Възможност от Philips да спечелите уред за пречистване и овлажняване на въздухa

• 31 944
  • 473
  •   1
Отговори
# 345
Дойде време и за последния ни въпрос!
Има ли разлика в състоянието ви, когато сте навън и когато сте у дома? Ползвате ли решения, които да помагат в борбата с дразнители на астма и алергии у дома?

# 346
  • The Big Apple
Не, защото нямам такива проблеми.

# 347
Както казах и по-напред нямаме проблеми с алергии и въпреки, че редовно проветряваме помещенията в къщи, то стоенето навън ни се отразява по-добре, отколкото стоенето в къщи  Simple Smile.

# 348
Дойде време и за последния ни въпрос!
Има ли разлика в състоянието ви, когато сте навън и когато сте у дома? Ползвате ли решения, които да помагат в борбата с дразнители на астма и алергии у дома?

Навън се чувствам по-добре в сезоните без полени, вятър, мъгли, и димящи комини. За съжаление съм трудно подвижна, и прекарвам повечето време у дома, където е проблемно в същите тези сезони, когато огранича проветряването. Освен почистването, друго не ползвам - чисто финансово са извън възможностите ми решения като Вашето.

# 349
  • Русе, България
Обикновено в периодите ми на алергичен ринит се чувствам по-добре навън, отколкото в затворено помещение.
Ако не броим електроуредите за почистване на дома от прах, не използваме друг апарат срещу дразнители и алергени.

# 350
За нас точно в този сезон, има разлика дали сме у дома или навън. Понеже алергията ни е точно към полените и зеленолистни разстения, като сме навън със съпруга ми, се отключа алергията ни.

# 351
Аз нямам такива алергии и не бих могла да отговоря, но предполагам че да.

# 352
Тъй като алергията ни е към полени, по-добре се чувстваме в затворени помещения с филтриран въздух. В пика на алергията предпочитам да съм си у дома, защото мога да елиминирам максимално дразнителите, а и не се чувствам неудобно, когато кихам, кашлям и ме сърбят очите.

# 353
  • София
Не бих казала, че има разлика, особено в офисни помещения с климатици.

# 354
  • София

Аз се боря с алергията към прах и несъмнено у дома се чувствам по-добре. Вкъщи се поря с ежедневно почистване и бърсане на прах, също така избягвам килимите Simple Smile

# 355

Не, няма разлика в състоянието ми.За щастие нямам алергии или астма. Приятеля ми е с астма и ползва инхалатор/лекарство, когато има пристъпи.

# 356
Не, защото нямам такива проблеми.

# 357
Аз лично нямам проблеми навън,но съпругът ми има и следователно и аз имам,защото при мъжете неразположения та се усещат от всички наоколо Wink

# 358
Аз не страдам от такива, партньорът ми има пролетна алергия и се спасява с Авамис

# 359
Навън, разбира се,е по-добре, особено сред природата на чист въздух!

Общи условия

Активация на акаунт