Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 63 997
  • 992
  •   1
Отговори
# 315
  • Някъде там
Mariposa http://www.patilanci.bg/ всякакви неща с хелоу кити.
А ето и рецептата за хачапурито.
1 бр. яйце
200 г кисело мляко,1 с.л. майонеза,бакпулвер (1/2 пакетче),250 г брашно,сирене,кашкавал,масло.
Яйцето се смесва с разбитото с майонеза кисело мляко и към тях се прибавя брашното с бакпулвера. Разстила се в намазнена тавичка с диаметър 25 см, отгоре се настъргва сирене и кашкавал, пече се 25-30 минути на 200 градуса.Отгоре му се слагат бучки масло да се разтопи.
Казва се мързеливо,защото истинското се меси,точи и пече на сух тиган.

# 316
  • София
Добре де, една супа от лапад изядох - съвсем постна, без запръжки, без нищо - само треволяк, и пак ме почнаха киселините Tired Какво, съвсем пък ли да спра да ям, егати #Cussing out И защо цял ден нищо, а само вечер?! Пфууууу...

# 317
Моля ви, къде да търся Хелоу Кити? Наистина никъде нещо не откривам  Sad
На сайта на Хиполенд излиза и конструктор, и количка, и за оцветяване. Трябва да провериш в магазина какво налично имат. В Джъмбо може също да откриеш нещо евентуално.

# 318
  • Sofia
Джена, ти и да преяждаш, хич не ти личи. Simple Smile

Аз днес ходих по задачи и походих доста пеша. Това ми беше тренировката, но не се оплаквам. Не съм изморена.

Балерини, гимнастички.. но не се учудвам. И двете сте много грациозни и слаби.
Crazy  Hug утре и аз планирам пешеход, докато детето тренира, че на тенис съм много зле ,само ме подиграват. Не мога да умеря топката, хич. Мятам ръце и крака като ветропоказател  hahaha
белинда,  Tired съчувствам ти.

# 319
  • Някъде там
Добре де, една супа от лапад изядох - съвсем постна, без запръжки, без нищо - само треволяк, и пак ме почнаха киселините Tired Какво, съвсем пък ли да спра да ям, егати #Cussing out И защо цял ден нищо, а само вечер?! Пфууууу...
От лапада е. И моите бяха само вечер и сутрин на гладно.Нищо не ядях.Само картофи и извара и черен дроб.Друго не ми даваха по други причини.От зелените неща ми излизаха киселини(спанак,лапад,магданоз_

# 320
Инак аз пак се връщам на режима, че много се отпуснах Rolling Eyes
Блуднице! Laughing

Joy блудница, ама угоена

# 321
  • София
Добре...утре няма да е, че сме на рожден ден, но вдругиден вечерта съм само на картофи и извара, да видим Confused

# 322
Стегнах багажите, утре пътувам. Направихме една ранна вечеря навън, и сега давам последни указания. Не че някой ме слуша изобщо, ама аз си казвам  Sunglasses Толкова беше хубаво следобедното слънчице навън, като знам че отивам пак при пуловери и ботуши, направо не ми се тръгва.

Надявам се да ви намеря всички в добро здраве и настроение,  bouquet

# 323
  • Някъде там
Добре...утре няма да е, че сме на рожден ден, но вдругиден вечерта съм само на картофи и извара, да видим Confused
Белинда при всеки в различно,но пробвай,дано и при теб има ефект.
Лек път,BirdsFlu. bouquet

# 324
  • Germany
Белинда и аз бях така с 1вото дете. В 9тия месец през вечер повръщах от киселини. Гледах да ям най късно до към 18,00 и то нещо леко. Дано не те мъчат много!

# 325
Белинда, и аз бях така с втората бременност, много високо я носех, едва дишах, подпираше ми ребрата и имах ужасни киселини, никога не съм знаела преди това какво е. Ужасна гадост. Това уж значело голяма коса, дръжки  Mr. Green И двете бяха с по 2 косъма, сега имат страхотни коси  Crazy пу-пу

# 326
Белинде, вземай по един талцид, като усетиш киселини. Или си прави домашна лимонада - вода с лимонов сок, слагаш малко сода и бъркаш, като почне да се пени, пиеш на екс. Доста пишат против сода бикарбонат, останалите са за. В общи линии неутрализира киселата среда newsm78

# 327
  • София
Всичко пробвам, но от скоро вече нищо не помага Sad Имам чувството, че клапанът между стомаха и хранопровода ми изобщо не работи, ужасно е...А на това отгоре имам и апетит Shocked Ни е да ям, ни да не ям...Бебето е страшно високо, на слънчевия сплит, да вземе да се смъква вече, че направоооо....

# 328
Интересни теми съм пропуснала. Само да кажа, че два пъти през живота си съм имала цици и твърдо Не, благодаря  Naughty
Та то това си е направо наказание  Laughing
Детето вече е по-добре. Три дена се лашкаше между 38.5 и 39.5 градуса. Два дена след започване на антибиотика се усети ефекта от него. Да минава вече, аман.
Белинда, направо си е мъка. Колко остана.

# 329
Белинда
Дано бебчо се смъкне поне малко
да не ти е толкова тежко Wink

Общи условия

Активация на акаунт