ЮЛСКИ мами 2018

• 53 099
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък страдам от безсъние! Доктора ми каза да пия мента, глог и валериан, но като гледам че пише - не се препоръчва за бременни , ме хваща страх да го пия! Ходя по цял ден като ударена с мокър парцал и яно съм доста подпухнала, щом колегите ми вече взеха да се тревожат да не съм болна Laughing
Не се занимавай с ментата и глога, първо, че е едно от най-леките успокоителни така да се каже, второ няма да ти помогне за съня. Аз страдах година и половина от паник атаки и не можех да спя, пий ги тия менти и валерияни ... Трябва цялото шише да изпия да има ефект. Но ще ти кажа кое помага, става и за бременни, има едни спрейчета на доктор Бах, различни видове са, но има един син, който е специално за безсъние и е абсолютно натурален и безвреден за бебето. Моята психотерапевтка ми го каза преди време и наистина помага.

Благодаря! Ще се пробва, стига да го открия.

# 661
 И аз искам ако е възможно покана във facebook групата. Изпратих съобщиние на Веа27 и сега трябва да изчакам в пощата си покана. Дали правилно съм разбрала?  Heart

# 662
Здравейте, моля и мен да добавите в групата във фейсбук имейла ми е iva.kiselova061091@gmail.com

# 663
моля добавете ме във фейсбук
имейла ми е nelka26@rusenci.com

# 664
Моля и мен да добавите Simple Smile
mimeto_8189@abv.bg

# 665
  • София
И аз съм изпратила майла на Беа, но нямам покана

# 666
И аз все още нямам

# 667
Ив, Нелка и Миме, пратих ви покана на мейла Simple Smile проверете дали е там, че за първи път добявам някой в група 😃

# 668
Здравей. И аз има Еколи в урината. Пих АБ 7 дена и после пуснах отново стерилна и вече я няма. Не е приятно, но не неизбежно - т.е. Няма как да не се лекува..
Не се панирай и се консултирай с лекаря си и всичко ще бъде наред!

Привет,

В коя седмица пи антибиотика и кой точно, ако нямаш против да споделиш?
Днес съм на лекар, надявам се, че ще ми даде нещо и ще се оправят нещата Sad

Пих го в 6 гс и няколко дни ( го започнах).  7 дена по 1 таблетка на 12 ч Амоксиклав.
Ще се оправят! Simple Smile

# 669
Здравей. И аз има Еколи в урината. Пих АБ 7 дена и после пуснах отново стерилна и вече я няма. Не е приятно, но не неизбежно - т.е. Няма как да не се лекува..
Не се панирай и се консултирай с лекаря си и всичко ще бъде наред!

Привет,

В коя седмица пи антибиотика и кой точно, ако нямаш против да споделиш?
Днес съм на лекар, надявам се, че ще ми даде нещо и ще се оправят нещата Sad

Пих го в 6 гс и няколко дни ( го започнах).  7 дена по 1 таблетка на 12 ч Амоксиклав.
Ще се оправят! Simple Smile

Благодаря! Вече съм по-спокойна, вчера бях на лекар и с бебо всичко е наред. Heart Eyes Аз ще пия Зинат 10 дни и след това ще пусна стерилна пак.

# 670
Здравейте, момичета. Да се оплача! Днес сутринта имах розово/кафяво зацапвате. Към 7 седмица трябва да съм и съм много притеснена. Дали някоя от вас знае дали в Щерев има дежурен лекар, при когото може да се отиде. Там съм раждала първото, но  не ми се е налагало да ги търся събота и неделя. Благодаря предварително.

# 671
Здравейте на всички, искам да попитам дали някой страда от главоболие, по скоро адски много ме боли над слепоочията и веждите. Не се търпи направо не искам да пия лекарства, знам че парацетамол мога да взема в краен случай, но ако някой има друг метод моля да сподели!

# 672
Здравейте на всички, искам да попитам дали някой страда от главоболие, по скоро адски много ме боли над слепоочията и веждите. Не се търпи направо не искам да пия лекарства, знам че парацетамол мога да взема в краен случай, но ако някой има друг метод моля да сподели!

dolly, премери си кръвното, ако имаш възможност. Ако е ниско, парацетамола ще го смъкне още. С миналата ми бременност на няколко пъти имах кризи с главоболие, повече почивка и редовно следене на кръвното налягане Simple Smile

# 673
Здравейте, момичета. Да се оплача! Днес сутринта имах розово/кафяво зацапвате. Към 7 седмица трябва да съм и съм много притеснена. Дали някоя от вас знае дали в Щерев има дежурен лекар, при когото може да се отиде. Там съм раждала първото, но  не ми се е налагало да ги търся събота и неделя. Благодаря предварително.
Да, в Щерев имат дежурен лекар, отидете да ви прегледат, зацапването може да е безобидно, но все пак трябва да се провери, аз имах лош опит с кървене в 6гс...Успех!!!

# 674
  • Варна

Доли, онзи ден бях с главоболия цял ден !
По обяд пих половин парацетамол и преди лягане другата половина. Много масаж получих и това ме облекчи си мисля. Получих съвет и да пия компот ... ами пих и може и той да е подействал.
Сутринта станах без главоболие, само със ежедневното гадно усещане и леко гадене .

Общи условия

Активация на акаунт