Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • тук и там
А,без мен момичета. PeaceНе искам да се втелясвам  в мерки и теглилки вече.И през това съм минала.На този етап -ще гледам да  не качвам на първо време и да намаля Вх.После да започна да свалям малко по малко(нямам нищо против и да е  по много де-ама няма да се случи) и най-накрая и да задържа все пак килограмите,защото не е като да не съм отслабвала 2*30 килограма и 1*20..Ама съм на почти същият хал като преди в момента.Абе вие луди ли сте да мерите през пъпа-туй и манекенките не го правят ,мерете се на най-слабата част.Аз съм малко над 40,ама моята я знам къде е-на най-тясното място,естествено! Joy

# 691
  • Велико Търново
Кайсия и  Mother of PrincesS, обявявам ви предизвикателство  Mr. Green Simple Smile
Коя от трите ни ще свали най-много сантиметри от талията за 1 месец, считано от утре  Simple Smile
Приемате ли  Simple Smile
Ако, да, отчет на 23 юли  Simple Smile

И аз искам да се включа Heart Eyes Heart EyesКазвайте от къде да меря-талия 70 см.,пръз пъпа 74 см Blush

# 692
И аз ....само да стана и ще се премеря

# 693
  • тук и там
То тоВа не е никакво предизвикателство-от талията се сваля най-лесно.Я направете предизвикателството със ханш и бедра. Mr. Green  Joy.Шегувам се.Ще се измеря после и аз-мерки не съм записвала скоро,защото ги гледам че само нагоре вървят-та да не си скапвам настроението.

# 694
  • Велико Търново
То тоВа не е никакво предизвикателство-от талията се сваля най-лесно.Я направете предизвикателството със ханш и бедра. Mr. Green  Joy.Шегувам се.Ще се измеря после и аз-мерки не съм записвала скоро,защото ги гледам че само нагоре вървят-та да не си скапвам настроението.

Задавайте, аз съм готова на всякакви предизвикателства Mr. Green
През бедро 58 Mr. Green

# 695
  • тук и там
Сиске,нещо ми се струва че со объркала меренето...Талия  ти излиза по-голяма от ханша. Peace

# 696
И аз и аз искам да се включа ама нямам сантиметър. Днес се качих на кантара 58.900 кг. Определено тенденция нагоре. Дано стане с овесените ядки. Снощи ги приготвих с кисело мляко или по точно тукашния йогурт и днес съм на тях. Още не знам колко точно дни ще направя, но с тичането очаквам да има резултати. А дано   baby_neutral С вас съм момичета. Стискам палци на всички  Hug

# 697
Пингвинче, имаш някакви мазохистични наклонности... не го казвам с лошо, просто... бъди щастлива бе момиче. Храната е и кеф, не ти ли писна на някакви овесени трици, ядки, млека и  Sick Какво променят 2 кг.. ?

Беее я аз ще се премеря утре сутрин. Вчера ядох позвелени неща, но малко безразборно. Направих си грах за обяд ма  не ми беше вкусен нз защо и една царевица. В 5 вече бях гладна и язох 4 фалафела - пържени са, но и това го преживявам - инцидентно е. За вечеря хумус, картофи някакви и малко ориз. По добре утре след плодов. Днес ще съм на плодове, но довечера съм на моминско парти, ще има торта, обещала съм да я опитам, та мисля просто една салата да си поръчам и малко от тортата. Ами така де. Сладко, пържено и тестено не съм яла вече 14 дни Simple Smile
Вчера отворих хладилника и осъзнах, че освен марули и горчица и храна за кучо друго няма  Joy пх трябва да намеря време да напазарувам  Rolling Eyes

# 698
Е, сега ме вкарахте в джаза. Сиске, как така 74, аз мисля, че моята е толкова. След малко ще измеря. Божееее, сигурно само си мисля, че толкова. Чак ме е страх да взема метъра.

# 699
Сиске, нещо не е така рая работа, моите бедра последно бяха 56 и талията ми е 70 и нещо, не помня колко бше послендо, пък сега... извинявай, ама съм те виждала на снимка  Blush

# 700
Прясно-прясно: талия през пъпа 73, ханш 93, бедро 52, килограми от сутринта - 62. Явно трайно си задържах на това тегло, ама не ми е драма.

# 701
Абе талия през пъпа си е жив корем  Mr. Green Laughing талия меря като кайсия най-тясното е талията

# 702
Сестра ми е шивачка и като ми взема мерки талията винаги през пъпа я мери.

# 703
Може. Слава Богу че спортистите му викат корем през пъпа, щото на мен ми е най широко там и дава 10 см.,разлика от талията. Талията е различна от корема и то за това си има друго име. Иначе щеше всичко да е корем  Peace не споря, самоутешавам се  Joy

# 704
Оказа се, че при мен разликата не кой знае колко голяма - 70 през най-тясното място.

Общи условия

Активация на акаунт