Искам да кажа ... (112)

  • 59 113
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Мнения: 4 864
Невероятно е!! Красота!!!

# 616
  • Мнения: 7 001
Сбъдваща ,много красиво  Heart Eyes .

# 617
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
  • Мнения: 13 161
Сбъдваща донесе малко пролет и на мен с тези снимки  Hug

# 618
  • Мнения: 4 785
За да съм обратното на минзухарте - видяхте ли, че навън трупа сняг? Joy

# 619
  • някъде ... тук ...
  • Мнения: 8 706
Как е нацъфтяло всички! Много красиво!

Правя хапки от останал хляб - повтарям често олио, сол и малко червен пипер. Така се ядат най-много вкъщи и не остават за прибиране в буркан/кутия... С тях правя и наша си импровизация на салатата на хлебаря.

П.п. вярно побеля  Shocked

# 620
  • Мнения: 2 240
Сбъдната, пролетно е при вас.
Козунакът стана. Грозен, без конци, но вкусен и
го преполовихме.

# 621
  • Варна
  • Мнения: 6 927
Сбъдваща, благодаря!
При нас небето е оловно.

# 622
  • София
  • Мнения: 18 685
Написах цял чаршаф с линкове и пр. за козунаците, нетът ме изхвърли и всичко замина Close Неам нерви да го напиша пак ooooh!

Сняг Shocked На парцали #Crazy

# 623
  • Мнения: 4 188
Мии, сняг Mr. Green Със зимни гуми съм още, не ми пука на сайдера. Къдей тоя парк с тия минзухари, Бъдеща неосъществена newsm78

# 624
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
При мене вече има три пръста сняг. До утре ще е педя, ако вали така. При мен вали ситно, което е прогноза за относително дълговременен валеж. Едрите - като парченца чипс - парцали се случват при краткотраен валеж. Не знам защо е така, но така е.

Тъпа работа, това заснежаване, ама какво да направим. Не, че възвратно застудяване не се случва често по това време на годината, но е неприятно. В моето село, откакто се помня, вали сняг поне веднъж и през април , с две изключечния за многодесетилетния ми живот. Е, поне зеленият лук става по-крехък от студа.

# 625
# 626
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Лале, може би са ти споменавали, но нека и аз - начинът, по който управляваш готварската книга, е впечатляващ в добрия смисъл на думата. Стегнато, изчерпателно, логично, навременно, грамотно, със сърце и душа, което, като се замисля, си е най-важното. Браво!

# 627
  • Мнения: 4 188
Лале, може би са ти споменавали, но нека и аз - начинът, по който управляваш готварската книга, е впечатляващ в добрия смисъл на думата. Стегнато, изчерпателно, логично, навременно, грамотно, със сърце и душа, което, като се замисля, си е най-важното. Браво!
Как се стига до тая готварска книга, да ме осветлите newsm78, мерси. Днес взех орехи и стафиди, рекох, ще бъркаме кекс с дребната, не открихме рецептата, с три яйца беше нещо newsm78

# 628
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 100
Лале, може би са ти споменавали, но нека и аз - начинът, по който управляваш готварската книга, е впечатляващ в добрия смисъл на думата. Стегнато, изчерпателно, логично, навременно, грамотно, със сърце и душа, което, като се замисля, си е най-важното. Браво!
О, благодаря ти, Куркума! Hug Мисля, че писах наскоро - много ми е на сърце темата и с удоволствие я поддържам. Heart Eyes Дано се ориентирате лесно, че нещо с категориите не ми се получиха много добре нещата, Blush но планирам някога да ги пооправя и да сортирам наново рецептите.

# 629
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Сандо, в началото на всяка тема има линк към готварската книга.

Куркума, аз често правя крутони - накъсвам хляб, забърквам разни подправки, малко чесън, всичко в олио и ръся и обърквам, после пека до приятно препечена, като обърквам 2-3 пъти. Много се одобряват вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт