NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 724
  • 728
  •   1
Отговори
  • Пловдив

Сайтът на NEXT, който доставя до БГ.
Цените на артикулите са в евро и има разлика със сайта на марката в Англия.
Не всички артикули,които се продават в английския вариант се зареждат в сайта на NEXT с доставка до България.
Тук няма сезонни намаления.

Линк към сайта:
http://www.nextdirect.com/bg/en/home

НОВИ УСЛОВИЯ  за доставка от 24.10.2013
За поръчки над 20 евро доставката остава безплатна,а под  тази сума се заплаща 3 евро.
Пратките се доставят до адреса на получателя!
Куриерската фирма, която доставя поръчките към момента е DND express.
При поръчката може да получавате мейл  с номер за проследяване, но е възможно направо да си получите поръчката без да получите тракинг номер.
В сайтът няма история на направените поръчки.
Може да върнете артикул от който не сте доволни или на който не сте улучили размера. На бланката с фактурата има още една бланка с причина за връщане и адрес,на който трябва да изпратите артикула.
Най-изгодно е връщането с Български пощи. До 2 седмици от сайта ще ви възстановят сумата на върнатия артикул в картата, с която се поръчали. Разходите по връщането са за ваша сметка, освен ако не сте получили грешен артикул по вина на сайта.
От сайта изпращат регулярно каталози на новите колекции на случаен принцип.
В някои каталози има кодове с 10% отстъпка за нови клиенти.

Линк към предишните теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724330.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742864.0

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:56 от steli-ssd

# 1
Пу първа Simple Smile

Моля, преди да зададете въпрос, помислете как да го формулирате по-точно, за да можете да получите конкретен отговор  Hug

# 2
  • при моите любими
И аз се записвам с въпрос. Правят ли някакви намаления в директа януари месец?

# 3
  • Пловдив
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Много здраве и щастливи мигове!

Все още мога да редактирам първия пост, ако някой иска да го допълня!

cydonia, малко по-нагоре си пише.....Намаления в сайта няма за разлика от сезонните разпродажби на английския му брат! Rolling Eyes

# 4
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet
Чакам пролетната колекция с нетърпение Hug
Толкова неща съм харесала! Heart Eyes

# 5
И аз чакам с нетърпение пролетта. Не ми се купуват от рано дрехи за лятото  Grinning

# 6
  • Варна
  bouquet  bouquet

# 7
запис   bouquet

# 8
Благодаря за темата!

Напълних кошницата, направих нов акаунт, опитах си кодовете-не стават. Писах им във фейса-наистина не ставали (невалидни). Провериха от Next, имала съм със същия @ адрес английски акаунт (вярно е) и затова, нямало да ми съдействат да получа действащи кодове. Ама си и признаха, че тези, които са ми изпратили били недействителни. Искаха ми снимка на каталога и кодовете да им изпратя.
Интересно как тогава ми позволиха да направя нов акаунт със съществуващ в системата им имейл адрес. 

# 9
  • София
steli-ssd, благодаря за темата   bouquet

# 10
С пожелание за Весели Празници, момичета  Hug

# 11
Предварително се извинявам за въпроса,но не намерих тема за NEXT.CO.UK-някой пазарувал ли
 е от този сайт и какво му е мнението,става ли с наши карти?

# 12
Предварително се извинявам за въпроса,но не намерих тема за NEXT.CO.UK-някой пазарувал ли
 е от този сайт и какво му е мнението,става ли с наши карти?
Не, само с английски Simple Smile

Уф, аз съм драма.. имам карта вечеееее и няма как да я заредяяяяяяя  #2gunfire чак на 27ми.. и те докато идат парите  Tired Outta Joint пууу Simple Smile

# 13
Интернет банкирането и с него не мога да я заредя,но пък за сметка на това преди празниците направих един куп поръчки.

# 14
  • Добрич
И аз тук! Simple Smile

Весели празници на всички!  Party

И аз ще изчакам с летните поръчки. Някак си ми е много рано за къси гащи и тениски.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт