Детската градина – всичко, което ни вълнува – 14

• 42 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 1
  • Варна
Записвам се първа Simple Smile

# 2
  • Куциндрел
Хе, хе.
Влизам да си споделя, че ние се наскубахме за какви точно подаръци да получат децата от групата ни за Коледа. Праснах им една бележка на вратата петък сутрин да се съберем и набързо да решим, обаче сега се сърдят, що тогава и там ще е тази среща.... Joy Joy Joy
Мисля, че демокрацията е вредна. Crazy

# 3
  • Mediterraneo
Не знам защо снимката на началната страница излиза на такъв черен фон  newsm78 Не е такава нито в оригинал, нито както я качвам от моя компютър...

# 4
  • Варна
Не е черен фонът при мен, бял е.

# 5
  • София
Да се запиша и мерси за темата.  bouquet И при мен снимката излиза бяла.

Цеце, и аз така бих се изказала за демокрацията. Една година в яслата избирахме месец и половина подарък на госпожите с непрестанен спам до всички родители, пък чак накрая се сетиха, че трябва и парите да съберем, и всички да са съгласни - и това за три - четири кошници с лакомства. Пощурях тогава  Crazy

# 6
  • Mediterraneo
А, мистерия!

# 7
  • в огледалото на живота
Тарти,за темата  bouquet
И аз виждам снимката на бял фон  Simple Smile

# 8
  • shumen
Тарти,,мерси за новата тема.Снимката и при мен излиза бяла.
Цеца,и аз така ще се изкажа за демокрацията.Аз днеска питах едната госпожа дали ще събираме пари за почерпка и снимки ще има ли с дядо Коледа и отговора беше,че за почерпка ще попита другите майки,а за снимки трябвало фотограф или понякога тя,ако е на смяна им правела и си ги купуваме от нея.Е,и ако това не е търговия в ДГ.
Месечинке,при нас снимките за календарите ще са утре.Моя си избра една жълта блузка с Мики Маус и утре ще е с нея.
Лисе,според мен това,че е загубена чашата и не е оправдание.На тях обаче така им е по лесно,за да не ходят да пикаят децата.

# 9
Благодаря за темата,Тарталета  bouquet

# 10
Благодаря за темата!
Тази година подаръците са индивидуални, ако някой иска, подарява.
Подаръци в градината няма да има, ще ги водят на екскурзия с игри, тържество, викторини.

# 11
  • София
Записвам се и аз в новата тема.

При нас засега не се чува нищо нито за тържество, нито за подаръци. В петък ще попитам учителките, но ми се струва, че няма да има. Миналата година по това време знаехме кога ще бъде тържеството и писмата до Дядо Коледа бяха написани и изнесени за сведение на заинтересованите Simple Smile. А сега - нищо. Аз питах дъщеря ми дали са писали писмо - каза, че не са. Ще видим.

# 12
Едната картинка ми е с черен фон, другата с бял. Благодаря за темата. Ние в началото на годината събирахме пари за консумативи и за подаръци. Нашите родители измислили да купят по един пъзел и торбичка с лакомства за всяко дете. Аз съм доволна. Все някой няма да е.
 Само да вметна че моето е набор 2013 и е първа група. Не виждам проблем. Даже според мен е по-добре, защото ще се учи от големите  Laughing   Сама се храни, сама си ходи до тоалетна говори що годе, абе   bowuu

# 13
  • Куциндрел
Ох, при нас е - един иска индивидуални подаръци, друг торбички с еднакви подаръци, трети иска в торбичките да сложим лего. Joy Joy Joy
Иначе много интересна идея е дала учителката за подаръците - децата ще апликират една торбичка и после дядо Коледа ще им сложи по нещо мъничко в нея.
Аз съм ЗА индивидуални подаръци, но чакам да видя за какво ще са мнозинството.

# 14
  Благодаря мамчета ,
В вашите отговори намерих и своя личен отговор.
В детската градина няма яслени групи и 1-ва група са деца 2013г.
Нямат право да приемат деца преди 2,6 г. Казаха ми да го доведа след нова година .

Средният ми син не е посещавал градината вече 3 години, само си плащах таксата. Има здравословен проблем. Вече ми писна да споря с директорката ,че хигиената е ниска и го отписах в последния ден на Ноември. Тогава получих и сметка за малкия  Joy.
Здраве да е. Казаха ми едни , а правят други. Правилото за 60 дни отлагане ми се струва верния отговор за моя казус.

Лошото е ,че малко рекетьорски ми казват....Плащайте си таксите , само и само да пазим мястото на детето , пък като решите , дори и догодина елате.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт