Искам да кажа ... (69)

• 57 047
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Мръсни мисли ми идат с това рендосване на чепове, Светалчо. Малвина казала на Пинокио, след секс, че трябва да си рендоса чепа. А той отговорил, че тя няма да му е нужна, ако го направи.

# 676
  • Варна
Мъж със средно образование- дървообработване, си подава CV-то за допускане до конкурс за предучилищни педагози.

Ние имахме кандидат-фокусник (даже не беше споменал образование, само професия), за позиция в държавната администрация с изискване за  специфично икономическо образование. Като се замисля, може и да му беше от полза професията, жалко, че го отсвирихме по документи Simple Smile
За имейлите, посочени в CV-тата може да се отвори цяла тема Simple Smile

# 677
Детето пак повръща  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Tired направооо, като влезе в серия, докато не му дам антибиотика не  става работата. Уж я бях закрепила за 1 седмица, дадох я на майка и на сестра ми да я гледат и ми я върнаха повръщаща /не че не могат да я огледат, ама тя е от лакомите и уж трябваше да е на диета след вируса, а и давали мандарини, кивита......../

Чудя се от къде да поръчам мокетен килим да ми отрежат по размер , хем да са цените ок, хем килима да го бива  Thinking Thinking

Изпратих си гостите, цяла седмица бяха вкъщи, поне помогнаха да я гледат, докато обиколим магазините, да си харесам диван и бюра. Поръчахме и сега ги чакам, ама като гледам ще сме с дребното вкъщи , та ще е лудница  Mr. Green Mr. Green

Мъжото днес има рожден ден, да ми е жив и здрав си пожелавам , това ми е най-важното , да сме здравички  Rolling Eyes

# 678
Аз разбрах, че анонимната опция ще я има само в специализираните раздели. Като Проблемно забременяване и другите подобни.

Гледах по тв как ентусиасти се топят по бански във водата на минусовите температури. Имаше и деца и страхотно се забавляваха. Казаха, че всяка година го правят. Радвах им се като ги гледах, но не съм сигурна, че аз бих го направила. Но знае ли човек...

# 679
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мръсни мисли ми идат с това рендосване на чепове, Светалчо. Малвина казала на Пинокио, след секс, че трябва да си рендоса чепа. А той отговорил, че тя няма да му е нужна, ако го направи.

А не трябва, Сандоканчев, не трябва! Когато става дума за деца или има само дори мисъл за тях, не трябва.

# 680
Снощи в 18ч. се сетих че ми се яде млечна баница. Simple Smile Никога не бях правила, но ми се получи страхотна. Остана 1парче само.
Останаха ми и 4ри кори...с тях пък направих кошнички с пилешко (имах бяло месо от предната вечер, пекох пиле) и кашкавал.

Забавно е със CVта и кандидати на интервюта...

# 681
Звезден^Прах, много весело да си изкарате  Hug

Като се заговорихте за CV-та, се присетих за една съфорумка настояща/бивша?, която се занимаваше с това, преди няколко месеца в една тема тук я бяха зачекнали за изпълнения в съседен нам форум, че после и тук. Това пък за пореден път ме подсети, че е хубаво да се поограничава човек в даването на лично инфо много-много Crazy

# 682
Сесил кое точно наричаш млечна баница - би ли дала рецепта?

# 683
Мър, аз само за Red Velvet се сещам, ако и беше така ника. Мисля, че го е сменила...и последно мярнах, че е бременна.

Жармен, аз направих компилация от няколко рецепти.
Скрит текст:
400гр. готови кори
150гр краве масло
4яйца
600мл. прясно мляко
200гр. захар
1ванилия
кората на един лимон

Нарязах корите за баница на ленти, разпръснах в тава и поливам с краве масло. Така на 3-4пъти кори, масло. Запекох за 15мин. в загрята фурна, 160С с вентилатор.
За заливката - затоплих прясното мляко, добавих захарта и бърках докато се разтвори. Разбих яйцата и добавих към тях млякото. Прибавих ванилията и кората на лимон.
Корите леко се охлаждат и се заливат със сместта. Пече се 15-20мин на 180С с вентилатор.

# 684
Историята там е много грозна. Аз съвсем случайно попаднах на нея, чудейки се защо се публикува пост след пост в някоя от отчетните "бременни" теми, но не помня за кой месец се отнасяше. Та, няма да я разпространявам тук, но само ще кажа, че ме втресе.

# 685
  • Euskal Herria
Забавно е със CVта и кандидати на интервюта...
Само да не ти се падне такъв екземпляр за колега, че  направо на плач отива работата понякога.

# 686
  • Ямбол
Аз пък имам смешни и плачевни ситуации с провеждащи интервюта. Много учудено гледат, когато им кажа, че не ми допадат.

# 687
Аз каквито колеги имам в момента ми иде да се самообеся и изчезна безследно  Crazy
 Сесили
Скрит текст:
И аз си помислих за тази баница от моето детство - същата е .Но се прави с пакет домашна юфка...Пакета се пече в тава с кравето масло до порозовяване . От мляко и яйца , захар и ванилия се прави смес като за крем карамел - залива се и се беше до бледорозово. Ухае вълшебно и  от дете си я правех сама .
Даже в часовете по трудово - кулинарните беше едно от нещата , което ни учиха и пиле на сол .

# 688
Историята там е много грозна. Аз съвсем случайно попаднах на нея, чудейки се защо се публикува пост след пост в някоя от отчетните "бременни" теми, но не помня за кой месец се отнасяше. Та, няма да я разпространявам тук, но само ще кажа, че ме втресе.
Да, аз визирах размахването на едно реално CV и подигравките с него, а то си има и друга история там, която си е направо крийпи, аз попаднах на нея също случайно от една тема за фалшивите потребители или нещо подобно беше. И ми стана интересно, защото едно време ме беше добавила във ФБ (в ограничена група беше, така че това не ме е притеснявало, но все пак знаех, за кого става дума).

Сесили, да за нея.

# 689
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък в часовете по трудово (кулинарните) се научих да правя руска салата и едни соленки с кашкавал, които се правеха от виенски кифли. Ама виенски кифли няма вече...

Общи условия

Активация на акаунт