Сватба 2018 - II-ра част

• 52 209
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Хър Мяуджести, много си права. И аз предпочитам да не ме "усещат", защото често не ме усещат правилно в музикално отношение. Grinning Музикалният вкус на моят годеник и моя собствен (пък и на повечето гости май) не са особено стандартни, но и DJ-ят ни би трябвало да е ориентиран по-алтернативно. Ще видим. Simple Smile

Естествено, ако вече знаеш коя ще ви е песента за първия танц можеш да му я кажеш, но реално преди да си решила да го наемеш няма смисъл. Други песни, които ние избрахме конкретно са: блус поздрав за родителите, блус за кумовете, блус баща-дъщеря, песен за хвърляне на букета. Ако имате поздрав за братя/сестри.

Определено смятам да си отбележа някъде горе изброените видове песни, поне да ги помисля - да носят определено послание, подозирам по-скоро ще са от полза, отколкото да навредят. Все пак не са толкова много на брой.
Колкото до наемането - той ще е, избран е от годеника ми, той също знае, че е избран, доколкото знам, така че по-добре да знае какви са очакванията ни, подозирам, че и ще е склонен към съобразяване с музикални желания. Grinning

# 436
Medlinniel, мисля, че във връзка с алтернативния ви музикален вкус не бихте имали толкова проблем с ди джея, колкото с някои от гостите, които не споделят същия. Понякога така се случва, че младоженците изрично са казали да речем, че не желаят да звучи чалга. Обаче отива някой подпийнал гост при ди джея и иска да речем песен на Кондьо. Тогава ди джея попада малко между чука и наковалнята. По принцип важи правилото, че поръчва този, който плаща музиката, но е добре да се разберете с него дали в името на доброто настроение на всички гости, са възможни компромиси и отклонения от личните ви предпочитания и до каква степен.

# 437
Може би малко в повече задълбахме в темата, но вярвам, че има стилове, които допадат на по-широка гама от хора с разнообразни вкусове - както леките рок хитове допадат на фенове на поп-фолка, също и на метъл феновете. И все пак, искрено се надявам да няма подобни неловки ситуации като описаната от теб. Крайностите в нито едно отношение не са хубави. Flowers Four Leaf Clover

# 438
Да, извинявам се, ако съм досадила Simple Smile

# 439
  • София
Хър, много ме кефи никът ти.  Laughing

Нашият дж не беше сигурен за 1, 2 песни, поискани от гостите и дойде да ме попита. Аз много си го харесвам, не е известен, работи предимно в ресторанта, в който бяхме. Даже не изпълни част от нещата, за които бяхме говорили, но преценката му беше абсолютно вярна.  Laughing

# 440
Sea.sea, merSea WinkИли МъррррСи.

# 441
  • София
Бърз запис и от мен.

23.06.2018 ще е датата, а с организацията сме само до запазена ритуална зала- Триадица. Църквата и ресторантът са почти решени 😊

# 442
Нашият диджей ни изгледа и каза "Като ви гледам, чалга сигурно няма да има?" Simple Smile) Обсъдихме общия стил и помоли за списък със задължителни двайсетина парчета, а оттам нататък ще импровизира според настроението и поведението на гостите. Добрият диджей знае как да накара хората да танцуват.

Момичета, препоръчайте магазини за рокли в Асеновград. Обиколих няколко софийски бутика, но толкова ми харесва да пробвам, че мисля да се разходя и до там.

Хър, аватара ти приветствам аз, дааа, хмм.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 23:34 от Роузи Памуксън

# 443
Роузи, моят аватар също те приветства Wink
Аз се чудя откъде да започна. Първо ресторант ли да резервираме или първо ритуалната зала?...

# 444
Зависи дали ви е ултра важно подписването и купона да са в един ден и какъв ви е елементът на спешност. В някои общини записването за зали започва в съответната календарна година и ако планираш сватба за март-април е малко рисково да чакаш януари, за да запазиш зала и тогава ресторант.

Ако държиш на точно определена дата, запази ресторанта, пък винаги можеш да подпишеш и в друг ден.

# 445
Ние запазихме първо ресторанта,след това видеото и после фотото.Ритуална зала още не сме,не записвали още в нашата община.

# 446
Роузи, моят аватар също те приветства Wink
Аз се чудя откъде да започна. Първо ресторант ли да резервираме или първо ритуалната зала?...
Ние запазихме първо ресторант и непосредствено след него ритуална и църква, ноооо имахме зимна сватба. Може би е добре да провериш свободните часове в ритуална ако сте през лятото.

# 447
Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 448
Девойки, я дайте един организационен съвет. Трябва да отделим два часа за фотосесия. Кога?

Взимане на булката - фотосесия - ритуал - купон или взимане на булката - ритуал - фотосесия - купон? При втория вариант ме притеснява, че всички гости ще висят и ще ни чакат, а нямаме възможност за уелкъм дринк. При първия - семействата и кумовете ще висят и ще ни чакат. Как да организирам нещата така, че да е най-удобно?

# 449
  • София, България
 Да ти кажа и мен това ме притесняваше, но! това е най-удачния вариант. Иначе всичките ни приятели ще дойдат вкъщи, ще ме вземат и трябва да ни чакат 2 часа за ритуала.

Отделно, че докато ние си правим фотосесията, гостите ще си оставят автомобилите и ще се придвижат с таксита и градски транспорт до хотела. Там ще се настанят всички, имаме нещо като посрещане с чаша шампанско от ресторанта, ще обелят 2-3-5 думи помежду си и ние ще дойдем.

Общи условия

Активация на акаунт