Пускам си Нова и ..... някакво цигане вие снага пред Кулезич

Измитата коприва я слагам в купа и заливам с гореща вода от каната. Оставям за 5-10 минути. После изливам водата. Задушавам лук във вода и малко олио. Орехите ги меля в кухненския робот до консистенция на брашно. Готово е като почнат да пускат масло и се сбиват. Сипвам орехите при лука. Орехите са вместо брашно. Слагам да на око орехи колкото половината количество попарена коприва. Попарената коприва режа на едро, ако самата коприва е ситна не я режа, на око преценявам. Слагам вода или бульон ... пак не мога да обясня колко точно
но да речем една-две чаши. Слагам и копривата и варя десетина минути като бъркам. Когато се е сгъстила свалям от котлона. Разсипвам по купите и отгоре слагам сирене и ръсвам малко орехи.
Мислех, че е майтап от фен, но се оказа, че си е той. Аз отдавна съм харесала страницата на Мотли Крю и от време на време коментирам там, но сега явно си е направил негова лична и ми пратил покана. Мислех, че го е направил с няколко хиляди човека, но са само 59.
Той между другото и на концерта, на който бях снимаше феновете, което не е много обичайно за рок-звезди. А ме е добавил сигурно защото корицата ми във ФБ е снимка на неговия колега, но аз заради надписа съм я сложила.

Хареса ли ви дъжда навън? Ама как яко прочисти, много обичам.