Звездни компромати - 254 част

• 78 361
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
би бил склонен за ПР игрички, ще си го следим групово  Twisted Evil
Не е склонен!  Crossing Arms

Чакаме Сонгс тогава. То се вижда, че е свестен (уф, кога станаха големи хора родените през 90те?!), но ми беше интересно какво друго се говори за него. Simple Smile Сега ще погледна линка Simple Smile

ПП. Много добър. Много уважавам хора, които на запис и на живо звучат еднакво.
Пораснахме.  Laughing Много ме кефи това момче, много, много!

За Хозиър мога да ви кажа само една клюка и тя е, че се задява с Есте Хайм, или поне това открих след усърдно ровене в профилите му. Той често ретуитва нейни простотийки.

Първо се запознаха на някакви награди.

После заедно пяха Jungle Love на Coachella, снимчица.

Изпълнението тук - забележете как я гледа

Клипче в нейната кола  

Хубава двойка са  Laughing, той - захлупен ирландски момък, тя - освободена калифорнийска мома.

Не е нещо серизно, просто се кефят един на друг, при това повече той на нея.  Grinning

Лично на мен тя ми е най-малко симпатична от Хаймките, но като се харесват младите...
Абе отиде на двете срещи за сватовство, така че не го оправдавай, виновен е  Twisted Evil
Иначе, ако не Есте, няма коя друга от Хаймките, Даниел май е на другия бряг, а бебето си е бебе.  Joy

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 23:02 от Бумър

# 211
Есте пък е по-стара от него.  Crossing Arms Бебето не е чак бебе, на 23 е, да си имаме уважението. Той е на 25.  Sunglasses

# 212
  • UK
Хей, ние по старите от него да не би да сме за изхвърляне Simple Smile Аз до преди няколко седмици само го слушах, чак тези дни се загледах. Напомня ми за последния, с когото се срещах (само дето другия е русо негово подобие), та сега се интересувам. Simple Smile

# 213
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хич не ги знам тия новите звездички, явно трябва да се осведомя какво е дошло след Риана и Майли Laughing

# 214
Да бе, Хозиър го знам, но коя е Есте Хайм, с какво се занимава ?

# 215
А кой е Хозиър?

Разбра ли се кои ще са от в останалото жури на Х-фактор?

# 216
А кой е Хозиър?

Разбра ли се кои ще са от в останалото жури на Х-фактор?
Аз го видях и харесах от клипче в ютуб
http://m.youtube.com/watch?v=O1wDihZNQyQ

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да бе, Хозиър го знам, но коя е Есте Хайм, с какво се занимава ?
Пее явно и има сестри Laughing

# 218
# 219
Баскитаристката на HAIM, групата на трите сестри Хайм. Нямат нищо популярно по нашите ширини, освен може би песента им с Calvin Harris - Pray to god.

Скрит текст:

# 220
Баскитаристката на HAIM, групата на трите сестри Хайм. Нямат нищо популярно по нашите ширини, освен може би песента им с Calvin Harris - Pray to god.

Скрит текст:

Никога не съм я чувала тази песен, но много ми харесва Simple Smile

# 221
  • UK
Според мен Хозиър е този, на когото трябва да бъде обърнато внимание, не Хаймките Simple Smile

# 222
Хозиър прави музика за душата, а Хайм - feel-good музика, много са свежи. Обичам да си ги пускам за фон, докато пиша нещо. Освен това албумът им е идеален за слушане по време на път.  Simple Smile
А Хозиър е страхотен, албумът му е различен от всичко ново напоследък. Просто много добра музика. Няма нито една слаба песен до момента.

# 223
  • UK
Мда... Дори моят друг любим Филип Филипс има една не толкова страхотна песен в новия си албум. Хозиър няма. И още не съм го заменила с нещо друго, обикновено ми омръзват в един момент да ги слушам непрекъснато, те са 15тина песни, все пак. Този искам да го слушам пак и пак, и ако може всички песни едновременно Simple Smile Някои текстове са леко притеснителни... Малко е страшно като си помислиш откъде е толкова запознат с въпроса... (Cherry Wine например).

# 224
Кой въпрос, би ли споделила, ако може? Не се сещам какво имаш предвид.
Иначе съм напълно съгласна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт