Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 802
  • 750
  •   1
Отговори
                                  ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМА 9!

Модните тенденции

uploading images

Цветове

image upload without registration

Прически за средно дълги коси

upload pic

Скрит текст:
http://lazara.bg/krasota/kosa/moderni-pricheski-za-sredno-dalga-kosa/

http://lazara.bg/krasota/kosa/stilni-pricheski-za-sredno-dalga-kosa/

http://lazara.bg/krasota/kosa/bob-lob-pricheski/

http://lazara.bg/krasota/kosa/pricheski-lob-2016/
[/spoiler]

Според формата на лицето

free image uploading
Скрит текст:
[/spoiler]

За фенките на къса коса

[/spoiler]

Вместо запис споделете, косата на коя известна личност, без значение актриса, певица, лице от ТВ екрана харесвате най-много? Просто това ми хрумна, като нещо по-различно и ми е интересно да видя вашите мнения.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 13:26 от Miss_Bingley

# 1
Мис, мерси за новата тема!  После ще пиша по въпроса, че съм през телефона

# 2
  • В полите на Пирин планина
Благодаря за темата.  bouquet

Много харесвам косата и прическата на Никол Станкулова:

Скрит текст:

и Шакира:

Скрит текст:

# 3
  • Шотландия
Цитат
Хич не съм съгласна ,че задължително етажите дават  обем.

Чаровна, нещо сме се разминали в обясненията. Говорех за обем в корените, а не изобщо за обем. Моите наблюдения са, че колкото е по-дълга и по-тежка косата, толкова повече опъва и от гравитацията косата се сляга по-лесно или по-бързо в корените. Иначе си абсолютно права, обемът като цяло зависи от много неща, състоянието на косата, прическата, типът коса...  Peace Ти си знаеш най-добре кое ще ти отива и какво искаш да направиш от прическата си.

# 4
  • Cyberspace
Не ми се рови, затова ще отговоря със снимката на Ким-ката  Mr. Green Много ми харесва прическата (само прическата)! Даже се размечтах...  Rolling Eyes А моята е пълната противоположност. Знам ли, сигурно точно за това ми харесва тази прическа - защото моята сега е доста на етажи и хич не ми харесва, но нямах избор, наистина я бях съсипала с това изрусяване  Confused
Скрит текст:

Аз съм така в момента, бретонът ми дойде обаче малко дълъг и сега ще отскачам да го пооправят. Не знам влиза ли в модните тендеции в момента, ама аз съм фенка на правия бретон.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:16 от Cyberspace

# 5
  • в Кошера
Мерси за темата!  Heart Eyes bouquet

Харесвам Черил Коул в този й вид:
Скрит текст:

Проекто-хасковската-снаха също:
Скрит текст:

# 6
  • Cyberspace
Мерси за темата!  Heart Eyes bouquet

Харесвам Черил Коул в този й вид:
Скрит текст:

Мноооого ми харесва и на мен  Heart Eyes

# 7
И аз като Tyra и главно 3тата снимка-нали съм хасковлийка, пристрастна съм  Mr. Green

# 8
  • Пловдив
Здравейте и моята фаворитка е Никол Шерцингер, още от както беше в групата. А и освен косата си харесвам и нея Simple Smile

# 9
Някой ме беше питал за моята коса в предната тема:

Скрит текст:

Тези дни обаче ще ходя да оправям корените малко и пак ще карам фризьорката да пипне от русото, да го направи малко по-светло. В момента се води балеаж, въпреки че на снимката не се вижда много, но по-хубава на косата в момента нямам  Embarassed

# 10
Обожавам косата на ето тази блогърка Heart Eyes:
Скрит текст:
Много харесвам косата на Келис в последните години:
Скрит текст:

Тази ми е фаворит и много искам да се направя така, нооо много се притеснявам дали ще ми стои:
Косата на Кимката също много ми харесва, особено в късите й и леко руси периоди. Изглежда добре подържана, здрава, с блясък:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 18:44 от Ирене

# 11
Харесвам косата на Дженифър Хюит , и като актриса ми допада и като излъчване  Heart Eyes . Преди време всичките и участия във филми следях Laughing.

Друга, която също ми харесва е Никол Станкулова .

# 12
Лана, да се покажеш след фризьора. И аз мисля, че една идея по светло русо ще ти е идеално bouquet

Сайбър,  ти каквото и да направиш все ти е добре, прав, крив бретон, всичко е екстра Simple Smile

Аз харесвам Ева Лонгория  Heart Eyes  Преди пък като дете обожавах Синди Крауфорд, всъщност и сега я харесвам.

Благодаря на всички,  които се включиха по моя казус  Simple Smile Мисче много добре го каза - не се преливат плавно един в друг етажите, там е проблема според мен,  а не че са много високи. Преди много време бях с едни етажи дето горния, най късия етаж не можех да го хвана на опашка , не е бил повече 7-8см,а останалата коса дълга до линията на сутиена. Значи до края оставаха пет косъма, толкова изтънена беше.

Една приятелка казва, че за да се подвива леко навътре чертата режат вътрешните пластове коса малко по къси,  с около сантиметър, така тези над тях се извиват на вътре. Дали ме разбрахте.... Мен никога не са ме подстригвали така.

Забравих - Чаровна, екстра е. Много е дръпнала на дължина. Не я пипай!

# 13
Лана, косата ти е с хубав цвят и дълга. И по-тъмен и по-светъл нюанс пак ще е добре.
Чаровна дръпнала е, нали това искаше. Не режи и аз да ти кажа, пък колко ще ме послушаш,туй е друг въпрос  Joy
Сайбър, много ти ходи правия бретон. Ето, ти си пример за жена, на която й отива бретона.
И аз харесвам, но скоро не съм си правила и засега не смятам.
Иначе много ми харесва косата от първата снимка в темата-тъмната с бретона и тази на Ким, която е дългата, етажирана-за мен това е перфектната коса-дълга, гъста, тъмна, леко етажирана или равна.

Това са любимите ми звездни коси:

Също харесвам Ева Лонгория още от Съпругите, както по-средната и етажирана прическа, така и по-дългата. Мисля, че тя  като цяло има хубава коса.

photo hosting sites

picture share

Аналин Маккорд, обажавам нейната естествена коса

photo host

Кимката и Никол също ги харесвам, като вас, но от дългите им тъмнокоси периоди, с по-светли коси никак не ми допадат. Макар, че тази правата черта на Ким, която показахте е много хубава. В нея ми харесва общо взето само косата.

upload pic

Джесика Лоундес и Меган Фокс

free image uploader

image hosting free no registration

Да добавя и аз Никол Станкулова   Simple Smile И Черил със средната дължина е прекрасна!

На къдравата блогърка косата е жестока!

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:35 от Miss_Bingley

# 14

Цитат на: va_ni в сб, 29 окт 2016, 21:32

Скрит текст:
Момичета, като ви чета имам чувството, че намирате решение за всеки проблем, та се изкушавам да попитам.  Може ли къса, права и тънка коса, без издухване в салон да придобие обем с някакъв препарат само нанесен след измиване и изсушаване? Без лак и пяна, за да не стои като каска, а естествено.....

http://apteka.framar.bg/30016717/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0- … -200-%D0%BC%D0%BB

Опитай и с този балсам-мус. Ползвам го, доволна съм.  Peace

Разгледах линка, описанието е доста убедително, ще го пробвам. Само не е уточнено дали се слага и в корените или само по дължината на косата  newsm78 Ти как го правиш?

Va_ni, слагам по цялата дължина, но без да втривам в корените. Надявам се и ти да си доволна от муса.  Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт