Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 50 925
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
напоследък не съм доволна от спиралата, която ииползвам. Прекалено ми слепва миглите.
Препоръчаха ми на Буржоа. Никога не съм я ползвала. Има ли някой, който да я е ползвал? И какви са вашите впечатления за нея?

# 691
Като стана дума за водната линия, аз напоследък ползвам каяла на Пупа. Не се сещам за нещо по-черно и по-издържливо. Само малко му е странна формата и не знам като мине средата как ще го слагам.  Mr. Green

# 692
  • в 1001-та нощ
Интересно, ти май го спомена веднъж - тук или на ЛС, но аз забравих да погледна  Crazy Crazy

Имам обаче - толкова моливи, че е неразумно да добавям поредния, при условие, ч емоите ми вършат работа  Crazy

...Когато трябва да купите молив за устни на червено или по-тъмно червило на високия клас ли залагате или може да се разчита и на  другите, като Бруклин от 3 лева например? Заслужават ли си моливите от високия клас, аз не използвам и съм чувала много хубави отзиви за евтините моливи и ако ми се наложи все си мисля, че няма да отида в БЗ , но все пак ще се водя от всеобщото мнение като за начало ?

Моливите на Ланком нямат аналог - сред всичко, което съм ползвала, струва си да пробваш  Peace

# 693
  • София
Аленка, ти хвалеше много една спирала ама не се сещам на кой беше и с какво действие.. върти ми се нещо ПУПА
И аз съм пред търсене на спирала и се чудя на какво да заложа  newsm78

# 694
Аленка, ти хвалеше много една спирала ама не се сещам на кой беше и с какво действие.. върти ми се нещо ПУПА

Ако е била на Пупа - значи става дума за Пупа Вамп  Wink
Аз я купих и я ползвах около 2месеца. Просто е много суха  Rolling Eyes Поне за моя вкус. След 2-месесечна употреба, съвсем изсъхна. Но четката е хубава. Аз сложих някоя и друга капка за очи, но това не помогна особено за подобряване на туша - стана по-течен, но пък започна да се рони  Rolling Eyes

# 695
  • в 1001-та нощ

Да, Пупа Вамп  Hug първо си взех  цветните спирали - само защото са цветни и бях много скептична - заради гъстия туш  Blush :

Обаче - толкова много обем ми правиха, че реших да изневеря на Ланком и да си взема и черна Вамп, като запасите от Ланкомски ги размених (неползвани).

Все още я ползвам и много успешно - имам и резерва  Peace

Четката е с малък диаметър и не си цапам клепачите, прави ми идеално разделяне, обем и пърхане, преди това ползвам максимайзер, но и без него - ефектът - поне при мене  отличен.

При мен по принцип - спиралите не съхнат - използвам и изхвърлям, може би не ги държа дълго отворени, не съм се замисляла  Peace

Когато я взех - имаше комплекти - спирала с несесер и молив за 33 лв, а само спиралата е 29-30 лв, само моливът мисля беше 19 лв, сега се поизчерпва тази опция, но се намира  Peace

При последното ходене си взех новата шок спирала на Колистар, тя е с извита четка, беше в комплект с дълъг черен молив и несесер Пикадро Имного красив)  - на цената на спиралата (само моливът е над 20 лв)

Ако имаш път край Блик - разгледай какво има  Peace тестери има на всичко  bowuu

# 696
  • София
Уф, малко извън темата е, ама като ги обсъждате тия магазини Блик, минах в неделя след един детски РД в Принцес, покрай Блика в Хит-а.
Брях! Гледам цените на Колистар и не вярвам на очите си! Shocked
Аз ли нещо не съм в час или тия са подбранд на Шанел или се изживяват като такива с прашлясалите си тестери и засъхнали мостри?!
То бива бива, ама ФДТ ните им гонят 60лв.! Че то за 20лв повече си вземам на Шанел Виталюмиер Аква с 15ф-р! ooooh! #Crazy

# 697
в Мория цените на Гош са отвратителни
палитрата четворка е към 17 лв., а в Тити до Педиатрията - 12.50 лв.
леко е +30%, а в Тити не е като да ги дават без печалба  Laughing
Не само на Гош. Онзи ден си взех фон дьо тена на Ревлон за мазна кожа за 23 лв. и после с изненада го видях в БЗ за 19.90 лв. Whistling
Да не говорим, че единствени Морията продават лаковете на Опи по 22 лв.

# 698
Уф, малко извън темата е, ама като ги обсъждате тия магазини Блик, минах в неделя след един детски РД в Принцес, покрай Блика в Хит-а.
Аз ли нещо не съм в час или тия са подбранд на Шанел или се изживяват като такива с прашлясалите си тестери и засъхнали мостри?!
То бива бива, ама ФДТ ните им гонят 60лв.! Че то за 20лв повече си вземам на Шанел Виталюмиер Аква с 15ф-р! ooooh! #Crazy

Така е - много са им високи цените на Колистар - от сорта на МАС са  Rolling Eyes Аз за това нямам нищо тяхно. Харесвам разни неща, но ми се струват с безумни цени за подобна марка  Rolling Eyes

# 699
a.l.e.n.a, а ти пробва ли вече спиралата на Колистар? Интересува ме как е в сравнение с Пупа-та?

# 700

Така е - много са им високи цените на Колистар - от сорта на МАС са  Rolling Eyes Аз за това нямам нищо тяхно. Харесвам разни неща, но ми се струват с безумни цени за подобна марка  Rolling Eyes
Въобще нищо не харесвам от марката. По-скъпа е от Мас и то доста. Вярно гони Шанел и Диор. И е по-скъпа от Кларинс. Whistling

# 701
1. Цветовете, които не ми отиват - мисля, че би било забавно - човек си втълпява, че даден цвят не му пасва, а не винаги е така  Peace
2. Съблазън / изкушение - който както го разбира, ако желае да бъде изкусителен  Blush

Благодаря!   bouquet

1.  Ретро-грим (може и да е имало такова предложение някога)
2. "Метален" грим
3. "Геометричен" грим
4.  Грим "1001 нощ"

Грим 1001 Нощ аз лично интерпретирам като арабски, който е правен, кажи ако друго се има предвид.
Ретро грим е правен - пинъп, 20те флапър се въртя в анкетите.

# 702
Ами, май арабски, да.... Добре, поне остават два;) Дано са интересни за момичетата

# 703
  • София
Аз грима "1001 нощ" си го представям малко приказен и арт - ятагани, разбойници, лампи, пясъци, сандъци със злато  Crazy

GOSH има в едно много тясно магазинче на Оборище, малко след ъгъла с Черковна. Имат абсолютно всичко на марката - четки, моливи, пигменти, сенки, червила... имат и тестери, а продавачката е страшно услужлива и прави и подаръци. В същото магазинче имаше и Караджа с 30% намаление, севънтийн и един куп познати и непознати марки  Peace

Колистар и за мен са абсурдно скъпи. Изглеждат ми от класа на Пупа, но с претенциите на Шанел  Crossing Arms

# 704
Аз съм много доволна от twist up на Буржоа. Страхотна спирала.

Общи условия

Активация на акаунт