Искам да кажа ... (113)

• 58 494
  • 884
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък, миейки хладилника, оползотворих един куп неща  Grinning

# 346
  • Някъде там
Добро утро.И аз като вас,уж вчера напазарувах а днес пак има неща за купуване...
На децата лазаня ще готвя и мързеливо хачапури направих.
За мен и на тях за вечеря кисело зеле с месо. И спанак ще готвя довечера за утре но още се чудя как. Rolling Eyes
Чакам едни имейли за да си свърша работата и се мотам като муха без глава из къщи.Днес слънцето е решило да се покаже и ще изляза да се мотам и навън. Grinning
Вчера посях мента и риган.Босилека е излязъл вече.Голяма градинарка ще се окажа. Laughing но ми писна като искам прясна подправка никога да не намирам или да намирам.Поръчах си най различни семена от един сайт и ще експериментирам. Grinning

# 347
Аз скоро открих, че обичам броколи, досега мислех, че е гадно и не бях опитвала. Че снощи спретнах следната манджа: в дълбок тиган слагам зехтин, бейби спанак, броколи, готварска сметана, след около 10 мин. прибавих сирене, чукнах 4 яйца на очи, и отгоре кашкавал. А, забравих, и 1 зелен чесън нарязах в началото при спанака. Моят мъж естествено няма да го яде това нещо, но аз ще се справя и сама Party

# 348
Много сладък изрязък, Захирче.
И моя мъж е синеок, но не като мен, а със зеленикави  нюанси.
Не може да ми се откъсне от сърцето да ви ги покажа, склонна съм  само на едни рамене леко във водата  Wink
Да е лятно Peace
http://prikachi.com/images/214/9068214d.jpg

# 349
Като сте почнали с мъжете се сетих за една тема за размяна на мъже. Ако някой има линк да пусне, защото при мен търсачката не работи добре. Страшно смешна беше.

Аз нямам нищо в хладилника освен малко неща за салата. Утре ще правя риба с гарнитура от талиатели със сметана, синьо сирене и броколи. Само за рибата се чудя каква да е, защото на последък само сьомга ядем.

# 350
  • Пловдив
Само на Хай-чето мъжа видях аз.
Сега се обидих. Аз като покажа снимка, значи съм показала и не трия.

# 351
Ами то си  е за обиждане. Толчав мъж не може да остане незабелязан! Simple Smile

Днес го пиша ден за мързел. Ще събирам сили за уикенда, пък може да се прежаля и да поплевя малко, ама наистина малко. Уикенда е с такава програма, че не знам как ще успея с всичко. Благоверния пак е драснал по света, а по закона на Мърфи в негово отсъствие винаги се случва екшън на макс.

# 352
Пък и сладък  Simple Smile

# 353
Ша, покажи му и очите на този мъж де. Simple Smile

На работа нещо ми лазят по нервите. Шефът-французин решил да ми даде още работа, днес поне си избистрил и каква точно ще е. Но дори за нея, трябва да се съгласува с още 2ма човека, да се инсталира отделна програма на компютъра ми...и пак не е сигурно дали ще се получат добре нещата.

# 354
Божкеее, тук снимки имало, а аз готвя, моля ви се!?!? Патка съм си и това е.

# 355
Къде бееее?! Нищо не виждам, връщах доста назад, ама снощи не съм ви чела, защото бях на козметик. Правих си фото, това едно на ръка, но и някаква процедура лазерно подмладяване  Crazy Въх! Сега се чувствам супер по-прекрасна!  Grinning

Сега имам работа аз, иначе искам да се върна да ви изчета! И аз не трия снимки.

# 356
  • Пловдив
Къде бееее?! Нищо не виждам, връщах доста назад, ама снощи не съм ви чела, защото бях на козметик. Правих си фото, това едно на ръка, но и някаква процедура лазерно подмладяване  Crazy Въх! Сега се чувствам супер по-прекрасна!  Grinning

Сега имам работа аз, иначе искам да се върна да ви изчета! И аз не трия снимки.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=969937.msg34705327#msg34705327

# 357
Янтре, твоят съм го виждала в снимката дето четиримата са в леглото, най-малкият е почти бебе. Ама другите не ги видях Simple Smile

# 358
Повечето бяха снощи  Wink

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 15:08 от Renko

# 359
А ние и четиримата сме зеленооки. Аз имам и кафяво петно в окото.  Flutter
Захир, завиждам ти за подмладяването! И се отпусни на мотора- такъв кеф е! ММ скоро ми показа какво е харесал(естествено безбожно скъпо) за обикаляне на света от двамата. Ма първо един заем, едно изплащане на помещение, аз искам къща на село и чак тогава тази играчка. Ех, мечтиии!
Пазарувам всеки ден. Някой път и по два пъти. Но в общи линии винаги знам какво имам в хладилника.
За обяд менюто е картофена крем супа от вчера и пилешко филе със сметана, гъби, топено и синьо сирене.
Вечерята още е мираж. Имам салата, имам карфиол и сирена, имам сурови бадеми и шоколадови бонбони, с които снощи прегреших яко.

Общи условия

Активация на акаунт