Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 65 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
 Shocked дойде ми и троха сладко не съм яла.... Какво ми става не знам. От както онзи ден писах тук колко съм надъхана.
Вече ми е 10-ти ден на моята псевдо 90 дд и не съм я нарушила, но не се и меря. Не тренирам, не спя, понякога и не ям - ставам в 5 и 30 и почвам, сега ще си изпия сутрешното кафе... Нищо, само животинката ми да оцелее. Сутринта ми се ядеше нещо мазно и тежко, ама всъщност не ми се ядеше наистина, странно, абе взех си една бисквитка шоколадове и толкова. 10 дни без захар и тесто браво на мен, а дори не си го поставих за цел и то пред цикъл.
За днес
диня, бисквитка
О - пилешко бутче на грил тигана, два домата и една ябълка
нататък - не знам, ще се виждам на по бира с приятелка, нещо месно сигурно ще е, или ще си ям у дома пак пиле.

Кайсия, много ме кефи чувството ти за хумор.
Пингвинче, аз качвам и свалям едно кило и дори кило и половина от сутринта до вечера, успокой се малко!
Сутрин примерно на плодов съм едни кила, вечерта цял ден не яла съм с кило и нещо надолу... това са води и прочие.

# 646
  • Варна
Здравейте, момичета. Не ви изпускам от поглед, макар да не пиша. Аз не спазвах някаква диета, а само спорт и съответно нямам кой знае колко свалено. При мен без ограничения не става и това е.
Но днес попаднах на интересна статия за поддържане на килограмите за тези от вас, които са свалили всичко излишно.

# 647
  • Козлодуй
Аз пък качвам и свалям с по 300-400 грама 1 килограм си е направо много за мен а го качих много бързо тия дни и ще има да го чистя цял месец Sad
gpym4e писали сме заедно, благодаря за статията а аз се чудя защо така се колебае теглото ми ще я прочета внимателно Simple Smile

# 648
Пак!
За тия, дето се стряскат от ежедневното нагоре-надолу в кг....    Laughing
Обичайно теглото варира всеки ден в един около 2-килограмов диапазон.
Т.е., ако сте 60 кг средно, теглото ви може да варира от 58-59 до 60-61 (или сте 85 кг, тогава теглото може да "играе" в диапазона 83-85, 86 кг), в зависимост от:
вида храна
вида спорт
часовете сън
часовете бодърстване
стрес-работен/детски/домашен
изпито количество течности
количеството сол за деня-и посолена храна, и естествената в храните
фазите на Луната
сезоните
психическо състояние
Със сигурност имаше и още, ама това се сещам на прима виста.
Затова, ако кантарът не тръгва само нагоре, а просто варира с 1-2 кг нагоре-надолу, хич дори не му обръщайте внимание.    Peace

# 649
Добро утро, мерси за инфото за варирането на теглото. Повечето неща не ги знаех. Днес тук още от сутринта си е жега и май с децата ще си останем в къщи. Вчера изгорях като рак на това слънце. Купих си диня и сирене. Уникална комбинация. Та днес планирам това да ми е менюто предимно.

# 650
  • Козлодуй
Amour* и аз благодаря за информацията гледам да копирам от теб каквото мога Simple Smile

# 651
 Hug Hug Hug
Много съм доволна, много съм доволна! Най-сетне паднах под 68- днес, след като съм закусила с диня се премерих експериментално 67.7 - моята 90 дневна диета без въглехидратен ден даде ефект.
И кучето ми е по-добре
Много съм щастлива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
Духче, много се радвам за теб, особено за кучето. Heart Eyes Hug
Аз в неделя и понеделник прекалих с храната. Но разбрах причината - вчера ми дойде. Пак съм на нормални количества, но имам килце и половина отгоре. За днес:
З - череши
О - салата от домати, краставици, сирене, кашкавал и шунка (незначителни количеста са добавките, че е купувана) + таратор
В - купих си пъпеш, дано не се окаже тиква

# 653
  • София
Браво, Духче!!!  Hug Аз съм леко разочарована, че след няколко много стриктни дни плюс тренировки, нещата не са се размърдали, ноооо продължаваме напред Simple Smile
Това ме подтикна да се организирам и да ида утре да си направя изследванията и следващата седмица да си ида при ендокриноложката, че тази година още не съм ходила на контролен. С Хашимото и ИР съм и по принцип минавам на контролен всяко лято, би трябвало и зимата, но това все не го правя.
Дано утре да не се разколебая като звънне часовника по никое време.

