Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Кайсия  Hug Аз съм още по-прекрасна, но не смея да се снимам. Напоследък "проглеждам", може би защото коментирахме в темата, и виждам тук таме в прозорци и витрини един стряскащ силует. Това не съм аз, не може да бъде. И тази жега ще ме умори, при нея вече си усещам килограмите в повече. Имах един период, с БВД, в който бях много надъхана и вървяха нещата, но май сама се прецаках. Никакви зареждания и подобни неща не ми трябват, после не мога да се спра. Ето днес една диня до какво доведе. Въпреки, че основния фактор е стреса и моята неправилна реакция към него. Трябва да измисля начин да се абстрахирам от някои неща, трябва да взема и едно много важно решение, и знам, че сладкото няма да ми помогне да го направя, но...
Mother of PrincesS, една  Hug и за теб.

# 676
Здравейте момичета.Чета Ви редовно ,но не пиша защото при мен няма нищо ново.Влизам за да кажа няколко думи на Kaisia с най добри чувства-наборке от снимките е видно ,че можеш ,айде наритай се и започвай с малки стъпки всеки ден да се мотивираш.Всички сме с тебе. bouquet
И само да кажа,че е голям кеф да бягам на стадиона в дъжда-едно такова прохладно чак не ми се спираше тренировката.

# 677
  • На топло
Кайсия  - браво за снимките, хубаво е когато човек има реална представа за себе си!
Трябва ти някакъв тласък, нещо мотивиращо.
Когато го получиш, ще паднат първите килограми и ще се завърти колелото.
 Hug

# 678
  • тук и там
Ами добре е да има и такива снимки-не само на постижения ни ,ами  и на паденията  ни.Mr. Green
Та аз продължавам да се снимам-надявам се да имам повод да показвам снимки-"аз,преди -80 килограма" ,и" аз сега-70 кг.." Simple SmileТрия вече-видяхте ме! Hug

# 679
Надъхах се да си покажа и аз онези гадните снимки  Mr. Green Отказвам да приема , че това съм аз! Отказвам!  Ей сега ще си поръчам един велоергометър  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 16:02 от Анонимен

# 680
Mother of PrincesS , въпреки че си понапълняла, си запазила женствените си форми. Което е едно добро начало. С мъничко промяна в навиците ти нещата ще се върнат към първоначалната спортна форма. Hug
И така си прекрасна жена, убедена съм. Защото ние не сме само килограми, много, много повече от тях сме.

# 681
  • тук и там
Mother of princesS,,ти май беше раждала скоро.Ако е така -е нормално.Няма как да се прибере  корема за кратко време.Да не те отчайвам-ама аз спортувам редовно  уж..Та по-важното за отслабването е храненето.Аз съм доказателството.За другото-demirche e права.Килограмите не определят същността ни.Аз имам да сваля  едни 4-5  килограма мазнини и ще съм си пак красива и отвътре и отвън. Mr. Green
Имаш хубава структура.Което не е  никак малко.Сега остава само да смъкнеш някой и друг килограм мазнини. Peace

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 21:48 от Kaisia

# 682
Скоро, скоро.... преди 2 + години. Така се оправдавах след първото раждане , "още кърмя", пък после беше "на тялото му трябват 9 месеца да върне формата си, толкова колкото се е променяло" и деветте месеца минаха, после беше "като проходи ще видиш....", проходи ама аз пак не отслабнах. Сега не вярвам на тия неща, нищо че сама гледам двете деца,тичам като кон навсякъде аз, недоспивам и т.н. просто явно при мен от това не е се слабее , а точно обратното. Та трябват си усилия. Бях тръгнала на фитнес ...ноември май беше, добре ми се отразяваше, даже психически един час да не мислиш за нищо, нито деца, нито домакинство, един час просто си блъскаш в залата, ноооо  рахата ми приключи.  Joy

# 683
Кайсия и  Mother of PrincesS, обявявам ви предизвикателство  Mr. Green Simple Smile
Коя от трите ни ще свали най-много сантиметри от талията за 1 месец, считано от утре  Simple Smile
Приемате ли  Simple Smile
Ако, да, отчет на 23 юли  Simple Smile

# 684
Ох, малко преди това се връщам от морето и може би ще съм качила а не свалила, но хайде да видим. Къде мерите талията? На нивото на пъпа ли?

# 685
Казват, че талия се мери в най-тясната част, но аз когато имах талия  hahaha я мерех през пъпа. Ще я мерим, където се уточним. Може и двете нива да мерим  Simple Smile

А от морето не се знае как ще се върнеш. Смяната на обстановката може да ти повлияе вълшебно  Simple Smile

# 686
Ох, момичета, ще ме уморите. hahaha Имаше един виц, че жената след 40 (или пък бяха 50), е достатъчно зряла, сама да определя къде да ѝ се намира талията и на колко години да е.

# 687
Оххх и аз като Зетчето се прецаках с тая скапана диня. Направо не искам и да изброявам какво съм изяла до сега  ooooh! Решила съм от утре да направя няколко дни на овесени ядки с мляко - прясно или кисело, а ако преритам за сладко ще добавя и мед или сушени плодове някакви. Ще импровизирам в крачка. Знам че ще стане нещо като монодиета, но не мога да овладея апетита си последната една седмица. А ако стане напечено все ще заменя някоя закуска или обяд с мюсли или корнфлейкс.

# 688
Значи през пъпа - 100  Mr. Green

Миналата година на морето едно опъване на баири, добре ми се отрази, плюс това карахме на салата и скара и така че 100%  си дойдох в добра форма  Joy

# 689
Аз утре ще я меря  Simple Smile  Кайсия изчезна, но утре я чакаме да обяви дали ще участва и тя  Simple Smile
Лека  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт