Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • В градината...
Пате, страшна гледка .... а и таз ракийка  Embarassed Embarassed Ама айде - от мен - да ти е за последно  Hug

Танзу, всичко ще е наред с майчето ти, нали ще гледа скоро внуче /аз това си повтарях, когато майка ми миналата година на 2 пъти много ни изплаши/.

Аз пък действам само с бръснача при тези процедури.

Да похваля днес бабите и единия дядо - той сади пипер, те миха прозорци, праха щори и пердета, аз шетах, готвих и не седнах цял ден. Накрая се изплаших да не вземе да тръгне бебка, та сега си сядам на Д-то.

# 736
Рейнобоу, често се случва в процедурите плановете да не се получават. Ама направих едно „дълбокомислено” изказване и аз hahaha. Като си промених нагласата, че всичко ще става в движение, нещата тръгнаха. Иначе се е случвало какви ли не въртележки, невъзможни отпуски и луди препятствия. Порева си 5 мин и айде пак напред. Всяко зло за добро, писано е за следващия път  Naughty
Танзу, радвам се за майка ти. Дано всичко притеснително да е приключило Praynig
Кали, аз по процедурите съм със самобръсначка. Понякога става пътуване от днес за утре и няма как.
Перу, много си хубава. Умили ме като те видях, много нежна мама Heart Eyes
Аз цял ден не съм се спряла днес, не си чувствам краката ooooh!.

# 737
  • На остров
Перу хубаво е да си седенеш да си починеш.
Кали стискам палци за пункцията и трансфера Hug

Даре u2 one беше песента, нищо забранено  Simple Smile. За шапките ставаше въпрос за дргуят форум .

Иви и ти почвай повече !

Това с обезкосмяването е типичен бг феномен, тук е абсурд да имат каквото и да е подобно изискване  Peace .

# 738
Ививка, права си, аз нещо претръпнах май и даже не се разтроих... Така е било писано, аз иначе съм контрол фрийк, ама трънливият път за бебе ме учи на много.... Та сега съм ОК.

Даже сега бях навън с приятелка и тя ме покани да работя при нея, голяма международна фирма е, тя знае и каза, че позицията е я нейния отдел и няма никакви проблеми да си бременея и болнични, след като знае предварително, а заплатата ще е поне 1000 лв повече от сега, има и допълнителни плюсове. Тя ме кара от 2-3 месеца, аз се дърпах, но днес склоних... Еяентуално от септември най-късно. Аз пасвам изцяло на профила, та не е съвсем като услуга, тя трие ръце, че ще ми даде много отговорности и ще си щрака с пръсти, а на мен ще ми е спокойно, няма да се налага да лъжа и мажа. За болнични и ходене на преглед проблем също нямало, а иначе тя ще е кръстницата на нероден петко. От години сме една до друга в добро и лошо, тя наскоро смени работа и тепърва изгражда екип и от самото начало ме пита, от една страна заради предишен опит, от друга -езикът ми е от плюс, та днес казах да. Ще изчакаме да кажат официално датата от централата и отивам на интервю.... С нея Joy Joy

# 739
  • Истински се вижда само със сърцето.
Рейнбоу това се казват хубави новини   Hug

Перу, браво на бабите и дядото, а ти сядай вече,че скоро бебка няма да те оставя много  Hug

Ние си купихме барбекю и тъкмо го сефтосахме - мнооого сме доволни. Опекох и патладжани и след малко отивам да правя кьопоолу  Mr. Green

Я дайте предложение за някой хубав бг десерт.

# 740
Писах много и всичко се затри  #Cussing out
Благодаря за похвалите за тортата, нищо не остана  Mr. Green
Рейнбоу много бях ти писала, ама на кратко - пожелавам ти на есен да си бременна и с нова работа.
Пате супер звучи природа, гледка и студена ракия.
Перу прекрасна си.Браво на бабите и дядото, всички се вълнуват накрая.
Цвети да не ходи да копа, ами и тя една студена ракийка да си сипе.
Ививката да си почиваш, работата няма да избяга.
Видях Боби - супер свежа и младолика.И моя любимец с голямата коса Богдан - да е жив и здрав тоз чаровник.
Танзу браво за мамчето, да държи фронта, че бабешка работа я чака скоро  Naughty
Ще полегна, че купона беше як - три барбекюта горяха, студена бира и ракия.Децата бяха най-доволни и се посмяхме с един малък нудист, когото баща му гонеше по двора, а той си мяташе голото дупе от кеф.
За темата за бебка на Перу - мисля си да я пуснем като се роди, все пак е за посрещане на малката принцеса.
Ели честито за барбекюто - и на мм му подариха днес.Аз обичам много тиквички на барбекюто с копър и чесън, освен всичко расло на кокъл де  Wink

# 741
Перу, и аз да се присъединя, много хубава бременна си, отива ти Hug Още малко до срещата  Heart Eyes Хубаво е като имаш помагачи. Големи вълнения са, дано успяваш да спиш нормално, че аз накрая не успявах, особено нощта срещу секциото, очакване, нетърпение, вълнение...
Пате, ах каква гледка, и аз обичам такива местенца Hug За ракията-не съм по тая част, виж някое охладено винце...
Танзу, вече да няма проблеми майчето ти Hug
Кали, и аз съм с бръсначката, не мога да ти дам съвет, но стискам палци за другото Hug
Възобнових си от десетина дни 90 дневната, абе разделното. По-леко ми е. И утре придвидливо съм на сладичко, че сме на рожден ден на племеника ми.
Звезде, много сладък е бузанчо Боги Heart Eyes Големи стойки заемате в количката Mr. Green Хайде не остана до първия рожден ден.
Ава, то беше ясно, че таз торта няма дълго да живее Laughing
Ели, честита ви придобивка, и аз обичам и зеленчуци и мръвка там. За десерт -крем карамел, макарони на фурна с карамелизирана захар, мляко с ориз и канела...

# 742
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ава, не разбрах прие ли на Жана предложението  hahaha супер, че сте изкарали добре Simple Smile

А ние и мръвка изпекохме, стана супер Simple Smile

# 743

Общи условия

Активация на акаунт