Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 753
  • 741
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема! bouquet

Flowers Four Leaf Clover Пожелавам много КЪСМЕТ на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

Моля, използвайте бутона вместо да пускате постове от типа „запис“. Peace
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
Благодаря за новата тема. bouquet
Успех на всички.
Следобед ще щурмувам Кауфланд за вафли.
Само да измисля начин как да ги съхранявам, защото няма кой да ги яде. hahaha

# 2
  • Русе
Благодаря за новат атема!
Ивекс, в хладилника с фолио за свежо съхранение. Има и една рецепта за страхотен сладкиш с тях. Оригинала е с вафли Боровец, но и тези стават  chef

# 3
  • Сандански
Честита нова тема и дано да имаме повече късмет. Grinning

# 4
Цвете, благодаря, не се бях сетила. bouquet

# 5
Успех на всички и много награди!  Hug

# 6
Благодарско за темата!

Да се оплача: 6:0 за милка...и един код не иска да ми преме-бил регистриран  Rolling Eyes-което е пълен абсурд: 5опаковки шоколад стиковани от метро..идеи да ми дадете?

Хипера не им работи още сайта
newsm78

# 7
# 8
Успех в новатабтема! Дано имам и аз късмет да се запиша с някоя наградка  Praynig

# 9
  • Перник
Лаленце мерси за новата тема  Flowers Four Leaf Clover
Много късмет и награди на всички.

За сега регистрирах 1 код на Хипер, но не спечели. Ще опитвам пак.

# 10
Лале, благодаря за темата  bouquet

Чакам днес да видя на Куинс победителите и уж на Нескафе, които се оляха вече Rolling Eyes

# 11
След фал старта, ще пробвам пак с Троя

# 12
Мрън, мрън...

Дано помогне Simple Smile

# 13
Хипер големите награди ще ги публикуват? Демек да пазя едни конкретни 5 опаковки, докато не видя, че не печеля нищо? Да си правя купчинки от по 5 Laughing

# 14
  • София
Да се оплача: 6:0 за милка...и един код не иска да ми преме-бил регистриран  Rolling Eyes-което е пълен абсурд: 5опаковки шоколад стиковани от метро..идеи да ми дадете?
Да не би в един ден да си ги регистрирала всички? Не съм гледала условията, но от темата запомних, че в един ден могат да се регистрират само 5 опаковки.

Миналата седмица получихме 1000-та бири от Ариана. Вместо радост получихме наказание. Не мога да си обясня подобно недоразумение - един палет с бира, доставен в обикновен дом наведнъж! Как и къде се съхранява подобно количество? Отделно, качването ѝ ни отне 5 часа, защото нямаме асансьор. Sad  А като я спечелихме наивно вярвах, че ще я получим на части за някакъв период време.

Лаленце,  bouquet 

Много късмет в новата тема!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт