Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 150
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 050
Сенкотрон, много малазанци четеш, какви ритуали, какви пет лева?  Shocked

едит: май не малазанците са виновни, но защо този ник?

# 1 051
А за отворената връзка - ей това ми е най-интересно  - какво става, когато дамата (например Антигона) иска тази вечер да си е с нейния, навита му е, подготвила се е, а той - мила, ще закъснея тази нощ...  коя е с предимство? Антигона или Пена? Нали, щото така, когато те е фанала музата, пък те пренебрегнат? Колко е отворена в този миг отворената връзка?

Хубав въпрос. Кой е с приоритет? Или се мята зар?  Laughing

# 1 052
Ми те май не живеят заедно - дамата и нейния. Така че е още по-лесно.

# 1 053
grach: Не си разбрала това което имах предвид. Ама наистина не си. Това не е Любовна магия, както смяташ. Макар че и тя може да се използва дори донякъде може да се окаже подходяща за случая. Това не променя влеченията, просто променя начина, по който другите гледат на партньора ти. Той вече не е "охх, тая готината, какво и мисля ако ми падне насаме", ами се оказва че става "ооо, тя е супер за приятел, ама не ща нищо повече, най-малкото секс с нея". И оттам за да се изчукаш с него ще трябва да го напиеш почти до безсъзнание, и така да си го нахендриш, иначе просто няма да се получи.
Колкото до люновните магии, не съм и особено голям фен, защото съм изпробвал дреболии и съм виждал как сработват във нетраен вариант който преминава максимум след 2ч. Изпробвал съм MUNUS SIG SIGGA заклинанието в най-леката му форма и съм виждал ефектите му, и като се  има предвид че съм го изпробвал по съвсем различен начин от нормалния (което именно ми осигури и неговата нетрайност) съм наясно от собствен опит за възможностите му.

Малазианската книга така и не прочетох всичките томове Wink. Иначе не бепе лошо четиво, както и Колелото на времето - това е поредица, която наистина си струва да се прочете ама със разсъжденията. Много може да се научи за междучовешките отношения Simple Smile. Но трябва да се чете понякога м/у редовете и да се мисли над прочетеното.

# 1 054
Е, нали в отворената връзка принципно живеят заедно? Иначе каква точно връзка имат? Не живеят един с друг, не спят един с друг, не работят един с друг (иначе щяха да са съквартиранти, любовници, колеги, а не "отворени партньори")? Или това е нещо като "другарче за секс"?

# 1 055
  • София
SenkoTron, да, сега те разбрах.  Peace Но пак не бих го направила, защото пак реално влияеш върху човека, на който го правиш, дори да е за това, което ти казваш - да се промени начина, по който го възприемат другите.

# 1 056
Защото ми хареса от Малазианците Wink. Иначе ползвам други, но така е по-добре, макар че някой хора и така вече имат възможността да ми ги открият. Не че мн ми пука, но не ми се иска да се занимавам с излишни неща. И без това се чудя дали да изключа вече някой неща покрай мен, и да ги заменя с други Wink.
И те съвсем не са безобидни както малазианската книга Simple Smile.

# 1 057
 Олеле майко.  Какви работи правели хората, а ние не смеем да кажем Авада Кедавра...

# 1 058
Ми те май не живеят заедно - дамата и нейния. Така че е още по-лесно.
Mr. Green
Ако е така, то тяхната работа съвсем станА "Сърби ме, боли ме, баш ми е драго!"     Joy
Накрая да не се окаже, че Антигона дори и настоящ приятел няма, а си теоретизира тук ей  така ....за наслада на душата.    Laughing

Абе вас верно ли ви сърби, като ви се прави секс? Да нямате гъбички? Аман вече с това сърбене и чесане, имам чувството, че някои хора направо не знаят какво е сексуално желание, щом им прилича на сърбеж, който минава с "чешене"...
Такъв е изразът, Ирис.     Laughing   Синоним на тръпка в слабините/гъдел в гащите/"Ех, да ми падне тая/тоя!" и т.н.Все изрази, онагледяващи появило се желание да изпраскаш някого чисто ....гимнастически, без грам мисъл.    Mr. Green
Ама ако почва да те сърби някъде, като го четеш, ще го сменя с друг подобен, само кажи.    Laughing

# 1 059
След толкова праскане, чешене, мушкане с когото трябва, иска, може .... Така де, вече не се учудвам защо има толкова асексуални индивиди. Реално, накъдето и да се обърнеш всичко е гола плът, симулиране, стимулиране. Вече разбирам как природата ще си възвърне естествения баланс! И определено тази анти-емоционална болест се разпростира при много хора и много се заразяват от нея!
Сигурно ще се стигне до момента, в който ще го предлагат в спортните зали след заниманията по пилатес, хм, може и да го има вече, не знам.

# 1 060
  • София
Олеле майко.  Какви работи правели хората, а ние не смеем да кажем Авада Кедавра...

Joy Joy Днеска си фурия  Joy Това и Гигер за дизайнер на изкуствена утроба са ми днешните форумски фаворити  bowuu

# 1 061
  • София
  Абе вас верно ли ви сърби, като ви се прави секс? Да нямате гъбички? Аман вече с това сърбене и чесане, имам чувството, че някои хора направо не знаят какво е сексуално желание, щом им прилича на сърбеж, който минава с "чешене"...
Това е сравнение от времето на баба ми.
Крастата е била доста разпространено заболяване-сърби неистово и няма облекчение, докато не начешеш мястото, ама яко!
Не помагат никакви опити за предотвратяване на сърбежа- нито да се спираш, нито да мислиш за нещо друго.
В главата ти е само мерака за начесване.
Та, така.
Всъщност, изразът е
" Да си начешеш крастата".

# 1 062
Скрит текст:
Това е сравнение от времето на баба ми.
Крастата е била доста разпространено заболяване-сърби неистово и няма облекчение, докато не начешеш мястото, ама яко!
Не помагат никакви опити за предотвратяване на сърбежа- нито да се спираш, нито да мислиш за нещо друго.
В главата ти е само мерака за начесване.
Та, така.
Всъщност, изразът е
" Да си начешеш крастата".

smile3532

Сериозно ли?  Shocked
 newsm78 коя година сме? Кой век? Аз май съм се събудила някъде в неопределеното бъдеще!

# 1 063
Никой, от повечко живелите, не твърди, че на този свят имаме само по " една половинка", но ако не можеш да изживееш чувството, че е единствен днес, тук и сега и да почувстваш, че и ти си единствена за него в този момент, се лишаваш от нещо голямо. Simple Smile

Няма как да се лишиш от нещо, което не желаеш. Не всеки желае или си мечтае да открие голямата любов.

# 1 064
  • София

smile3532

Сериозно ли?  Shocked
 newsm78 коя година сме? Кой век? Аз май съм се събудила някъде в неопределеното бъдеще!

А, не си!
Крастата настъпва с нова сила- можеш да провериш в чичко Гугъл, та сравнението си е точно на място. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт