"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • София
кой моя резултат?
Аз не съм пускала чхг Simple Smile

# 721
кой моя резултат?
Аз не съм пускала чхг Simple Smile
Объркала съм, е ти си пуснала  newsm78 то от вълнение  Embarassed
Съжалявам

# 722
  • Бургас
Оф, не съм засичала овулация, защото аз съм от другите проблемни случаи - хващам веднага , но всичко приключва 6, 8 , 9 седмица. Вече съм с три спонтанни аборта. На 3-ти ми беше първи ден от цикъла, който е около 28-29 дни. на 15 и 16 правихме опити.

# 723
  • София
Морски бриз - съжалявам за абортите, много е тежко  Cry
Сигурно търсите причината, но ако не го правите е време да почнете. Дано скоро имаш добър резултат и бременност до финал!  bouquet

# 724
Момичета, на мен все още не ми идва.
Кога според вас да посетя гинеколог? Майка ми ми каза, че едно време чакали 15 дни и след това ходели. Днес ми е 12-и ден. Blush  Чаках менструация, за да пусна хормоналните изследвания, но явно няма да е по план нищо.
Бях питала и за овулация без да съм имала менструация и в дните с ЦС имаме контакти (22-ри август). Колко дни от тогава мога да смятам евентуално за тест да правя, че направо се побърквам вече.
И друго ме тревожи - сега като съм на Метфогама миналия път като я пиех отслабвах доста по-бързо, сега на моменти имам чувството, че не мърдам грам, а се съобразявам много. Ям както предния път, само дето включвам плодове. Обезкуражавам се вече и направо не знам...

# 725
Момичета ЧХГ 66,150 при положение, че днес трябваше да ми дойде, добре ли е?

# 726
Честито! Прекрасен резултат! Heart Eyes

# 727
 Heart Eyes Благодаря ти:hug:

# 728
Честито на всички мами. Много ви завиждам, разбира се благородно. Успешни финали ви желая. Heart Eyes

# 729
  • София
Mimma.55 - ако на 22-ри си имала ЦС и ако предположим, че на 23-24-ти ти е била О, то цикъл чакай 12-14дни след това.
Ако отидеш на лекар сега обаче е най-добре, защото той ще ти каже - ако ти дебела лигавицата, значи О е била скоро и цикъл ще ти дойде, но ако е тънка и не личи по нищо да е имало О, може да се наложи предизвикване.

И в двата случая, независимо дали е предизвикан цикъл или спонтанен, това не пречи да си пуснеш хормоналните изследвания на 3-ти ден.

# 730
Здравейте, присъединявам се към вас на НЕчакащите М. От този месец с МП започнах ме опитите за бебче, пък към 08.09 ще разберем дали е станало чудото.
През това време ще се опитам да не си откривам "симптоми", заради които да съм разочарована в началото на другия месец. Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 14:11 от _Ани03_

# 731

Общи условия

Активация на акаунт