Звездни компромати - 254 част

• 78 356
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Ето текста на Cherry Wine, той е доста self explanatory Simple Smile

Her eyes and words are so icy
Oh but she burns
Like rum on the fire
Hot and fast and angry
As she can be
I walk my days on a wire

It looks ugly, but it's clean
Oh mamma, don't fuss over me

[Chorus:]
The way she tells me I'm hers and she is mine
Open hand or closed fist would be fine
The blood is rare and sweet as cherry wine

Calls of guilty thrown at me
All while she stains
The sheets of some other
Thrown at me so powerfully
Just like she throws with the arm of her brother

But I want it, it's a crime
That she's not around most of the time

Way she shows me I'm hers and she is mine

Her fight and fury is fiery
Oh but she loves
Like sleep to the freezing
Sweet and right and merciful
I'm all but washed
In the tide of her breathing

And it's worth it, it's divine
I have this some of the time

Way she shows me I'm hers and she is mine

# 226
Хозиър ако не се лъжа беше братовчед на годеника на Натали Дормър. Той определено е по - хубав. Но прави впечатление, вече няма толкова галантни изпълнители, вместо това Майли си върти езика като мелница.

# 227
Има разбира се, ето го Хоузи, вчера говорихме в друга тема и за Бруно Марс, само че медиите предпочитат да си чешат езиците с Майли, защото е по-лесно. Добре, че се появи Стела та да намалят малко темпото с което и обръщат внимание... Обожавам двойните стандарти.

# 228
  • До морето
Световната звезда, както я нарече Маги Халваджиян, се е събрала с побойника

http://-spam082-/n/vupreki-skandala-s-boya-i-narkotitsite-zhana- … -s-leo.99422.html

# 229
Този Hozier не го знам, но съм била на 2 концерта на HAIM (фестивали) и двата пъти не успях да откъсна очи от Есте  Heart Eyes Толкова харизматична, макар и не толкова красива, но напълно разбирам по какво се захласва Хоузи Blush Напълно различна е от другите 2 сестри, които са супер невзрачни.

# 230
Rihanna
Скрит текст:

Kylie Jenner
Скрит текст:

# 231
Този Hozier не го знам, но съм била на 2 концерта на HAIM (фестивали) и двата пъти не успях да откъсна очи от Есте  Heart Eyes Толкова харизматична, макар и не толкова красива, но напълно разбирам по какво се захласва Хоузи Blush Напълно различна е от другите 2 сестри, които са супер невзрачни.

Ха, ето колко различно нещо е възприятието на живо, благодаря, че сподели Peace
Те идват в Европа от време на време, да видим догодина дали ще се засечем Mr. Green.

Карли Клос стартира 6-та рекламна кампания от началото на миналата седмица  Flutter

# 232
  • Варна
Баскитаристката на HAIM, групата на трите сестри Хайм. Нямат нищо популярно по нашите ширини, освен може би песента им с Calvin Harris - Pray to god.
Скрит текст:

А, тази песен и аз я знам Simple Smile
Тренерът по аеробика ни я пуска, за да тресем сланини  Mr. Green
Готина е!
-------------------------------------------------------------
Егати гадната кръчма, в която Венета и Тишо маат кюфтаци...
По-добре да не беше пускала тази снимка.
Трябва повече да се грижи за реномето си  Mr. Green

# 233
Много е хубава песента, само тя ми хареса от албума на Калвин Харис.
Последния пък каза супер мили неща за Тейлър Суифт. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3168459/Smitten-Cal … oking-skills.html
Не ми е от любимките, но да ти писне медиите да я изкарват ненормална.

# 234
  • Вестерос
Джейми Кинг е родила момченце на 16

# 235
Много е хубава песента, само тя ми хареса от албума на Калвин Харис.
Последния пък каза супер мили неща за Тейлър Суифт. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3168459/Smitten-Cal … oking-skills.html
Не ми е от любимките, но да ти писне медиите да я изкарват ненормална.
Не можеш да си представиш колко ми е полезен коментара ти за една друга дискусия  Peace

# 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чарлийз Терон на 23

Ето текста на Cherry Wine, той е доста self explanatory Simple Smile
Винаги ми е било интересно явлението "вмъкване на английски фрази там, където има прекрасен български аналог", ще бъдеш ли първата да ми изясниш причината за него   bouquet
(не се заяждам, наистина ми е любопитно да чуя обяснение от човек, който редовно го прави)

# 237
  • UK
Не можах да се сетя за прекрасен български аналог. Вероятно има, но е дума на български, която не употребявам често в ежедневието си (тъй като на български говоря само тук и с майка си по Скайп), и не можах да се сетя. Ако искаш ме обявявай за лигла, но наистина така се получава, когато използваш почти изцяло друг език - някой думи и фрази, без да се забравят, не ти идват на ума толкова лесно, колкото ако ги употребяваш всеки ден. Освен това текста, който пуснах, така или иначе е на английски, сметнах че още две думи няма да направят кой знае каква разлика. За случаите, когато хората заместват елементарна българска дума с такава на английски съм съгласна с теб, писала съм и в темата за дразнещите фрази, че не обичам така, просто в случая не се сетих.

Забравих да пиша, че на мен ми се ходи на негов концерт, но за съжаление има само един фестивал заплануван другия месец и нищо друго (засега) до края на годината. Sad

# 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, не, в нищо не те обвинявам, попитах от искрен интерес Peace. Благодаря за отговора!
(и аз говоря основно на чужд език, два всъщност, но като почна на български хич не мога да вмъквам цели чужди изрази, с думи се случва)

# 239
  • UK
Ами self explanatory е фраза, за мен е като дума, и наистина просто  не се сетих за превод на български. И сега не се сещам, вероятно ако някой ми каже, ще се плесна по челото. Обичам българския, но английският е "моят" език, и съм от онези ужасни хора, които понякога пишат на английски с приятели българи, но обикновено понеже телефона ми не желае да пише на български по някаква причина, и аутокорект-а ми лази по нервите, затова превключвам, ако знам че отсреща говорят английски. И си пишем, наполовина на английски, наполовина на български.

Много хора бързат да обвиняват в лигавщина, не че ти задължително ще го направиш, затова го казах. Не съм приела въпроса ти за нападка, и съвсем чистосърдечно ти отговарям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт