Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 753
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 260
Не. Каква е тая игра?
Обаче дъщеря ми постоянно си намира разни игри, които зарязва и в един момент се оказа, че притежавам ферма, динозавърски остров и увеселителен парк  Tired  Мамо, играй ми! Ще взема да ги зарежа.

Иначе на мен от много мъничка, втори клас ми викат Мише, от мишка -  съученици, познати и приятели вече и като видях Реми, а и готви и се влюбих от пръв поглед. И обичам мишки.
За гейм бой е, но е много забавна. Мишока търчи и събира разни нещица Simple Smile.
Сега вече гейм бой не е актуална игра

# 1 261
  • ту тук, ту там
вчера ядох страхотна салата в Хепи - със суров спанак и киноа.
Любимата ми салата от 2 месеца насам

Точно варя киноа и ще се опитам да си направя (подобна)! Я кажете, киноата сега като се свари, трябва ли да я измия или да я захлюпя и оставя още малко?! За първи път купувам такова чудо. Като захранвах детето имах малко залитания по разни зърнени, непознати до скоро у нас, но до киноа не стигнах... Елдата не ми хареса, на детето тогава също, да видим сега тази киноа (4.60 лв за 200 гр!  Shocked  #Cussing out)!

# 1 262
Днес не знам колко пъти и колко часа говорих с майка ми. Направо ме шашна. Петдесет пъти ѝ повтарям, че знам за това, за което ми говори, синът ми ми е казал вече, тя не, пак продължава да го повтаря. Много трудна стана комуникацията с нея. Не мога да разбера нищо от това, което ми говори напоследък, чак накрая днес ми стана ясно, че на баща ми за болките му му давали течен аналгин.  Shocked Как течен аналгин, питам я, ами такова изписали. Струва ми се невероятно. В понеделник ще ходят в болницата, тя щяла да настоява да го оперират. Не може да разбере или да приеме, че няма да го оперират, а че трябва да се снабдят с обезболяващи, които вършат работа, защото вече болката му се е превърнала в болест. И депресия явно има, и то не лека. Както и да е, не знам вече как да говоря с нея, тя си повтаря само нейното, да сме се готвели за две погребения и такива неща. Казах ѝ, че в сряда ще хвана самолета, сакън, да не съм идвала сега, защото съвсем щял да рухне като ме види. Казах ѝ да отидат да си извадят европейски здравни карти. Не, той не можел да пътува. Взех че изтърсих поне за себе си да извади, ама аз какво, погребала ли съм го вече. Изобщо не знам какво да правя, съвсем с акъла си беше, не е на възраст в която да изкуква, но нещо ѝ е станало. Надявам се да е моментно. Накрая се свързах с приятелката на сина ми и тя ми каза, че в понеделник той и тя също ще отидат в болницата и ще говорят с лекарите поне рецепта за обезболяващи да дадат. Синът ми на работа, на лекции и хвърчи до нашите и обратно постоянно и въобще ужас.

# 1 263
Безнадеждно ли е, Чек? Confused Днес ми върви да се меся в делата на хората, без да ме питат, но понеже съм минала през нещо подобно, е хубаво ако можеш да идеш да ги видиш. Скоро.

# 1 264
Безнадеждно ли е, Чек? Confused

Да.
Скрит текст:
Но взе да става по-страшно, отколкото си го представяхме.

# 1 265
Разбирам. В такъв случай, щом е безнадеждно, дано скоро всичко свърши. Извинявай, сигурно ще ти прозвучи жестоко, нечовешко, но взимам предвид и това, което си написала в скрития текст. Проклета болест.

# 1 266
Чек, точно си мислех да те питам тези дни какво става.

Според мен си взимай сама решения. Ако искаш да си отидеш - иди. Не питай майка ти, вероятно и е много трудно и не мисли трезво или по-правилно казано, е объркана.
Тя може да си говори всичко, но ако отидеш, може да и стане и по-добре. Накъде по-лошо от това  Sad  Hug

Трябва да го обезболяват тоя човек. Защо у нас няма нормани палиативни грижи?  Close
На един РД преди месеци попаднах на такава тема, между хора, които се познават помежду си и си разказваха неволите, а аз останах изумена и шокирана от това, което разказваха - регистрации, бумащини, регистрации и накрая ад без край  Sad

# 1 267
Аз ако знаех какво да реша ... В понеделник след посещението в болницата ще говорим пак и ще реша да ходя ли сега или не.
Не знам как стоят нещата с обезболяването. Звучи ми невероятно това, което майка ми ми разказва, но в понеделник ще чуя как е от сина ми.

# 1 268
   Peace Хареса ли ви дъжда навън?  Ама как яко прочисти, много обичам.

# 1 269
Да, мирише на озон. Страхотно е.

Не ти е лесно, Чек...

# 1 270
 Simple Smile Ти в Драгалевци ли си?

# 1 271
Чек, би трябвало да му изпишат морфин....или друго силно обезболяващо.
С течен аналгин се постига точно нищо.

# 1 272
# 1 273
Така и предположих.
Да питам розе с кво върви? Подариха ми, но за мен това е много лигаво  питие. Простено е, щото човека не ме познава много лично, но сега се чудя на кой да го дам .  Така гола бутилка за мен не е удачно. Бих искал да приложа и нещо в допълнение. Идеи?

# 1 274
Взех от магазина на Ситово да опитаме краве сирене, козе сирене, айран, кисело мляко и кашкавал. Опитахме айрана и ни хареса - 50 ст. 500 мл, кравето сирене мисля че беше 6,50 за килограм, козето 9,40 или 9,70, не помня точно, прясното мляко е 1,45 лв., кашкавала - 12,20. Опитахме и кашкавала - хубав е, допадна ни, сиренето сякаш има една кисела жичка, кисело мляко също взех - приятно е на вкус, смятам от него да вземам вече - 95 ст. за купичка, пише "Домашно кисело мляко". Даже вече съм си изградила и система за пазаруване - в събота като карам сина ми на англ. сутринта рано ще отида да си направя пазара. Между другото на пазара Иван Вазов доста неща ми харесаха, видях че има и магазин на Партньори 1997, чела съм във форума положителни мнения за месото им, в квартала ни няма такъв пазар и основното ми пазаруване е от Фантастико, последния път обаче вратната пържола беше пълна с вода.

Честито бебче на Лина. Да е живо и здраво и късметлийче Simple Smile
Чек, за теб  Hug, не знам какво да кажа/пиша.

Бориле, дъжда ми хареса, миришеше на дъжд и пролет, но ни и понамокри  Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 18:43 от blackcat6

Общи условия

Активация на акаунт