Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 582
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Така е, всяко нещо си има цена.Аз не се тъпча пред морето, реално пак съм на някакъв "режим" с много ограничения. Просто искам стриктна диета и няма да издържа на морето, почивам веднъж годишно със семейството и наистина не ми се мисли сега какъв ден ми, какво мога и какво не мога да ям. Затова съм си дебела де, явно просто психически не съм готова .

# 736
Момичета да пусне някоя нова тема? Аз съм през телефона и ше ми е тегаво. Мога довечера чак.

# 737
  • София
Момичета, завърнах се от пътуването. Не съм прекалявала с храната  и тестото най-вече. Минавахме по 20-23 км на ден, обикновено в чужбина вървим повече, но беше мноого горещо. То като се напече този асфалт, едвам се диша.

Заредена съм с положителна енергия и спомени (от красивите гледки и природа), а в духа се възхвалих искрено на италианците в Милано (минахме и през Милано на път за летището). В малките населени места, в които бяхме, хората бяха като нас, но в Милано бяха страхотни, много свежи, всички на колела, със страхотен стил, слаби и стегнати. При това не само младите, беше пълно с възрастни жени на по 70 години в страхотна форма, както и мацки на по 15 см тънък ток на колела. Карат по паветата и не се оплакват, нито от жега, нито, че друса. А ние вървяхме и пуфтяхме, заради високите градуси. Коментарът ми не е само за това, че хорта бяха слаби и с красиви дрехи, а по-скоро за активния им живот.

Много пъти съм била в Италия, хора като хора, но сега ми направиха истинско впечатление тези в Милано.

Отчет: плюс 2 кг, но мисля, че бързо ще ги махна.

# 738
Дух, как се пуска нова тема? Може и ЛС да ми пратиш, ако искаш Hug

Защо стриктна диета, защо храната трябва да се приема като "наказание" или "награда" Rolling Eyes

# 739
Дух, как се пуска нова тема? Може и ЛС да ми пратиш, ако искаш Hug

Защо стриктна диета, защо храната трябва да се приема като "наказание" или "награда" Rolling Eyes

Е този въпрос е основополагащ!
Понякога имам усещането, че това е в основата при хората, които имаме проблем с килограмите.
Не можем да се храним НОРМАЛНО. Или трябва да сме в едната крайност, или в другата.
Аз сега се уча на това, да приемам храненето с всичките му вариации за нормално. Понякога повече, понякога по-малко - без излишни драми, компулсивно теглене и мерене, както и самообвинения. И отчитам за огромен успех умението ми от последния месец да си отчупя парченце шоколад и да прибера другата част от него за следващ път.

# 740
 Laughing докато обясня ще я пусна. Ей сега

# 741
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=983480.new#new

Довечера ще сложа картинка и ще допълня линка към тази тема Hug

# 742
Laughing докато обясня ще я пусна. Ей сега

Златна си bouquet Но ако ти остане време, ще ми е интересно, а и полезно да се науча Hug

Общи условия

Активация на акаунт