ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 262
  • 715
  •   1
Отговори
# 705

Коте, да ти е честита малката бебка Изабела Кристина!  bouquet  Да расте здрава, жизнена и да се радва на щастливото си детство! Бъдете и вие с мъжа ти много щастливи!

Кали, честито за удвоения резултат! Супер новина!
Честито и на останалите празнуващи днес!  bouquet

Фокси, и аз съм сигурна че ще ти се обади в най-скоро време твоя човек.

Едно време имаше една боза Анет. Беше много вкусна!

Перу, не вярвай на кантари. Щом си хапва детето и е само на кърма вече е нормално да ака по няколко пъти на ден. Нищо обезпокоително няма.

Сигме, синът ми беше така на яслата. Купихме му кофичка и лопатки  за пясъчника, негови собствени и това спаси положението. Всеки ден си ги носехме и си ги връщахме. Просто и вземи нещо любимо и да си ходи с него там. Може пък да окаже добър ефект. Пробвай, ако искаш.
Дона,  Hug
Уанче, не е ли късно вече за садене? Аз знам, че дървета се садят късно на есен и рано на пролет. Анма може и да бъркам.

# 706
Ееееее, боза! Аман!
Лесни сте вие, аз тука при кенгурутата къде да я диря??? Аааааа! Сън няма да ме хване тази нощ значи... Wink

# 707
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние боза си поръчахме от бг магазина та се поразтъжихме Simple Smile

Уанче, наистина чни месец не им лие малко късно или с вашият климат е ок?

Мамче  Joy

Дона радвам се че си тук Simple Smile

# 708
На братчеда жена му като си дойде в Бг след 18 години в Канада, първата й работа беше да си купи боза.
А аз като една жена без работа днес си уших нова премяна на кухнята. Ама сега ще ида на компютъра и от там ще ви я покажа.

# 709
Дона, добре завърнала се, мислихме те  Hug
аз купена боза не обичам, майка ми прави много по-добра  Naughty но трябва да има едно шишенце за мая.

# 710
Дона, добре си се завърнала и от мен!
Както казва Креми - нова къща, нов късмет!  Grinning Hug
Успех в новата клиника!
Уанче, преди 7 години купихме нашата къщичка. Аз плодове и зеленчуци бях виждала общо взето само в магазина. Идея нямах от нищо, но смело и безрасъдно накупих 2 праскови, 2 череши, бадеми, круши, ябълки, кайсии, праскова, слива и без черешите и 1 праскова всичко ми се хвана, плододава и си хапвам домашни плодчета без "полиране"  hahaha
А с доматите колко срам брах, докато разбера що е то операцията "колтучене". Добре че имаше една тема тук, за биоградинарството, та четях там. Общо взето съм градинар-интернетаджия. А и като си начинаещ, да знаеш, всичко ти се получава. Такива домати, каквито отгледах първата година, после не успях.

# 711
Скрит текст:

Новата премяна на кухнята Simple Smile

Дона, добре дошла отново! При коя лекарка избра да си в Щерев?

А тук може да ни видите на тренинга как се забавляваме Simple Smile

# 712
  • На остров
Даре много свежо  bouquet !

Ми надявам се да не е късно, то на реколта ще се радваме след година две.
Кейче този термин не го знам Crazy . В БГ са благодатни условията, тук ги кътаме, баем им и какво ли не и пак не винаги става. Моето градинарство е само едно скъпо хоби, реколта не виждам от него Laughing .

Сега имам бюджет, направих проучване ще се пазарува Simple Smile .

# 713
Даре,винаги съм казвала,че имаш златни ръце HugКак ти завиждам,че с моите 2 леви...

# 714
Котееее, да ти е живо и здраво малкото котаче Изабела Кристина - отсега нататък ви чакат милиони прекрасни мигове заедно newsm51
Магнетче, честит рожден ден на момчето ти - да расте здраво и щастливо дете и много радост и гордост да ти носи Heart Eyes
Рейнбоу, честит празник и на твоя татко - да ти е жив и здрав и да го направиш щастлив дядо  bouquet
Калииии, знаех си, знаех си newsm44 newsm44 newsm44 ...какво получават позналите резултата - може ли една солидна доза прашец Mr. Green
Фокси, определено човека е бил шокиран - дай му няколко дни да смели информацията, нали знаеш, че мъжете малко бавничко зацепват Joy (знам, че не е смешно, но не мога да се спра - само си представям физиономията, която може би е направил Mr. Green)
Уанче, чудесен план обречен на успех Peace Ще се радвам да ни държиш в течение Hug
Дари, направо се засрамвам че нищо не правя в къщи - прибирам се от работа и тичам да ви наглеждам... и пак едва ви хванах преди новата тема.... та даже успях да изчета повечето ooooh!

# 715

Общи условия

Активация на акаунт