Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някой знае ли как върви графика на др.Стаменов?

Няма го до петък включително.

# 646
На 01-02 февруари, дали ще е там?

Магнолия, ти за трансфер ли се подготвяш февруари или за стимулация?

# 647
Момичета,каква е цената за тромбофилия в клиниката?Аз ходих и си го пуснах в националната генетичната лаборатория и там пълния пакет беше 100лв. 

# 648
  • Пловдив
Момичета,каква е цената за тромбофилия в клиниката?Аз ходих и си го пуснах в националната генетичната лаборатория и там пълния пакет беше 100лв. 
В клиниката пълният пакет е 150 лв

# 649
г-ца Магнетична, от регистратура, да, мисля, че са до 20 ч.
Аз останах с впечатление, че др Стаменов днес ще бъде целият ден, но не знам как му върви графика.

# 650
  • София
Gerda
Можеш да попиташ на телефона за графика на док.  Стаменов. Но не ми се вярва толкова често да отсъства.

Няма да правя стимулация. Ще вадим яйцеклетка на естествен цикъл за да се види какво й е качеството.  Аз съм след лечение със Золадекс, който предизвиква спиране на цикъла за известно време и сега го възстанових.

# 651
Ще стискам палчета за красива яйцеклетчица, Магнолия.

Може ли някой да сподели, как се следи точно овулацията преди замразен трансфер и кога се бие прегнила? Ако мога да планирам някакви неща.

# 652
г-ца Магнетична, от регистратура, да, мисля, че са до 20 ч.
Аз останах с впечатление, че др Стаменов днес ще бъде целият ден, но не знам как му върви графика.

Благодаря ти

# 653
  • София
Може ли някой да сподели, как се следи точно овулацията преди замразен трансфер и кога се бие прегнила?
При мен докторът само проследи овулация с прегледи през ден, бихме пригнил единствено веднага след трансфера.  Peace

# 654
Някой не е  ли  следил овулация преди трансфера с тестчета?
6ти ден като отида доктора може да ми каже, кога се очертава трансфера?
Не мога да разбера защо съм толкова напрегната за този трансфер.

# 655
Герда, тия тестчета единствено ще ти покажат, че овулацията не е минала още, няма да предскажат кога ще настъпи тя. Преди моя ЗЕТ бях 2-3 пъти на преглед, док. мери големината на фоликула, по него се ориентира кога ще настъпи ову, и съответно назначи Прегнил, за да я таймираме точно. След като и ти си с ЛУФС, също ще имаш такъв прегнил. Няма как да се предскаже на 6-ти ден какво ще е положението.

# 656
От регистратурата ми казаха, че др Стаменов е тук до късния следобяд. След това заминава в чужбина и ще преглежда отново в понеделник. Информацията в от преди минути. Simple Smile

# 657
Милият доктор, сигурно вече се е побъркал от такова натоварване.
Минах ендокринолог. Каза никакво вълнение, пълно спокойствие, и да не си само внушавама, че щитовидната жлеза ще се влоши. Да пия природни чайчета против напрежение.
 Но каза, че трябва да ми се обърне внимание на анемията преди трансфера.

# 658
  • София
някой скоро да е вземал ембриологичен доклад?
нещо по-подробно дали пише вътре?
много хартийки за подписване са въвели тая година.
на пункцията подписвах че са ме уведомили за яйцеклетките, сега ми казаха че ембриологичен доклад ще дават. чудех се дали пише вътре нещо повече от това, което ми казаха по телефона.

# 659
  • В сърцето на любимия човек
Миналата година ми дадоха такъв + снимки на ембрионите.
Представляваше една таблица, в която е описано как са се развивали по дни - общо взето каквото казват по телефона (даже май там получавам повече информация). Имаше и някаква графа за основни показатели от спермограмата от деня на пункцията, но при мен беше празна, защото са имали проблем със системата и спермограмата си я взех после отделно.

Общи условия

Активация на акаунт