Иначе направих едни, не знам как да ги нарека и аз, като бисквитки, с един банан, едно яйца и 3с.л. кокосови стърготини. Станаха към 10 тънички бисквитчици. Отделно направих пак към 10 солени - извара и крема сирене, 2 яйца и 3с.л. трици. Синът ми много им се израдва, хапна от сладките и си взе за училище от солените.

За обяд готвих шакшука, той много обича и беше щастливо дете днес Simple Smile, аз не го обичам чак толкова, та си хапнах домати и сирене. Помоли ме за някакво свинско, купих едни сравнително сухи котлети, как да ги сготвя, че да са вкусни? Мисля в йената с нещо?

# 654
  • тук и там
Духче,браво на теб!Ами значи 90-дневната диета е твоята диета! Hug
Бърди,със Хашимото ще е доста по-трудно отслабването,но не се отказвай и бъди търпелива-и резултатите ще дойдат!Ходих да питам Гугъл за "шакшука,не бях го чувала" Embarassed
На мен ми липсва воля.ММ започна диета-яде варено пилешко филе  без подправки и неовкусени зеленчуци(марули,домати,краставици).Аз такава гадост не мога да ям-предпочитам направо да не ям,пред това да ям това всяка вечер.Прави и два зареждащи дни -но иначе 5 дни на това..После се чудя що той за един месец сваля 7 килограма всяко лято, за два 14- и е готов за плажа( кара и  колело всяка вечер -като се изнесем ние със децата към БГ обикновенно ).Пък аз по 2-3 килограма за цяло лято примерно..Ми за това!Като гледам това лято и толкова няма да отчета надолу  .. Confused

# 655
  • Козлодуй
Хах и аз тръгнах да я търся тази шакшука Simple Smile Бърди страхотна си че не се даваш ама имаш и страхотна подкрепа в лицето на сина Simple Smile

# 656
Момичета, бройте ме и мен почитател на лидълската извара. Wink
Тази сутрин закусих 3 филийки от нея, намазани с акациев мед. Понеже не ям тестени се изкефих, че и аз има нещо върху което да си намажа. Разкош!
Пробвах и смлени орехчета да наръся отгоре, ама не е толкова хубаво така.

# 657
  • Козлодуй
demirche, как си изяла 3 филийки пък не ядеш тестени? Да не би изварата да е толкова гъста че да може да се реже? Щото яз имам една от Лидл ама тя си се разпада newsm78 Simple Smile

# 658
  • тук и там
Дайте линк за тази извара.Аз след две седмици се прибирам във БГ-да знам от коя да купувам докато съм там.Благодаря предварително. bouquet

# 659
Благодаря!!!
Може и от притеснение за кучо да съм свалила, взех я от улицата почти, живееше в един селски двор,заведох я нас доктор, а се оказа с кучешка чума - Гана... Но май ще оцелее вече според мен е по добре.
Бърди аз не обичам котлети, но мама го правеше вкусни или в йена с малко водичка, моркови, картофи и лук или в тавичка пак с малко вода и гъби под фолио и после маха фолиото да се запекат хубаво.  По принцип може и сметана да се сложи зависи кой ще ги яде ако е за детето само не пречи.
Шакшкуа много обичам. Нали уча ирански та понякога и готвя ирански манджи много вкусно но голяма част са доста калорични

Общи условия

Активация на акаунт