Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • shumen
Бени,не се предавай!Ще мине и замине всичко.

# 256
  • В къщурката на хълма на феите
Бени ами решаваш ги проблемите систематично и да им се невиди ..

# 257
Бенитка, всяко начало е трудно. Вие изкарахте половин година там. Стискай зъби. Но пък ако сте наистина нещастни прибириайте се. Както като имате САМО жилище. Тук повечето и това нямат.

# 258
Здравейте, момичета и честита първа пролет!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Днес  EXACTLYou ми припомни тази прекрасна тема, а когато видях двете си дечица в списъка на първа страничка ми стана едно мило и се развълнувах. Сега нямам време да чета темата назад, за което съжалявам, но преглеждайки много повърхностно страниците видях познатите "муцунки"... върнах се толкова много време назад... 2009 г. започнах да пиша в Искам бебе и днес отново пиша там, защото искаме трето бебче. Прегръщам ви!

пс. Може ли парола за албумчето?

# 259
  • Варна
Честита първа пролет!
Плодче, драго ми е да те " видя "  Hug Възхищавам се на решението ви за трето детенце, скорошен успех ти пожелавам! Как сте с дечицата?

# 260
Честита първа пролет!
Плодче, драго ми е да те " видя "  Hug Възхищавам се на решението ви за трето детенце, скорошен успех ти пожелавам! Как сте с дечицата?

Добре сме с децата, аз на работа, те на детска градина. Сега се вълнуват, правят репетиции за пролетното тържество. Когато са поотделно са най - добрите деца на света, все едно няма дете при мен, могат да играят с часове. Но.. когато са заедно е голямо шоу... и винаги малката надвива, баткото е по - кротичкия и отстъпва. Малката е пакостницата, тя е глезанчето, голяма кокетка, постоянно е пред огледалото с някое червило или спирала Simple Smile, върви все по мен, където съм аз там е и тя. Всеки ден иска да ходи с рокли, панталони съм й накупувала, но цяла зима с рокли. Баткото обича много да остава при бабите, а тя не. Много са различни... много. Баткото е жалостивен, всичко изживява, вълнува се, често използва думички като благодаря, извини ме, може ли... а сестричката ни е пълен непукист, не й пука от нищо, не се срамува, каквото си е наумила, това прави. Ами... баткото на таткото, малката на мен.

# 261
  • NE
Здравей, Плодче! Евала за решението. Дано бързо се похвалиш и се насладиш на спокойна и лека бременност.

# 262
  • shumen
Здравей,Плодче!Браво за решението за трето дете.Дано скоро забременееш отново и се похвалиш.

# 263
  • Варна
Къде сте всички?
Болните, здравите?
Аз полудях вече 😁

# 264
  • shumen
Арвенче,не си сама.И аз съм вече пред ръба на нервна криза.Всичко ме боли от работа,а още не сме се прибрали от градина и Дени пита ще излизаме ли да играя.Иде ми вече да хвана гората.

# 265
В годишно съм. С една омазана фирма и майка с усложнения след операция. Поне детето тръгна на детска след десет дни вкъши. И мъж, който ми държи главата докато плача и чаша мавруд. Ама добре съм де  Mr. Green

# 266
  • В къщурката на хълма на феите
Опитвам се да не истерясам покрай "чудната" история с морбилите, дето са на един гъз място от мен и семейството ми ..

# 267
  • до едно тепе
Тука сме. Няма с какво да се похвалим. Не се и оплакваме. Ежедневната лудница е вкъщи. Кой на работа, кой на градина, с Бубето се гоним по секции и дивани и се дърлим с бебешоците по пясъчниците за кофички и лопатки Laughing
Плодче усмихна ме.  Hug Пиши по-често.
Ааа Мецо ние сме по-близо, ама поне децата са ваксинирани. У вас само Ема ли не е ваксинирана, или и Здравко Thinking
На едно очо разстояние ми е махалата, не ами и в блоковете има по някое семейство даже. Те верно,че нашите се водят от най-елитните, ама знам ли ги как си мешат капите със Столипиновци. ooooh!

# 268
  • Sydney
Плодче помня те аз Simple Smile успех с третото Simple Smile
sigma как е майка ти?
Някой ще ме светне ли за тва мирбили, защото и във ФБ се пише, пък аз съм в неведение... случаи на морбили ли има?
Аз се откъртих да кашлям, доста яко, кърт кърт.... друго, друго - има, но е дълго и не мога да се наканя да пиша...

# 269
  • shumen
Бени,да вече има три случая на морбили в България мисля вече.
Меци,и до нас живеят циганите и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт