Искам да кажа ... (90)

• 59 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Марипоса, ако знаеш колко е вкусен един бял шоколад в Лидъл? Сега има една реклама на салами май беше... Та в нея се казва- "Ядеш и ревеш". За мен се отнася този израз като почна белия шоколад. Ям и после пред огледалото ми се реве, та две не виждам. Пробвай да му дадеш от него, ако искаш да опита. Умирам за спанак, лапад, киселец. Виж за разпльокан домат в манджа и аз не бих се навила, но за пасиран- да.

# 361
Тази вечер оставихме в Лидл 100 кинта.Накупихме на девойката яке, боти, блузки и т.н. Маре, дай да видим шоколада ммм
Екс, честита ви годишнина Grinning

# 362
  • В Космоса
Забавно и диво си изкарахме снощи. Бе, ние сме професионалисти, както обичаме да си изтъкваме.  Laughing
Малката и баба ѝ ходили на цирк - всичко е 6. От утре седмично цикълче. Оправяне по апартамента, тва-онова. И май леко родопско забегване май пак замисляме.

# 363
  • Ямбол
Ех, Акаша, оляхте се.

Спорна седмица на всички.

# 364
  • Варна
Успешна седмица  bouquet

На тези кифли им се каня от месец.
От блога на Ваня Джорджевич са. Направих
ги да има за децата, вместо сандвичи... Обаче
не оцеляха. Това е рецептата, лесни са:
http://svanya.blogspot.bg/2016/08/blog-post_14.html

# 365
Добро утро! Кой ще се качи на седмичната въртележка?
Рецептите на Ваня Джорджевич съм ги признала. Как съм се заканила на едни гевреци...
Акаша, и ние когато сме без децата на някое културно мероприятие се веселим като за последно.
Кате, ето това е марката, но аз взимам само натурален бял- без добавки от ягоди и ядки, но не мога да открия картинка.
Скрит текст:

# 366
Добро утро, да ви е спорна и лека седмицата:)

След седмица не ходене на работа, имам усещане за един тегав понеделник, ама няма как:) Починахме си много хубаво, Жаки толкова слушала, че не мога да повярвам, майка не може да се нахвали, коренна разлика от май месец. Може би пораства вече и ще спре с лиготиите, дано. Моите и двете ядат почти всичко, тръшкането и разпарвиите са винаги за дрехи, особено с малката. Иска да ходи с чорапи и лъскави санадали или с екип и отгоре плажна рокля Crazy Зима, лято рокли да има. Все нешо и е неудобно, нови обувки, дънки в магазина казва добре са ми и после не ги иска, нервичките ми скъса.

От Турция си дойдохме с две страхотни якета, добро настроение и по две кила отгоре:))) Надявам се при мен да е вода от полета, винаги се надувам, а не трайни килца. Много се пазих, но няколо пъти не можИх и опитах неща, дето не са за мен. Та аз си останах с палтото само, но мъжът ми си взе и обувки и ризи и панталон, много качествени неща имаше на по- ниски от тукашните цени.

Екс, честита годишнина на патерица! Бъдете здрави и се обичайте!

# 367
  • Sofia
Спорна седмица и от мен  Peace!
Жаклин,добре си се завърнала  Hug
Да кажа,че днес в 13 ч. в голяма част от градовете ще има тест на сирените, да не се ошашкате  ooooh!
Понасъбра ни се недоспиване и сутрин е доста критично тръгването за училище  Tired.За 10 минути-събуждане, миене,обличане,закуска и тръгване ми изправят косата  Crossing Arms.И най-важното-мрънкане...Кисела работа.

# 368
  • До морето
Добро утро! Изратих мъж и дете и седнах с кафе  Grinning
Жаки, добре завърнала се! Якетата да не са кожени, от онзи 4-етажния магазин за кожи? Мъж ми намаза едно лятото, но аз от 5000 модела харесах само едно единствено и то нямаше моя номер и го мисля от тогава  Crossing Arms

Ние продължаваме с неспането - какво е туй чудо не знам! През деня гласът й не се чува, нощем се буди през час и реве, а като спи се мята неспокойно из цялата кошара. Въобще не може да заспи дълбоко. Всичко каквото се сетих пробвах, включително продадох кошарата и купих нова. Вече почвам да мисля за уроки или някакви такива бабини деветини, ще търся някоя баба дето бае.

Оплаках се, мерси  bouquet

# 369
Марипоса, да не са зъби?

# 370
  • някъде ... тук ...
Гушни я при теб за една-две нощи Hug

Записвам се с един загубен с малко мач на дребния и размазване на басейн в Чифлик.
Тия перничанчета са ужасно груби играчи, чак червен картон получи едното.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 09:01 от ЕлиТ

# 371
  • Някъде там
Добро утро.Снощи излизахме и не направих питките но днес нямам избор просто. Grinning
Евил чудни кифли. Heart Eyes На Ваня рецептите винаги са сполучливи и добре обяснени.
Всички са имали прекрасен уикенд..дано и седмицата да е хубава.
Моят понеделник започва учудващо спокойно,не успяха да се успят и да мрънкат любимите същества. Grinning
Харесвам повечето турски дрехи.Каквото сме купили от там винаги е било качествено.Жаклин честити придобивки,с здраве да ги ползвате.
Марипоса и на мен на зъбна драма ми прилича.Моите така правеха.
Елит,сигурно са научени че щом са от Перник трябва да затвърждават славата му.Много кофти така,губи се и удоволствието от играта.
Тъкмо се похвалих че понеделника започна спокойно и ми звъни мм че му се заметнала жила на гърба като вдигали стъкло и се прибира,край с спокойния ден. Sad Дано не е сериозно.

# 372
Добро утро на всички! Не че нещо, ама да се запиша на 25-та страница  Grinning

# 373
Ванини, на въртележката ли си   Laughing Hug Надявам се да сте здрави.

# 374
Добро утро и добра да е седмицата на всички!
Нали Ретроградният свърши вече? Sunglasses
Днес ще си подаря малко време за себе си - една двучасова Витоша ще направя, за да ми се продуха малко главата.
Снощи попихме и отбелязахме хубаво годишнината. Голям смях беше - и аз и ММ по отделно правим някакви уговорки с ресторанта и поръчки, собстеникът вика - не знам на кого първо да откликна, един друг се надпреварвате да се изнендвате.. Joy
Двама Козирози, това е. Laughing

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 09:55 от Excuse me

Общи условия

Активация на акаунт