90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 315

• 28 755
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро.  Hug

Аз съм в застой нещо, но няма да се отчайвам и продължавам напред.

За днес белтъци.
З: ябълки
О: мисля да е рибка, че отдавна седи във фризера със салатка
В: пак рибка със салатка

Хубав ден на всички

# 721
Добрютрооо!
Дето се вика, сън не ме хваща сутрин да видя прекрасни муцуни, кафенца, бебенца и най-вече доволни минуси. Юрганчета и чорапки - харесвам ги.
Аз да се отчета след водния - скромен минус 1 кг. Биваше още малко, ама няма. Пак добре.
Днешното меню го писах вчера.
На всички велики образи в темата - слънчев и засмян петък!

# 722
  • Берлин
При нас още си е добро утро. Благодаря за чудесното настроение и за подкрепата. Нещата вървят не съвсем добре...Писах,че имам начислени някакви измислени евра на служебния телефон. Сумата се оказа над 4000 евро. Та водя война с Водафон и адвокат, писма, жалби, обаждания. Ужасно ме изтощава всичко това, не мога да си "изчистя" мозъка, постоянно ме яде тази гадост. Вместо да купя нова кола на детето, да плащам за нещо, което не съм ползвала.  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out
Няма да откачам де, и това ще мине....
Иринита, от цялото си сърце желая ТМ бързо да се възстанови и лошото да остане зад гърба ви  Hug

Днес започнах с банан, о - някаква солена кифла, в - щолен.

Вчера ММ поиска да му готвя броколи и брюкселско зеле - никога не съм правила такова нещо.  newsm78 Дайте някакви идеи, но да мога и аз да включа нещо в режима

Вчера за пръв път видях какво е берлинска мъгла - направо можеше да се реже с нож - поне не е така зверски студено тези дни....
Хайде, прегръдки на всички и бързо минаващ петък  Hug  Hug  Hug

# 723
  • У дома
Добро утро банда, днес не съм се теглила, че такова мазало стана вчера Blush Blush Blush Днес плодов, пия фреш от портокали сега и викам да ви прегледам.
Ирка и Светлето, отново с прекрасни кафенца, Ир украси ли за Хелуин. Снощи ММ прави тиквени фенери, а Лили запукала издълбаните отпадаци тиква от коша, той какво я е гледал, нашата седнала и започнала да яде тиквени боклуци от коша Crazy Crazy Crazy
Браво на всички с минуси, аз незнам защо така последните два ВГХ ям като ненормална, ще кажеш че хлебищата ще свършат Crossing Arms
Стаси, точно за мен е тази снимки, ама Лилиан е в коленете ми, не искам да мисля как изглжедаме отстрани hahaha Joy
Иринита, бързо оздравяване на ТМ, а аз чета стабилно, оказа се че в събота активират теста до неделя 17, та в неделя сутринта чакам стиснати палци Hug
Вили, стягай се-въпреки че незнам ти за къде още ше слабееш Hug Дребосъчка свикна ли с детската?
Хайде банда, "гаврътнах" фреша, отивам да чета, ще ви проверя по обед Hug
Да допиша за Папурчето: броколи с топено сирене, или с сметана, или с кашкавал, вариш и запичаш, брюкселското само за гарнитура на месо се сещам, тук само така го готвят, като гарнитура на агнешко най-вече, но аз това миризливото не мога да го ям, та може свинско някакво с брюкселското, предполагам.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 11:17 от Genni

# 724
  • София
Вълничке, не ставай нахална 1 килограм си е УАУ! Честито!  Hug

# 725

Общи условия

Активация на акаунт