Искам да кажа ... (69)

• 57 068
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кои книги са били победители?

# 661
# 662
  • Tам през Атлантическия океан
Естел  Laughing минавам на ЛС

# 663
  • Sofia
Под "грейка",имате предвид елек, нали? Яке без ръкави,демек, шушляково,в повечето случаи.
И тримата имаме, по няколко броя. За мен са едни от най-смислените и обличани дрехи в нашия гардероб, конкретно Peace. На сина ми съм оставила един и в училище.  Освен спортните,много уважавам и елегантните такива  Peace

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 21:51 от GeNa

# 664
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Установявам, че намирането на персонал по докЮменти е едно от най-забавните неща. Много хубаво се посмях!

# 665
Когато забременях, шефовете ми поставиха задачата да си намеря заместник, като това включваше написване на обява, преглеждане на всички CV-та, избиране на няколко човека, провеждане на интервюта и избиране на човек. На безумия се нагледах. Такива автобиографии, такива снимки мале леле. Но все още не мога да си обясня, как идваха на интервю, в обявата си пишеше, че ще има задача на интервюто и с какво ще е свързана. Нито един не беше подготвен, не само че не беше подготвен, ами идея си нямаше от работата. Хората просто кандидатстват наред, има обява, пускат CV. Чудех се по едно време, защо си играх да пиша критерии.

# 666
  • До морето
Да разглеждаш  CV-та е забавно, но като ти дойдат на интервю с пясъка по краката (директно от плажа) или със снощните дрехи и размазана спирала "щото бяхме на Плаза и после спах в една приятелка" почва да става лееееко изнервящо. Иначе в личната ми класация първо място заема една девойка, която ми беше обяснила, че "...в момента нямам моя снимка, но по принцип всички ми казват, че приличам на Сандра Бълок, затова прикачвам нейна"  Laughing

# 667
Преди малко се прибрахме от ски, страхотно си изкарахме, но съм смазана направо, цял ден карахме, станах в 7 без нещо  ooooh!

А за фризьор, толкова мразя да ходя по салони и да се застоява, че ходя на 5-6 месеца (добре, че косата ми не цъфти и е доста здрава) и ме подстригват за сумата от... айде няма да кажа, че направо ме е срам след изнесените цифри  Crazy Бретон мога да подстригвам сама, имам си ножица за целта, защото само моята фризьорка може да ми го направи, а не винаги имам време да отида до нея, а след посещение при друг приличам на чичко тревичко, та се принудих. Иначе много държа на косата си, винаги е оформена, но умея сама да се правя, даже за по-официални събития пак се справям доста прилично  Wink

Чакам да се стопли спалнята, че имаме някакъв технически проблем  с отоплението там и се изстрелвам.

# 668
Да разглеждаш  CV-та е забавно, но като ти дойдат на интервю с пясъка по краката (директно от плажа) или със снощните дрехи и размазана спирала "щото бяхме на Плаза и после спах в една приятелка" почва да става лееееко изнервящо. Иначе в личната ми класация първо място заема една девойка, която ми беше обяснила, че "...в момента нямам моя снимка, но по принцип всички ми казват, че приличам на Сандра Бълок, затова прикачвам нейна"  Laughing

Е, не! Това е върхът!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
Мъж със средно образование- дървообработване, си подава CV-то за допускане до конкурс за предучилищни педагози.

# 670
  • Euskal Herria
Е, мен една жена дойде да ме пита: "Що не ме вземеш, де, аз мога да мия чинии" - за длъжност "помощник-възпитател в ДГ".

# 671
Мъж със средно образование- дървообработване, си подава CV-то за допускане до конкурс за предучилищни педагози.
Ако кажеш, че после е записал и завършил ПУП-НУП, значи е мой колега от вуза. На снимката в студентската книжка беше с работен гащеризон, оказан в бяла, блажна боя, та дори и по лицето... ooooh!

# 672
Не, среднист.

# 673
  • Ямбол
От модераторската тема разбрах, че опцията за анонимен я няма. Ха, дано да е за постоянно, че аман от тях.

# 674
Дървообработване ми се струва много подходящо за предучилищен педагог - ще ошлайфа, заглади ръбовете, ще рендоса чеповете, ще полира, ще лакира,  ще ги направи еднаквички - тъкмо готови за училището ще ги изкара Joy Joy Joy После началните педагози ще работят и ще пеят. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт