Искам да кажа ... (69)

• 57 050
  • 763
  •   2
Отговори
# 90
Юджи, хубава баница, брей, че се покапах. Заровил съм се да чета за кафетата, заради кефе автомата. Взех черна Лаваца- арабика 100%, ароматна и за голям каймак, но с малко кофеин. Да я меся ли с нещо друго, робуста или.

# 91
Взема се една кора и се маже дополовина с олио и се прегъва по дългата част . После пак с олио леко и се ръси сирене . Навиваш на руло и режеш на парчета - обръщат се и се редят в тавата.
 Сместа за поливане е от  4 яйца , една опаковка майонеза и в същата кутийка отмерваш газирана вода - аз като нямам/ и те в случая нямаха / я правя с гореща вода - да ти търпи пръста да не се сварят яйцата. Чаена лъжичка сол и супена лъжица захар - винаги слагам за уравновесяване на вкуса . С тази смес се поливат розичките - аз го правя с черпак да е равномерно .
 С кори Белла или Фамилия .

# 92
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата!  bouquet

Съвсем ви изтървах, ама нали имах нов телефон за разучаване. Първо да кажа, че е страхотен и съм много доволна!  Heart Eyes И учудващо за мен, много бързо му свикнах (а аз съм голям индианец и затова изобщо не се виждах със смартфон в скоро време). Дори сега ви пиша от него. Flutter Мъжът ми уж щеше да ми показва някакви опции, ама нещо не можа (неговият телефон е с Андроид) и аз, както си ровех, изведнъж попаднах на въпросната опция. Laughing

Тонка, честит имен ден! Hug

# 93
  • Sofia
Яяяя,каква рошава баница  Crazy...ама пипкаво ми се види и на мен  Whistling.

Правих чипса на Янтра за сефте, добре се получи,ама докато изпека една порцийка и синко опразнил чинийката,та така-5 пъти  Crazy.Свят ми се зави да режа на тънко картофки  ooooh! Уж да има гарнитурка за мИсото  Mr. Green.

Айде стига Едене,Тонка каза-за мъже...да влизат  Party

П.С. Сандо, много 'арни внуците,браво  Peace
Лале,да ти е честит  Hug

# 94
Абе, тук няма скрито покрито. Където и да пишеш, сичко са знай, внуците са харни. Що не пуснат две теми- за такива със слаби сърца и високо кръвно, и за дебили и темерути, и да си прайм купона, без метене, не знам. Баницата ще я пробвам отсякъде, ей ма на.

# 95
От линка за Джеймито не разбрах каква е последната съставка, дето е 50 г.
Имам подозрение, че е марка сухо мляко, но не съм сигурна.  Thinking
Или по-скоро е нещо, което се добавя към млякото.

Хорликс - malted drink не зная коя е най-точната дума за malt. Моят мъж ми прави хорликс преди сън. Мммм. Другият вариант е овалтин. Горе-долу същото е.

# 96
  • Ямбол
Абе, тук няма скрито покрито. Където и да пишеш, сичко са знай, внуците са харни. Що не пуснат две теми- за такива със слаби сърца и високо кръвно, и за дебили и темерути, и да си прайм купона, без метене, не знам....
Мен и от тук ме изтриха. някой яко докладва. Да чете и да се наслаждава на спокойствието на темата, в която няма място, естествено.
Не искам такъв купон. С Ша и Кика става весело, но няма да са само те, ще има досаждащи навлеци.

# 97
Тъкмо си мислих, че за мъже си говорите и идвам да воайорствам след като приспах детето, вие за баници . А аз тъкмо се отучих да не ям след 7 часа  Crazy Crazy Crazy ще ми развалите дисциплината  Whistling

Аз обичам мъже в костюмчета и куфарчета....."Ентелигнентни ми изглеждат" ...е и да са добре оформени де. Предпочитам ги височки и умни/мразя тъпи и прости и елементарни мъже, пък ако ще да са "картинка"  Tired  Crazy Crazy не ги обичам и с излишни мазнинки  Blush. Сега гледам един сериал- Кости, главният актьор е точно както го харесвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 21:25 от Звезден^Прах

# 98
Малцово мляко е - каквото и да е това - например мляко с малц .
Малцова напитка -ама ми бие на бира това  Laughing
И така открих какво е малцово мляко
Цитат
Малцовото мляко е широко разпространено и консумирано в Америка. У нас то не е познато. Смесено е с брашно, получено от покълнал ечемик. Има специфичен вкус и по-голяма енергийна стойност.

Звезден прах определението ти за мъже е все едно аз съм го писала   Joy  Може да не са баш с костюм и куфарче -ама лъхне ли ме  дори и микрон простотия и даже и супер хубавец да е ме отблъсква на мига .

# 99
  • Варна
Мъже, казахте... мхм... викинги ги предпочитам, ама
по нашите ширини ги няма... само по филмите  Crazy

Сандокане, какъв ти е автомата и какво кафе обичаш?
Горчиво, кисело, плътно, ароматно? 100% арабика да,
ама да не е Лаваца. Мое мнение.

# 100
Какви карти, дайте да си говорим за мъже.  Mr. Green
Е, ти ли ще даваш тон? Днес ти е празник. Вместо да кажеш нещо за матрака Wink
Аз обичам да чета за мъже. Ама хайде, мога да опитам да ви влезна в тон Wink

# 101
Ние сме с машинка Лаваца Блу, за капсули . Харесвам Лавацата като кафе , обаче ме дразни, че освен кафе няма друго на капсули  Tired Tired Tired май и някакъв умрял чай има....ама толкоз, ни капучино, ни някакво кафе с аромат,  ни нищо.  Тя вече май е и на изживяване машинката и аз се замислям за нова, ама пак ще  е за капсули , най-лесно за поддръжка ми се вижда, сериозно ще обмисля дали да не сменя марката  Thinking Thinking

# 102
  • Ямбол
Тия капсули всички с еднакъв размер ли са?
Че в училище имаме такава машина, но аз там не пия кафе, та да знам, ако някога реша да си взема.

# 103
не....всяка марка си има свои по размер капсули.  Tired Tired Но не ме кефи на нескафе, поне мен лично капсулите. Лавацата са добри за моят вкус. Машинката и тя много оцеля и прави страхотно кафе. Само това ограничение на ароматите ме дразни. Иначе има различни видове кафе и примеси, богато е , вкл. безкофеиново  Peace /за Лаваца Блу имам предвид/

Скрит текст:

# 104
  • Ямбол
Ами то тогава е неблагоразумна такава инвестиция. Благодаря за инфото. Трябва да видя тогава марката.

Общи условия

Активация на акаунт