Звездни компромати -228 част

• 51 298
  • 712
  •   1
Отговори
# 705
Не се заяждам, но не усещате ли, че много злоба бълвате? Не се ли замисляте, че е възможно тя и близките и хора да видят коментарите ви? Peace Аз също не я харесвам и заради това просто не и гледам изявите с такъв интерес...Сега пуснах Нова и вярно, че не може да се похвали с особена красота и умствен капацитет, но пък изглежда щастлива и мила.Стана ми жал като ви прочетох...
Peace

# 706
Дали има къде да се запиша на ускорен курс по себичност? Иска ми се да се усъвършенствам и подобря личностните си характеристики Mr. Green
Ако намериш,свиркай да дойда и аз   hahaha hahaha

# 707
Аз ще кажа само, че си е обезобразила горната устна и изглежда като заек, когато се усмихва.  Тоалета и "интервюто" няма да коментирам.  Казали сте достатъчно.  Пожелавам й щастлив семеен живот, много участия и по - малко интервюта.  Peace

# 708
  • Sofia
за Мара детска градина и университет все е училище Thinking

# 709
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да пренесем утрото на смеха и забавата в НОВА ТЕМА Laughing

# 710
  • До сърцето...
Опс, то имало нова тема  Grinning

# 711
Етиен Леви преподава в Нов български университет и Мария му е студентка. Който е готов да дава по 2 хил. и отгоре на година и на него ще му преподава  Peace

# 712
Някой по-горе беше писал, че харесва сериала заради нестандартната й роля. Ок и аз следя Girls обаче голотата на госпожицата ми идва в повече ...
Показвам ви нещо нейно, но ако сте със слаби сърца... Не отваряйте  Mr. Green
Лена 18+
Втора снимка 18+
И трета снимка 18+

Общи условия

Активация на акаунт