Покупка нов апартамент

• 2 068
  • 5
  •   1
Отговори
Предварително се извинявам, ако темата е съществуваща, дъвкана, не за тук и каквото и да било, търсих навсякъде, но не успях да открия нищо по въпроса.

Ще си купуваме апартамент. Търсим тристаен, от деведесет до около сто квадрата, ново строителство с акт 16.
От месеци ровя в нета, имам брокер и  имам чуството, че вече няма обява и блок, които да не съм виждала. Набелязахме си Манастирски ливади-изток. Моля, ако някой може да препоръча фирма, или ако знае за някой имот, който се продава , да сподели. Вече съм тотално разочарована. Сметнали сме като цена на кв.м , че може да отделим не повече от 900,950 Е.

# 1
  • In the shadows of my mind
Игла в купа сено Simple Smile
Завършен ("до ключ") ли търсите, или на шпакловка и замазка?
Етажност? Изложение? Вид и точен брой на стаите? Някакви други изисквания към тези стаи? Тераси? Асансьор? Гледка? С цел инвестиция / живеене? Близо до булевард / далеч от булевард?
Какъв е бил проблемът с всички, които сте гледали до момента?

# 2
Само един квартал и то само в една негова част предполага много тесен пазар. Въоръжи се с много търпение и ако намериш жилището си бързо се брой късметкийка  Peace От друга страна, там доста се строи, би трябвало да има предложения. Пробвайте с по-разтропан брокер и задължително да е препоръчан. Цената, която ще отделите звучи добре, стига не го искате напълно обзаведен с телевизор и чехли да ви чака. Също, приоритизирай задължителните си изисквания от тези, които с можеш да направиш компромис.

# 3
Искаме да има антре,две спални и кухненски бокс с тераса. Относто изложението искаме да няма чист север и да има юг(комбиниран и изток или запад), а за етаж 2 , 3, 4. Не държим да е обзаведен, просто да го харесаме като разположение. Провалът в огледите ми е, че основно всичко ,което гледах беше но Околовръстното или г някакви гори. Искам да е по-комуникативно място, а не единствения ми начин на предвижване да е с кола. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча и брокер , тъй като явно моят не става.

# 4
Да ти кажа, че кварталът не е от най-комуникативните. Инфраструктурата му също не е добра, но пък в Манастирски ливади предлагането е голямо.

# 5
бихте ли ми казали строители, които строят в района?

Общи условия

Активация на акаунт