Прахосмукачка робот - 9 тема

• 101 732
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте. Някой да има впечатление за тази марка и модел http://www.myrobotcenter.eu/en/moneual-me685 ?

# 721
  • Варна
Здравейте. Аз имам Румба, но сега се оглеждаме за друго роботче за мокро почистване. Ориентирала съм се към
скуба, но се чудя само със специален препарат ли работи или може да се слага и друг? Имам малко дете, което се търкаля по пода и понякога ближе и ме е страх, ако е много агресивен препарата. Също така ми казаха, че имало модел, който чисти бани - катерел се до тавана. Имате ли идея кои модел е това, че нещо не се отриентирах в сайта им.
Иначе аз Румбата в пускам всеки ден или през ден, докато сме на разходка. Чисти го целият - около 140 кв. Доволна съм много от Румянка ( така и викаме в къщи 😂 )

Hobot 188

http://www.irobotbg.com/hobot188.html

И аз го мисля  Rolling Eyes

# 722
Здравейте. Аз имам Румба, но сега се оглеждаме за друго роботче за мокро почистване. Ориентирала съм се към
скуба, но се чудя само със специален препарат ли работи или може да се слага и друг? Имам малко дете, което се търкаля по пода и понякога ближе и ме е страх, ако е много агресивен препарата. Също така ми казаха, че имало модел, който чисти бани - катерел се до тавана. Имате ли идея кои модел е това, че нещо не се отриентирах в сайта им.
Иначе аз Румбата в пускам всеки ден или през ден, докато сме на разходка. Чисти го целият - около 140 кв. Доволна съм много от Румянка ( така и викаме в къщи 😂 )
Аз имам само Брава 380, някой ден смятам да се обзаведа и с прахосмукачка робот, но тъй като ММ ги смята за безполезни вещи, нали не чисти той...та сега ще взимаме ТВ и незнам кога ще ме огрее за друг робот... тъй наобяснявах се.
От прочетеното по темите разбрах, а може би и ти си чела, че скуба може да смуче и мие, но малко квадрати, нещо до 30кв сякаш беше с едно зареждане, което за мен е малко и ще ми отнеме цял ден да ѝ слагам препарат, вода, да я зареждам, да я чистя и след една стая пак....все пак да кажат притежателите дали е така. Чистенето на самия робот било досадно. Иначе съм срещала мнения, че слагат по малко и друг препарат, които не се пени. Предполагам че препарата, който е за нея ще е икономичен и ще си заслужава 30лв, пък и някак си ми се струва нелогично да дадеш пари за робот около 1000лв, а да пестиш от препарат, ама всеки си решава.
Аз реших да взема Брава и съм много доволна. Почти всеки ден я пускам да мие пода, използвам за сега само вода, но се чудя дали и аз да не купя препарата за скуба да слагам от него. С едно зареждане ми минава всички стаи на мокро, но нашия апартамент е по - малък. Пускам я понякога и да обере първо на сухо и след това да измие. Не прави чудеса, колкото аз ще забърша с парцал, толкова и тя, но определено си личи, ако не съм я пускала 2 дни...ламината е един замазан сякаш и на капки в кухнята, където сме си мили ръцете и е пръскало. За Брава трябва да си при нея, смисъл неможе да я пуснеш и да излезеш, тъй като чисти стая по стая и трябва да я местиш ти, тя няма да мине праговете, трябва да проверяваш, ако водата свърши да долееш или да смениш подложката, ако се е замърсила. Но тя пък е доста тиха и не пречи да си стоил в стаята, докато чисти. Пускам я докато детето спи и не се събужда.
Тези роботи, които са за прозорци и бани са Hobot за тях също е писано в темите. Има и доволни естествено и недоволни от него.

# 723
  • София
Блодаря ви. За препарата не ме притеснява цената му, а както казах агресивността и дали е подходящ за малки деца..
Това другото роботче за бани ми го похвалиха уж, но ще го проверя при представителите. Сякаш се движи с кабел( от клипа, който е качен така ми се вижда ) , което не ми допада...

# 724
Блодаря ви. За препарата не ме притеснява цената му, а както казах агресивността и дали е подходящ за малки деца..
Това другото роботче за бани ми го похвалиха уж, но ще го проверя при представителите. Сякаш се движи с кабел( от клипа, който е качен така ми се вижда ) , което не ми допада...
Мисля че са някакви предпазни важета, за да не падне робота, тъй като може да бърше прозорците отвън, пък и от стената на банята да падне, няма да му се отрази добре.

# 725
  • Русе
Пуснах НОВА ТЕМА
Ако нещо съм пропуснала в бързината или сгрешила, имам 24 часа за редакция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт