Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 432
  • 754
  •   2
Отговори
# 30
Скрит текст:
Love,аз съм от ящните. PeaceПри мен проблема не е във малкото количества,ами във лакомията ми EmbarassedАз специално,не мога да си изкривя душата и да кажа,не ям а пък качвам.Като хапвам повечко или като ям много калорични храни си качвам.През лятото имаше период във който се хранех балансирано и спортувах и отслабвах.Спрях за два месеца спорта и започнах да хапвам повече,като и не се съобразявах със калории и количества и качих килограми и се "омазних" от всякъде.
Твоят режим изключва ориз,картофи  и др. въглехидрати.Вх си ги набавяш от плодове предимно.Аз нещо не мога да се заситя от мазнини само и като включа Вх,което неизбежно се случва във един момент и става "мазало".
Скрит текст:
Браво за резултатите още веднъж!И за това че си открила своят начин на хранене!Аз още търся моят режим! Peace
Всъщност, плодове не ям кой знае колко....на ден няколко сливи/1 ябълка/чепка грозде.....
Но ям доста зеленчуци-домати, краставици, чушки, патладжани, тиквички, броколи, моркови, грах, зелен боб....много обичам рататуй, миш-маш, чушки с яйца, задушено месо с грах, също и ястия със сос бешамел, но не слагам брашно, а го правя със сметана....Абе, калорично си е отвсякъде.    Mr. Green
Понякога и аз се чудя как отслабвам на всичката храна, която изяждам, ама....

# 31
  • Козлодуй
Love! Благодаря, че ми каза защо не отслабвам ама аз се захващам да гладувам защото почна ли да ям няма спиране Simple Smile Прочетох внимателно методите на всички тук и мисля, че понеже спортувам доста усилено не бих могла да карам без месо - просто губя сили. Поздравления Love! за чудесните резултати и аз преди много години ги постигах с лекота а зега не мога да сваля нито грам Simple Smile Ползвам като добавка Фибракс на д-р Тошков по едно време си повредих стомаха с един китайски чай за отслабване после едвам си върнах микро флората на стомаха. И пак не свалям сега килограми дори грамове мисля че съм в някакъв йо йо ефект но не знам не съм специалист дори преди време си мислех че знам всичко за диетите но сега съм объркана и разочарована - не съм се отказала доста упорито тренирам но ефекта е нулев Simple Smile

# 32
Току-що попаднах на ето тази метаболитна диета
Момичетата, които са зациклили със свалянето може да я пробват, ако искат, за да пораздвижат малко метаболизма  Peace

http://cinderella.bg/iziashtna/metabolitna-dieta

# 33
  • Козлодуй
Току-що попаднах на ето тази метаболитна диета
Момичетата, които са зациклили със свалянето може да я пробват, ако искат, за да пораздвижат малко метаболизма  Peace

http://cinderella.bg/iziashtna/metabolitna-dieta
Благодаря Вяра, ще я пробвам не е трудна за изпълнение Simple Smile

# 34
  • тук и там
Добре изглежда диетата и ще се сваля със нея-но не знам дали няма да има обратен ефект за метаболизма даже..Не знам, но на мен храната ми се вижда малко-едва ли има повече от 800-900калории ,ама аз съм си лакома де.
pvacheva,следи и обиколките-килограмите не винаги са показател. Peace

# 35
  • София
Няколко дни почивка и хоп веднага 2 кг плюс.Почвам от утре борбата за изчисване на плюса.След това продължавам борбата , надявам се един ден да достигна желата цифра.

# 36
Тази диета хич не е лека. Самият факт, че се ядат по 2 яйца на ден е почти сигурна причина за неуспех, освен ако човек не обожава варени яйца или няма адската воля.

# 37
  • Варна
Наистина е мотивиращо, когато някой сподели за свалени килограми.  Hug
В момента съм настроена като Вяра-Н: не мисля, че съм на диета, нито се тормозя да се тегля и да си меря хапката.
От няколко дни карам нещо като Системата - 60, но в мой си вариант. Сутрин си хапвам каквото ми се яде /може и нещо сладичко/, на обяд, който е по-късничко обаче, хапвам салата+ месо с ориз например, или супа и салата, а после не вечерям. Чувствам се добре, ще видим в края на седмицата и дали има резултати. Смятам да включа и гимнастика и съм си изтеглила клипчета с йога и упражнения.
Понеже лягам късно, почва да ми стърже коремът по някое време, но пия само вода след 17 ч. Flutter
Тази метаболитна диета ми изглежда като гладуване. Не знам дали бих издържала 13-те дни.

# 38
Тази диета хич не е лека. Самият факт, че се ядат по 2 яйца на ден е почти сигурна причина за неуспех, освен ако човек не обожава варени яйца или няма адската воля.
Прилича на "японското чудо" с тези яйца...не е моята  Crossing Arms
Друг е въпроса, че моята още не е измислена  Joy
Закуска: кисело мляко с две супени лъжици овесени трици и кафе с мляко
Успешен ден!

# 39
  • Велико Търново
Отчитам трети абсолютно режимен ден на варени яйца, масло, авокадо и сол. Толкова много съм си променила вкуса, че преглъщам от мисълта за яйца и масло Crazy
Както всички се убедиха/и тук, и ФБ, и приятели и колеги/ луда съм Blush

# 40
  • София
Сиска при мен яйчения фаст сработи от комбинацията яйца със сланина.При яйца и авокадо или филаделфия нямах резултат.

# 41
  • Велико Търново
Отчитам трети абсолютно режимен ден на варени яйца, масло, авокадо и сол. Толкова много съм си променила вкуса, че преглъщам от мисълта за яйца и масло Crazy
Както всички се убедиха/и тук, и ФБ, и приятели и колеги/ луда съм Blush

Абсолютно си права, снощи ядох суров бекон/може би 100-120 грама/, запържих го с малко сланина и с него направих омлет от 3 яйца. Тази сутрин имах минус. Аз филаделфия изобща сега не съм яла, а само по 50 грама извара на обяд и вечеря. Ще видим какво ще стане, мисля още ден-два-три най-много да карам на яйца, масло и сланина, и след това да включа и месо.

# 42
Здравейте момичета  Hug

Как върви отслабването/стягането при вас?

Аз от днес съм пак на диетата с Овесените ядки и от петък съм пак в залата. Първата тренировка я направих лекичка, колкото да "настроя" мускулите за сериозно трениране, а и да може събота и неделя да ми мине първоначалната мускулна треска и от понеделник се започва сериозното трениране - 3 пъти седмично фитнес и ако имам време в неделя ще ходя на Фит Бол. Да видим дали ще успея да преборя някое и друго килце, да поизчистя мазнини и да се стегна. В нета чета доста противоречиви мнения за начина на трениране при жените - едни казват, че трябва да се разделят тренировките на горна и долна част, като всеки път се включва корем и кардио, други твърдят, че жените трябва да тренират всеки път цяло тяло. Говорих и с инструкторите от залата - те са твърдо на мнение, че се тренира цяло тяло, затова и аз ще правя такива тренировки за сега пък ще видим

Успех на всички пожелавам и чакам да разкажете как върви при вас  bouquet

# 43
  • Велико Търново
Вяра, аз тренирам групи, когато съм в зала Peace
Когато ходех на индивидуални тренировки пак тренирах групи, но там започвах с 20 минути кардио и след това силова тренировка.
През последната половин година тренирам у нас, първо тренировка на Румяна и след това отивам на стадиона.
Храненето ми остава твърдо високо-мазнинно, като държа въглехидратите между 7-20 грама.

# 44
Вяра, аз тренирам групи, когато съм в зала Peace
Когато ходех на индивидуални тренировки пак тренирах групи, но там започвах с 20 минути кардио и след това силова тренировка.
През последната половин година тренирам у нас, първо тренировка на Румяна и след това отивам на стадиона.
Храненето ми остава твърдо високо-мазнинно, като държа въглехидратите между 7-20 грама.

Може ли да ми обясниш по-подробно за тренировката. Делиш ги на горна и долна част ли или един ден тренираш крака, един ден ръце, един ден корем и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт