БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 121

• 74 574
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Момичета, HELP!!!
коя програмка ползвате за xsd схемите?
Това, което си бях инсталирала преди 2 години и работеше, е на един лаптоп, който се скапааа. Сега си изтеглих уж нещо, което не работи. Дайде съвет

http://www.hobbyware.com/pm_downloads.htm

# 691
ТРЪГНААААААА  newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря, did_tag

# 692
trapa, много сладурско килимче.   bouquet

# 693
Ето и от мен обещаните:)

и дупИтата  Heart Eyes

Скрит текст:

# 694
Слава на златните ръце!!!

# 695
Всички яйца са много сладурски  Hug

За празника тази година реших да боядисам само червени яйца. Ще ги нашаря различно и ще се пробвам да рисувам, да видим.

Някой има ли такива шити карета с българска шевица, каквито едно време се слагаха много. Ще ми е много интересно да споделите.

# 696
...
Бяло цвете, страшно красиво яйце, стискам палци да се намери. А другото яйце от какво е направено, не знам дали само ми се струва, но май е доста големичко?
Благодаря ви!
Hrisi , второто е от картон. Една педя е, може би от снимката изглежда голямо. Трябваше да декорират яйце за Вилекден и вместо гланцово блокче, използвахме шивашки материали.  Mr. Green Ако знаех, че толкова внимание ще му обърнат, щяхме да се постараем повече, поне цветовете да си подхождат малко повечко.  Laughing Тази сутрин гледах вече 4 броя окачени като на изложба. Мисълта ми беше колко различно отношение проявиха учителите. Та така...
Преди няколко дни получих официално покана да си избера гоблен за подарък, "Ама да е хубав!".  Mr. Green И цяла седмица търся, избирам, а снощи го поръчахме. Иска ми се да го ушия бързо, че да е доволен подаряващият, (не е мъжлето). Mr. Green Тези дни нямам време да шия, ала само гоблени си представям - този как ще стои в рамка, онзи как ще е на тази стена, много си мечтая. Crazy

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 12:20 от Бяло Цвете

# 697
Бяло Цвете, кой гоблен си избра. Казвай бързо Grinning

trapa, интересно звучи това с яйцата. Да покажеш после.

# 698
 Heart Eyes

Много обичам люляк! Grinning

Днес е мой ред да съм залепена за компютъра. Laughing
Благодаря ви. Да, на Дименшънс е. Аз какво съм се ухилила, сякаш вече съм го ушила, а тепърва ще чакам да пристигне, а и трябва да довършвам още мноооого по сегашния проект. За първи път поръчваме от САЩ, никаде другаде не го открих и се надявам всичко да е наред. Хей така си разсъждавам, да не скучая.  Crazy Стига вече съм ви занимавала с мен. Млъквам.  Hug

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 13:34 от Бяло Цвете

# 699
Олее, Бяло цвете, СТРАХОТЕН Е!

# 700
Бяло Цвете, честито! Heart Eyes На ДИМ ли я?

# 701
  • с.Николово, обл. Русе
Бяло Цвете гоблена е много хубав. А като гледам контура по люляка ще те омае. Дано не се бъркам, но ти ли шиеше Боженци?

# 702
Бяло цвете, ще следя като почнеш да шиеш новия гоблен с интерес. Да ти е честито.

# 703
  • Пловдив
Аз нищо не правя, радвам се на Вашите красоти, не шия......
Но като показвате придобивки, да се нахваля и аз.
Благодарение на Светлето /Ферхи/ имам тази прелест:

И тази, щото не и устоях:

Кога ще ги шия - не знам, но ги имам и им се радвам много.............

# 704
  • Дълбоката провинция
Аз приключих с Риолис-а,ще снимам по късно като го изгладя!Трябва и едни панделки да вържа на орхидейките!Сега започвам този

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:04 от DDimitrova

Общи условия

Активация на акаунт