- 14 043
- Развлечение

.
.
.
Ужасно е навън. Искам да се пъхна под един дебел пухен юрган и носа да не си подам навън!
Обаче, хора...Разликата е коренна!! Нищо общо с това, което до сега съм наричала бульон.
. В смисъл, аз смятам, че е хубаво да имаш партньор, но не ми е самоцел. Оправям се сама, а и нямам драма през повечето време. Или съм в интернет или чета, или гледам филм. От друга страна обичам общуването с интересни хора, които могат да ме разсмеят, да ме научат на нещо, да споделят опит, който аз нямам.
. Колкото и да съм оправна, не всичко мога да свърша сама.
. Моят беше сръчен и ми липсва в това отношение. Ей сега трябва да оправя поливачната, която от година не работи като хората (той я направи скапано) и или трябва да платя 500 долара, или да се хвана и да сменя един соленоид. Не е кой знае колко сложно, ама ме мързи да му се невиди
.
. Моят беше сръчен и ми липсва в това отношение. Ей сега трябва да оправя поливачната, която от година не работи като хората (той я направи скапано) и или трябва да платя 500 долара, или да се хвана и да сменя един соленоид. Не е кой знае колко сложно, ама ме мързи да му се невиди
.Препоръчани теми