Сватба 2018 - II-ра част

• 52 309
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
На мен цялата ми идея за сватбата тръгна от една покана, която харесах и сега стоя, стоя и все измислям по нещо.
За тези букети, мисля че някъде съм виждала такива, ще потърся довечера, но и според мен ще са тежки за хвърляне.

# 211
На мен цялата ми идея за сватбата тръгна от една покана, която харесах и сега стоя, стоя и все измислям по нещо.
За тези букети, мисля че някъде съм виждала такива, ще потърся довечера, но и според мен ще са тежки за хвърляне.
Вярно е че са тежки, но който го прави може да направи и един мини вариант същия. Букета и от естествени цветя е тежък и затова се прави още един мини Simple Smile

# 212

Такъв може да е основен,а за хвърляне по лек от изкуствени цветя.Макар,че аз моя искам да е от естествени а другия за хвърляне от изкуствени.

# 213
Ахаха, и моята концепция за сватбата тръгна от поканата, която избрах! Оттам дойде темата и цветът на сватбата. Както се казва - от копчето към шлифера Simple Smile

# 214
  • София
Аз мисля да си го пазя, този за хвърляне ще е друг 🤔 иначе намерих една девойка от София, която прави, ето един нейн на снимката, каза че може да добави в един такъв тъмно синьо и да ги захване със зебло и канап, цена: 80 лева, вижда ми се множко ама ако не намеря друго място...

# 215
Здравейте и от мен.

След малко отивам да видя ресторанта на хотел Елена на Златни пясъци, на който се спряхме с моя годеник. Вчера като се чухме с управителя, ми каза че има интерес за същата дата и даже ме пита дали не можем да сменим датата..... Ако всичко е наред ще го капарирам още днес - не искам да съм лоша ама аз имах интерес преди другите. Да не говорим, че управителя ми сподели, че др сватба ще е по-малка от моята, което означава, че имат повече вариянти за разлика от нас.

Ще пиша довечера какво е станало.

Отделно сега гледам за фото и видео. Мои колеги ми препоръчаха http://www.photovideovarna.com/weddings.html , но още разглеждам. Някакви идеи от варненки?

# 216
Тези букети и аз ги гледах във фейса, ако са същите. С някаква специална технология се изработвали цветята. Питах за цена, казаха ми 120лв за букет.
Аз също ще си поръчам букет от истински цветя, който ще ми е булчинския,  а този за хвърляне ви го показах по-назад, от изкуствени цветя е и е много лек. Simple Smile

# 217
Какви ще са ти цветята за букета? И какво мислите за украсата на колата

# 218
И аз бях твърдо решена да хвърлям не моя, а букет от изкуствени цветя, но няколко приятелки ми казаха, че няма да се редят за такъв "фалшив" букет 😁😁😁 и в крайна сметка си хвърлих моя, който не беше лек, но никой не пострада. Wink

# 219
Някой виждал ли е големи на ширина и плоски кръгчета от дърво? Нещо такова
Скрит текст:
(основата)
Ако не ще ходим на село да сечем 😂

Виж на какво попаднах... (пак в нашия любим сайт Smile ):
Phenovo Pine Wood Slices for DIY Crafts Wedding Decor 6-8cm 10pcs

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 16:50 от Medlinniel

# 220
Какви ще са ти цветята за букета? И какво мислите за украсата на колата

Прилагам снимка на идеята за букет за хвърляне.
Скрит текст:

Булчинският все още не знам с какви цветя ще е. А украса на колата не мисля да имаме.

Прикачвам линкове на подобни букети, като тези, които показахте по-рано днес, дано нещо да ви е от полза.

https://www.amazon.com/Rustic-Wedding-Bouquet-Burlap-Bouquets/dp/B06XK85M4H

https://www.etsy.com/market/burlap_bouquet

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 18:12 от Sunflower92

# 221
И така тъкмо преди да отида до ресторанта се обадих да потвърдя, че управителя е там и се оказа, че днес по-рано са минали да оставят капаро за моята дата. Не мога да Ви опиша ужаса и истерията ми....Звъннах на моя и след като ме успокои просто ми каза да сменя датата. Ресторантът беше свободен за тогава, обадих се на хората от общината - и те са свободни. Чакам ДЖ-я да ми потвърди, но ако не е свободен ще откача.

Да планираш сватба е супер стресиращо.....Имам чуството, че някаква тежест ще ме премаже, а има още 10 месеца.....

# 222
Леле, Fifilinka, звучи наистина ужасно, но не си го слагай толкова /знам, че е трудно/, щом е бил зает тогава, значи това не е била вашата дата, нали така? Ще си изберете много по-хубава от тази.
Не знам от кой град си, но ми прави впечатление, че за булките от по-големите градове е голям стрес това да запазят всичко, което искат, за една дата... уж и в нашия град се правят доста сватби, но не е чак така.

# 223
  • София
Някой виждал ли е големи на ширина и плоски кръгчета от дърво? Нещо такова
Скрит текст:
(основата)
Ако не ще ходим на село да сечем 😂

Виж на какво попаднах... (пак в нашия любим сайт Smile ):
Phenovo Pine Wood Slices for DIY Crafts Wedding Decor 6-8cm 10pcs
виждала съм ги ама съм 6-8 см. малки са ми, нещо масивно ми трябва

# 224
Аз лично не съм, дори сега, докато търсих тези букети, за пръв път попаднах на този сайт, но изглежда като да има изгодни неща и там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт