Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте, момичета!
Имам количка Jane Slalom Pro, но малката порасна вече и количката стана доста тежка. Иска ми се някоя удобна лятна количка, но ми е много трудно да избера. Чудя се между Maclaren Quest на старо и ето тази:
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … lue%20with%20hood

Какво ще ме посъветвате?
Благодаря за отговора
макларън

# 316
Здравейте,

някой може ли да сподели мнение за колички Tutis Pia, Peg Perego Book + Sportivo, Mutsy Transporter И Mutsy Evo?

Ще съм ви много благодарна ако някой е ползвал някой от тези модели и може да сподели плюсовете и минусите им.

Аз имам Транспортер.Доста се лутах каква количка да избера,хем ми е второ дете,но понеже вече имам 3 операции и гледах максимално да се улесня,защото не ми препоръчват да вдигам тежко.Количката изглежда обемна,но е най-лека от всички изброени,затова и не избрах Ево-то.Отделно моделът е отпреди години,но аз я взех изгодно на лятна промоция .Малко се вманиачавам,понеже +-1 кг. няма значение,но....луда работа.Транспортерът и Тутис мисля,че си приличат като идея и габарити.Имам приятелка с Пег Перего,но не знам дали е удобна.На мен лично гумите не ми харесват,но това е мое усещане,не знам возията как е.На транспортерът седналия кош гледа само напред,но пък на мен като тествах ми беше доста удобно,защото съм  ниска и за мен има значение  височината на количката.Аз съм привърженик на триколките,но не си намерих хубава триколка.Като цяло в нас ме базикат,че търся нещо,което още не е произведено,защото на една количка все по нещо не ми харесва-или височината,или килограмите,или материята,или багажника,амортисьори и т.н.Най-добре е ,ако някой около теб има някой от моделите да побуташ малко навън,понеже в магазина всички са удобни и изненадите идват като тръгнем по "чукарите" навън.

Мерси

# 317
За пег перего си има цяла отделна тема, там са писали момичета с буук.

Може ли линк?

# 318
Здравейте и от мен! И аз сега съм изправена пред сложен казус за решеване, с първото ми дете си купих concord neo и нямам никакви оплаквания, количката е лека , маневрена  и си остана здрава. Сега чакаме бебече отново и се чудя дали да я сменявам или поне да си закупя нов кош, та питането ми е, знае ли някоя от вас дали има вариант да се монтира кош на адруга марка към шасито на неото?

# 319
Здравейте и от мен! И аз сега съм изправена пред сложен казус за решеване, с първото ми дете си купих concord neo и нямам никакви оплаквания, количката е лека , маневрена  и си остана здрава. Сега чакаме бебече отново и се чудя дали да я сменявам или поне да си закупя нов кош, та питането ми е, знае ли някоя от вас дали има вариант да се монтира кош на адруга марка към шасито на неото?
Продават се кошове за вашия модел, обаче струват колкото цяла система 2ра ръка...
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … ts_id/27248 

# 320
Andreamegi

на друга марка не може, но може да си вземеш снуг порт бебе или отделен кош, който ще стане на шасито. аз си купих на скоро вандерер и съм пробвала, кошовете стават и на другата рама.

За мен Снуга се оказа излишен тъй като имам и слипър, а е чисто нов, мисля дали да го върна или да го продам, тъй като е доста по-евтин от тези, които продават тук в България - ако те инетересува, пиши ми на лични

# 321
  • София
Ти с какъв кош си и какъв искаш да сложиш на шасито? И защо?

# 322
  • София
За пег перего си има цяла отделна тема, там са писали момичета с буук.

Може ли линк?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719032.0

# 323
# 324
Здравйте, момичета! Нахлувам в темата,защото имам нужда от помоща ви.Много се проточи търсенето на количка за детето ми и искам вече да реша този въпрос.Имам момченце на почти 10 месеца.В момента съм с Бебе комфорт стриити,но ми идва тромава и неудобна.Искам количка до 7кг,с голям сенник,предни двойни гуми,борд,комфортен кош за детето и голям кош за багаж.От начало се спрях на Чико Симплицити,разпитах една майка на улицата с такава и недостатъците й са,че поставката за крачетата и много къса и краката на детето ще висят и сенникът е малък.После се спрях на Зупър,но ми казаха,че бързо се разскърцала,гумите й били много малки и не била особено проходима.Мамас енд папас и косато имат доста свежи модели,но нямат борд,кошът за багаж е много малък.Сега съм се спряла на Кам Портофино.Чета,обаче коментари из форуми,че кошът бил много тесен и къс и много бързо омалявал на детето и не можела да се ползва за дете над 1г.Моя приятелка обаче си я купи и много я хвали,но не е във Варна в момента и не мога да я видя на живо.Според нея кошът си е съвсем достатъчен,но бебето й е още малко,а и е лято и не са дебело облечени.Много моля за отзиви за количката,ако и тя отпадне не зная вече какво ще купя,то детето ми ще порасне  ooooh! http://www.bebe-best.com/cam-bebeshka-kombinirana-kolitchka-port … t-33-p-55453.html

# 325
http://olx.bg/detska-kombinirana-kolichka-cam-portofino-i49404923
Това детенце  е на 2г1м и така като гледам не му е нито тясна,нито къса.

# 326
  • Бургас
А какво ще кажеш за Maclaren Techno XLR? Голям кош за багаж, голяма широка и дълга седалка за детето, огромен сенник, пълно легнало, супер маневрена, амортисьори, двойни гуми, допълнителна мека подложка, сваляща се тапицерия и т.н

# 327
Ти с какъв кош си и какъв искаш да сложиш на шасито? И защо?
Аз имам летен , зимен и кар сит , но ми е омръзнала малко количката , та ми се искаше малко да я разнообразя, защото не ми се дават пак 2000 лв. , при полижение, че тази си е супер запазена. Видях една мама да каре Куйни със кош на стоке, та се замислих дли и на нашта не може да пасне примерно коша на стоке , куини и т. н.

# 328
  • София
Ами те самите конкорд имат 2 коша за новородено, можеш да си вземеш другия.
Иначе има адаптори за  столчета за кола макси кози, може би ще стане и с техния кош за новородено, но трябва да пробваш и самото шаси дали наистина би станало. Аз честно казано не съм виждала да си сменят хората така кош за новородено от различни марки, само кошчетата за кола.
Единствено аз лично бих си сменила стола за кола, ако е над 5 годишен, от съображения за сигурност.
Иначе самата количка може да поразнообразиш с ново матраче, допълнителен сенник (от този тип много мозерни станаха https://bg-bg.facebook.com/smartshade.sennik ), чанта и т.н., които да внесат нещо свежо.

# 329
Andreamegi според зависи какъв кош имаш, може да си вземеш или слийпър, или този който е порт бебе, или тертия, който е част от мобилитъ сет-а!

аз се отказах да продвам моя порт бебе кош, защото ме убедиха, че ще ми е много полезен, но виждам, че не е никак скъп - за около 200 лева, може да си го купиш - другите са доста по-скъпи, има също  и нови чанти.

аз сиках да те питам за мнение за количката - каза, че си доволна, аз имам друг модел - вандерер, но все пак се надявам , че ще съм доволна.

Мерси предварително за споделеното мнение  Joy

Общи условия

Активация на акаунт