Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Напиши извара лидл и кликни на изображения, в кутия от майонеза е.Пилос е марката.Ужасно вкусна е.

# 661
  • София
Аз покрай диетите я научих тая шакшука  Laughing Сложих ги котлетите да се мариноват с подправки и малко вино в една йена, само ще ги изпека довечера.

Мерси, момичета, аз си знам, че е по-трудно с Хашимотото, ама смятах, че е под контрол. Ще видим изследванията.

# 662
demirche, как си изяла 3 филийки пък не ядеш тестени? Да не би изварата да е толкова гъста че да може да се реже? Щото яз имам една от Лидл ама тя си се разпада newsm78 Simple Smile

https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0 … rc=saqWyfUCUNeDtM:

Тази, на която пише "Идеалната закуска" е моята, сега видях, че има и друг вид.

# 663
  • Велико Търново
Другата е в пъти по хубава Heart Eyes

# 664
Другата е в пъти по хубава Heart Eyes

Следващият път. Wink
Мисля си как са като качество?

# 665
  • Козлодуй
demirche супер тази Идеалната закуска ми изглежда добре ще си взимам от нея Simple Smile

# 666
Качеството е ясно само, ако сама си я правиш изварата  Simple Smile Аз ги харесвам и двете. Нискомаслената е като крема сирене, а другата е по-зърнеста. Но сега си имам страхотна домашна козе извара  Simple Smile

Духче, поздравления  bouquet

Кайсия, не си сама  Simple Smile И аз май И това лято няма да отслабна.

# 667
Аз преди малко приготвих на децата бананова каша, голяма вкусотия. Та докато ги храних си размишлявах... бебешката каша няма много калории, и е страшно вкусна, пълна е с всякакви витамини. Имам няколко кутий с различни вкусове още неотворени.Абе знам че звучи смешно, ама много сериозно се зачудих. Дали да не прекарам кашите на децата  Mr. Green някой правил ли си е подобен експеримент?  newsm78 2-3дни само  Whistling

# 668
  • София
Пингвинче, само чукни в гугъл Диета с бебешки храни/каша/пюрета, пълно е с информация Simple Smile

# 669
  • Пловдив
demirche супер тази Идеалната закуска ми изглежда добре ще си взимам от нея Simple Smile
Тази и на мен ми е любима,а и състава и е добре.

# 670
Пак аз  Simple Smile
Днес закусих голям банан намачкан с извара, обядвах варени картофи с извара  Simple Smile и краставици, изпих една кафеварка на два пъти с малко пр мл в кафето. До тук добре.
Реших да вечерям диня със сирене и това беше голяма грешка. Изядох 400гр диня със 100гр краве сирене, и в резултат бях по-гладна от сутринта  Mr. Green След това няма да казвам какво и колко ядох  Embarassed
Радващото е, че напук на безобразното ми хранене през повечето време от последните 2 години, резултатите от медицинския преглед бяха чудесни  Simple Smile Имам си едно здравословно отклонение  Laughing което следя и доста време не можех да стигна до София, та поне този камък ми падна от сърцето  Grinning
Не знаех, че толкова съм се била притеснила, докато днес не се украсих с един хубав херпес  Simple Smile
Лошото е, че за това време качих обратно свалените преди това 20-на кг/както повечето от вас знаят  Simple Smile/.

# 671
  • тук и там
Благодаря,ще я пробвам непременно.Днес пак малкото ми направи снимки-по екип,иначе ужасът да се снимам по бански не бих си го причинила.Мислех че само на корем качвам,ама як бедър съм заформила.Като напълнея и ставам "круша" веднага..Ще ви покажа падението си,но за кратко и трия.Зетче,писали сме едновременно..На една вълна сме,и на едно положение..
Скрит текст:
  Simple Smile

Та се надявам да се взема в ръце НАЙ-НАКРАЯ!!!! #Cussing out
Разрешавам ви да ми съчувствате-но яденето в повече до това води!

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 20:21 от Kaisia

# 672
Кайсия има много голяма разлика в начина, по който си изглеждала миналата година и сега. Но  все пак това са 7 кг., които можеш да ги свалиш за два три месеца. Трябва обаче да го поискаш истински, да спреш да казваш Аз не мога, Не издържах и хапнах и подобни оправдания, защото това са оправдания пред себе си. Естествено, че можеш, повярвай си. В първия момент, когато видях снимката от миналата година тръгнах да ти се карам какво толкова си се затюхкала, изглеждаш много добре, но после прочетох, че това е от преди минус 7 кг.
Нали знаеш, че това го пиша с най-добри чувства, а не да те засегна? Purple Heart И се радвам, че все пак успях да те видя Yum а и като гледам си същата структура като мен.

# 673
  • тук и там
NoMe,не си ме засегнала-аз ако не си знаех  какво е положението-нямаше да пускам снимки.Та мисълта ми е-задържането е по-важно от отслабването! Peace

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 19:49 от Kaisia

# 674
Кайсийке , нали съм като теб та само ще кажа че те разбирам. Трябва да се вземем в ръце, друго решение няма, нито ще те лъжа, че е изглеждаме добре с тия килограми, нито нищо. Виж предната снимка 73кг разликата е огромна, имаш хубава талия.  Пробвах да се харесам, да си живея по тоя начин ама не мога пусто. Не мога! Онзи ден обувам едни дънки от миналото лято, някакъв потник и се навеждам пред огледалото са си обуя сандалите. Щях да повърна като се видях!!! Даже се снимах, държа си ги в една папка преди и след и се гледам.... то виси един корем ужас!! Ти каза че ти е голям в долната част, а моя пък се издува равномерно, почва още от под гърдите (тъкмо си имат опора, че иначе ще се запознаят с пъпа, ама така ги държи естествено повдигнати). Не знам , много съм се отчаяла. Решила съм след морето да почна 90 дневната сериозно и стриктно. Сега и да пробвам няма смисъл при условие че след 2 седмици заминаваме на почивка all incl. Ще разгледам да си купя и някакво колело за вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт