МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 843
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте имам въпрос. В събота ми предстои излизане вечер което би било напълно поносимо ако не ми беше първи ден за кисело мляко. Sad Какво правя в този случай? Мога ли да ям салата снежанка?

# 256
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте,
аз имам оплакване - след 1-ви млечен ден съм +1,5 кг. Направо не мога да повярвам - пила съм само около 1,5 л айран, а вечерта  около 18,30 часа - една кофичка кисело мляко с малко сол.
Възможно ли е млякото да е от храните, които не ми понасят и качвам от тях  newsm78
При следващата врътка с какво мога да го заменя?
След днешния втори млечен ден, ако пак е така, ще започна диетата с картофи, но мисля да е без двата млечни дни втората врътка.

# 257
alvera, не си само ти така. Wink

Аз от една година съм спряла изцяло млечните, откакто правих моното за пръв път и установих, че качвам от тях. Sunglasses

Смени с яйца. Или месо, пак да е протеин.

# 258
Пак благодаря, DeVa®  Hug

Така ще направя, то и без това млечните ми са в кафето сутрин и в таратора, но не много често.
Реших да не правя почивката след 12 дена, а от утре направо да започна с картофите, за да не се разколебавам  Simple Smile
Дано пак имам голям - на килограмите .
И отказвам млякото !!!

# 259
Здравейте и от мен.
Аз януари започнах 12+6, два дни почивах и още 12 и имах невероятни резултати, които задържах месец и половина.
 Преди една седмица я започнах отново, защото ми е много приятно, а и си създавам режим и по често хапване на храна, което е доста по добре от гладуване по цял ден и блъскане вечер като луд.
Днес ми е първи зеленчуков, къркори ми корема, но иначе съм супер. Успех на всички.

# 260
  • София
gvendolin_7 как успя да задържиш свалените килограми, с какво се хранеше?  Simple Smile

# 261
  • София
След първите 10 дни резултата беше -6,5 кг. По време на млечните качих и аз 1 кг. Явно и на мен не ме понася - пих само гъст айрян по 2 л. на ден.
Сега се чудя с какво да заменя млякото в последните два дни.
В момента съм 4 ден от вторите 12 дни и съм свалила само още 1 кг за 4 дни.

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 20:39 от t_doncheva

# 262
gvendolin_7 как успя да задържиш свалените килограми, с какво се хранеше?  Simple Smile
Нищо различно. Ям си каквото ми се яде. Само гледам да не смесвам храните.
Успех.

# 263
Нищо различно. Ям си каквото ми се яде. Само гледам да не смесвам храните.
Успех.

Това е много важно. Peace

# 264
Отчет след първа врътка - само 2,2 кг надолу след неприятната изненада от млечните дни. Но поне след втория млечен не качих. Разредих айрана още малко и на вечеря хапнах само 3 - 4 лъжици кисело мляко. Учудващо ме заситиха. Още не мога да повярвам, че при тази диета не чувствам глад дори и при плодовите дни.
Днес съм на първи картофен от втората врътка - за обяд печени картофи с малко сол, зехтин и копър. Може ли да им се слага малко чесън? Аз не посмях, а ми се ядеше точно така. Ако може, ще си ги сготвя за утре.

Четох за захранване след диетата - то как се прави? Аз мисля да си направя спагети с доматен сос - малко количество, като начало, за да компенсирам липсата на въглехидрати. ( знам, че ми е рано да мисля за това, но пък ми е приятно  Simple Smile )

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 13:50 от alvera

# 265
На мен ми е първи ден на кисело мляко. Официално съм обезкуражена. От 6 дни не съм мръднала с килограмите!!! Какво става?? Тренирам 5 дни в седмицата и то здраво . ... Не се отказвам просто хич не е мотивиращо !!

# 266
  • София
Здравейте,
Да се отчета и аз - днес ми е втори ден на кисело мляко (38 ден от диетата) и като се премерих резултатът е +400 гр., а не съм яла толкова много мляко Simple Smile

# 267
Здравейте,
днес съм на първи  пилешки ден от втората врътка. След двата картофени съм - 1 кг, но пък съм намалила обиколката на талията. Не съм си мерила сантиметрите, но днес стегнах колана с още една дупка.

Albena Markova, стискам ти палци скоро да се похвалиш с резултати. Чела съм, че при трениращите се натрупва мускулна маса, която е по - тежка от мазнините, така че по-добре се ориентирай по дрехите - ако ти стават по -  широки, всичко е наред. Не се отчайвай  Hug

magityy_k, значи и ти си от тези, на които млякото не действа добре.

# 268
Здравейте, момичета! Включвам се към вас за мотивация..
Миналата година по това време горе-долу започнах диетата на Ваня, спазвах я 4 пъти и свалих около 23кг. Останах много доволна. Половин година почти не пазих нищо, но и не качвах. Обаче последния 1 месец не знам какво ми става- върнах си 5кг. Предполагам е, защото от липса на време ям по 1 път на ден и метаболизма ми никакъв го няма. Тази година започвах диетата няколко пъти но след 6-7 ден я прекъсвах, понеже не виждах разлика в кг, а преди след първите 2-3 дена свалях най-много..
Време е, да се взема в ръце. Поставила съм си цел за 2х24 да сваля 10кг.
Днес ден 1ви.
Успешен ден на диетуващите! bouquet

Да питам как си успяла да запазиш свалените килограми ?

# 269
  • София
и моят въпрос е такъв-как задържате свалените кг-ми? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт