Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 710
  • 959
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Пасажери и аз го гледах наскоро, но не ме грабна. Сякаш най-зрелищните моменти бяха събрани в реклмата, останалото беше пълнеж. Не я обичам тая практика, разбирам, че трябва в кратката реклама да наблъскат достатъчно за да зарибят зрителя да го изгледа целия филм, но поне да оставят нещо и за гледането после.

Иначе аз миналата седмица импулсивно си изтеглих Лабиринтът 1 и 2 /The maze runner/ и се оказах приятно изненадана. Много ми хареса филма, вторият остана с отворен край и ще има трети, но това, което изчетох в нета не ми хареса, явно изобщо не се знае кога ще е този трети поради контузия на главния герой и продължително лечение. Жалко. Не е нещо изключително филмчето, но аз лично не усетих кога мина времето. Препоръчвам за фенове на този вид филми.

Сега зяпам Бетовен 1 и 2, някакъв маратон е тръгнал по TV1000 и се смея с глас.

Във Варна сериозно омекна времето и вчера като докопах една лопата за сняг направих страхотна физзарядка, докато си откопая колата, която не беше мърдала една седмица от паркинга и зад нея имаше половин метър снежен праг - подарък от някой снегорин, заблудил се да мине пред блока.

Лято, стискам Simple Smile

# 871
  • На брега на реката
Даун, ето снимка на това, което остана от езика:
Скрит текст:

Рецептата:
Скрит текст:
Телешки език - 1бр или няколко бр. свински, се варят в тенджера под налягане, 40 мин./телешкия/, 25 мин. /свинските/. След като ги обеля, ги нарязвам на парчета и задушавам в масло за около 5 мин. Бързо и лесно. Hug

Постригах мама, нагостих я и ММ я откара на автогарата.

Лаленце, благодаря за пожеланията. Чул те Господ. Heart Eyes

П.П. Любими филми: Тетрадката, С дъх на канела, Свободно свързване и един старичък с Ерик Робъртс - Свободно падане

# 872
  • София
Аз водих детето да се пързаля,много доволен.Дойде с мен на фризьор и си стоя кротко.
Продължавам с пералните и чистенето.
Мислим за промени ,хем искам хем не искам.Знам за добро е,но....

# 873
Даун, ето снимка на това, което остана от езика:
Скрит текст:

Рецептата:
Скрит текст:
Телешки език - 1бр или няколко бр. свински, се варят в тенджера под налягане, 40 мин./телешкия/, 25 мин. /свинските/. След като ги обеля, ги нарязвам на парчета и задушавам в масло за около 5 мин. Бързо и лесно. Hug

Постригах мама, нагостих я и ММ я откара на автогарата.

Лаленце, благодаря за пожеланията. Чул те Господ. Heart Eyes

П.П. Любими филми: Тетрадката, С дъх на канела, Свободно свързване и един старичък с Ерик Робъртс - Свободно падане

Окапах се Simple Smile. Тази седмица, ако не си поръчам език, шкембе и копита, Даун да не съм! месарят ще ме гледа странно, но не ми пука.

# 874
  • На брега на реката
Нека те гледа месаря, нали на теб ще ти е вкусно. Blush
Ние с ММ обожаваме такива неща и често си правим. Днес дори го изпратих да купи свински уши, езици, крачета и джолан, да заформя една пача, че отдавна ми се е дояло, но за съжаление не е имало. Нищо, ще докарат.

# 875
  • София
Никога не съм яла това,което обсъждате. Laughing

# 876
Ти май не ядеше месо по принцип, та това съвсем хард ще ти дойде Simple Smile

# 877
  • София
Да има нещо такова.Звучи ми гадно без да се обижддате Peace

# 878
А, няма лошо, като те поканим ще има повече за нас Simple Smile.

# 879
  • София
 newsm10 newsm10ще наблягам на гарнитурата.

# 880
  • На брега на реката
На много хора им се струва ужасно и както каза Даун, по-добре, ще има повече за нас - ядящите. Grinning
Аз съм селско чедо и още от детството си харесвам такива неща, но не се засягам, че някому те не се харесват.

# 881
Баща ми миналата година беше купил 2 свински глави да правя бахур. Сварили ги и той ми носи в една кутийка  4 уши, да ги дадем на кучетата. Какви кучета, с мъжа ми ги изядохме с кеф.

# 882
  • София
Всеки хапва каквото иска.В къще не са хапвали нашите  и това може би има принос.

# 883
  • На брега на реката
Ми, както се казва, кой с каквото е закърмен. Но няма страшно, гарнитури и салати винаги има в изобилие, та ще нахраним и теб.
Близо да нас има едно заведение в което предлагат свински ушенца на скара. Ей мислех си, че само ние харесваме , а се оказа, че е най-поръчваното мезе и то лятото. Избиваме се . Joy

# 884
За ядене ли говорите,  ние не стигнахме до Хепи, мъжа ми сутринта резервирал обяд в "Щастливеца", та ни замъка там.
Не протестирам,, много хубаво готвят  Heart Eyes
http://www.img-share.eu/f/images/331/DSC_0167JPGGth3Vpx_sredna.jpg
Сега пием чай, приятен обяд на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт