Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 710
  • 959
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Аууу, жива да не бях  Crazy
Купих на кучето обувки , ама то мъка - аз да ги сложа , то пък да ходи ooooh!
Сега ще се учим и двете - аз да й ги обувам , тя да ходи , че то не било точно както си го мислех  Crazy
...
hahaha
Снимай го как ходи,милото.
Бяла супа отказвам да готвя и да ям, прилича ми на едно нещо, произведено в големи количества, обаче  Laughing Whistling.
По съседската тема.Отдавна сме отвикнали на съседи ние.
Скрит текст:
От скоро до нас живеят младеж с девойката си, роднини на ММ и си паркират колата пред тяхната си порта,ама на мен ми отменат видимост като си изкарвам моята. Crossing ArmsХеле пък сега, в снега... пък и сутрин като съм полусъбудена.Помрънках малко,но според ММ те са си в правото да си пракират там. И с младежа сме си другари,та си трая, да не си развалим другарлъка. Девойката е малко по-дръпната,иначе е сладурана  ooooh!.
Като чета вашите съседски неволи,направо сме си екстра ние  Praynig.
Умерила съм ботушите за ММ одма, много си се радвам на сполучливите покупки. И той доволен,че не го размъквам по МОЛ-ове да мери, и аз,че съм тъй умятна  bowuu.
Хаха, светалчо...хавлиите е много точно  hahaha.Шкембе не съм яла...и не налитам да опитам,хич  Naughty.Все си мислех,че  е свинско това шкембе, не телешко  newsm78.Или свинското беше пача  Rolling Eyes. Не се хабя да ям неща,които не ми изглеждат добре  Stop.
Всякакви -бордове ни подминават нас  Praynig.Страшнички ми се видят на мен  Rolling Eyes.

# 616
Изпуснала съм бялата пица, а много ще ми харесам, сигурна съм  Confused

# 617
  • Euskal Herria
Лято, да.

rire, за мен са малко условни тези грамажи. Вкъщи е абсурд стриктно да се спазват. Но така са дадени, така съм ги записала.
Някои закуски или ястия, които са ми харесали от този рецептурник, съм си ги преписала. Но има и много безумни рецепти.
Харесва ми и кашкавал на фурна. С подходяща салата е идеален. Става и много бързо: кашкавалът се настъргва на едро ренде, добавят се прясно мляко, брашно, сол, черен пипер, яйца, масло, обърква се и се изсипва в намазнена тавичка. Точните пропорции не мога да дам, но пък има достатъчно рецепти в нета. Може и както са дали тук:
http://gotvarstvo.bg/a/cheese-in-oven

Не съм сигурна дали нямаше рецепта за това ядене в готварската книга, май сме коментирали по-рано.

Няколко дни е порой при нас, непрекъснато. Днес се редуват: порой, градушка, слънце, без почивка. За следващата седмица ни обещават ниски температури и снегове, дори и за топлите части на страната щяло да настъпи захлаждане.

# 618
  • Sofia
Голяма съм блейка, 100 пъти връщах да чета каква е тая бяла пТица  hahaha, помислих,че сте изпуснали А,от пАТица  Laughing и си викам,ай сега претенции и за цвета на патицата   Joy.

# 619
Хаха, аз ще се въздържа от тази бяла супа. Simple Smile

# 620
Бялата пица и аз съм я пропуснала.

# 621
Аз риба не докосвам сурова, ама няма мърдане, готвя и пушек се вдига. Мъжът манипулира, аз подготвям подправки, сосове и давам нареждания. Всички знаете за голяма пъстървена история, аз съм идиот от класа.

Не, не докосваш, а само пренасяш живи в багажника  Joy

Не съм ходила на детска градина, а и детето не е проявявало желание за подобни ястия, но звучи интересно. Може и да пробвам.

Утре, обаче ще се уредя с 6 омара  Grinning. Помолих да не са живи, защото се спичам да ги варя.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 16:34 от Down Under

# 622
  • Телиш/Плевен
Не съм сигурна дали нямаше рецепта за това ядене в готварската книга, май сме коментирали по-рано.
Има подобна, но не е съвсем същата и ще я впиша. Hug

Руми, от доста време не съм ходила на ресторант и не мога да помогна. Sad Hug Но видях, че вече са те посъветвали момичетата, така че пожелавам приятно изкарване. Hug

Изпуснала съм бялата пица, а много ще ми харесам, сигурна съм  Confused
Ето. Hug Не съм я вписала в книгата, защото не е точна рецепта, но пък и на мен ми е много апетитна, така че ще я впиша. Heart Eyes И ще чакаме точната рецепта, mariat! Hug

# 623
  • Euskal Herria
А какво ще рече "овкусена сметанова подложка"? Това от рецептата за бялата пица.

# 624
Тази пица не трябваше да я виждам. Не обичам бели пици, но тази изглежда апетитно и много ми се дояде.

# 625
  • Телиш/Плевен
А какво ще рече "овкусена сметанова подложка"? Това от рецептата за бялата пица.
Ще чакаме майсторката да каже. Тогава никой не попита и нямаше повече подробности, затова не я вписах. Сега я копирах така и после, като пише mariat, ще допълвам. Hug

# 626
Значи филтрите ги държах в гореща вода със сода, паднаха някакви неща, но незадоволително. После цяла нощ ги държах в гореща вода с Вениш, пак паднало малко, но пак е незадоволително. Сега какво? 90 лева за нови... пф! Как да ги измия бе, ужас.
Аз писах по-напред за моите, не само в гореща вода със сода, а във вряща, в една тава върху двата котлона, и обръщах филтъра напред-назад поне 10 мин. И содата беше доста - 3-4 пакета изсипах.
Даже докато беше във водата филтъра ръсих сода отгоре му, тя кипеше и изкарваше мазното.
http://1001idei.com/polezni-saveti/469-kak-lesno-da-pochistim-fi … ara-na-aspiratora
Ще опитам с тава довечера. Метални са филтрите на абсорбатора.
Чудя се аз дали да не я пробвам тази бяла супа...

# 627
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Аз лично овкусих сметаната само със сол и риган, разбих я малко с телта да се сгъсти до креместа консистенция, но може всякакви подправки да си сложи човек - бих сложила чер пипер, но понеже я правих за децата го пропуснах, както и бекона и гъбите - сложих натурално топено сирене на триъгълничета  и отгоре щедро кашкавал.

Така, сега вече целият форум ще яде бяла пица Joy Joy Няма само половината, я. Joy :35

За варената застройка да кажа, че може да не се вари отделно - просто ползвате само жълтъка от яйцето, правите си застройката, прибавяте я към супата заедно с фидето и варите 5-10 минути. (Спестява един изцапан съд Joy)

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 17:51 от svetal4o27

# 628
Рая, тоя ховърборд е голяма глупост, Мария омрънка всичко, докато си и го купи, кара го месец и нещо и сега си седи в чантата. Бързо и мина мерака. За щастие не е падала и го кара много добре. Над 600 лв беше със сигурност.

# 629
Мър, аз ги сложих в тава, защото нямам достатъчно широка тенджера.

Общи условия

Активация на акаунт