Сватба 2018 - II-ра част

• 52 336
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Същото важи и за появата пред родителите и по-възрастните роднини. Разни хора, разни идеали. Simple Smile
Въпросът ми беше по-скоро за рокли с вмъкнати цветове, различни орнаменти или по-нетипични модели. Мен лично много ми харесва бяла дантела над бежов цвят или екрю, но не всеки би го възприел за булчинско.
Също интересно ми е дали някоя от вас би се спряла на прическа с естествено цвете (или цветя)? Изглежда много нежно и непринудено, но дали е издръжливо? Sad

Аз пък харесвам отворен гръб. Нещо таковa, или такова, или тук.

Нашата сватба е лятна, на морето, без църква, та хубавият изрязан гръб е единственото, което знам, че  искам със сигурност.
За цветовете вече казах. Всякакви нюанси на бялото и нищо друго не важи за мен  Joy
Също роклите в бежово с бяла дантела, много са красиви, но не са за мен.

За живите цветя съм абсолютен привърженик на всякакъв вид декорация и венци. Моя приятелка имаше декорация от живи цвета към кока си, издържаха от сутринта до следобеда в добър вид. Но вече за вечерята ги махна.

# 136
Същото важи и за появата пред родителите и по-възрастните роднини. Разни хора, разни идеали. Simple Smile
Въпросът ми беше по-скоро за рокли с вмъкнати цветове, различни орнаменти или по-нетипични модели. Мен лично много ми харесва бяла дантела над бежов цвят или екрю, но не всеки би го възприел за булчинско.
Също интересно ми е дали някоя от вас би се спряла на прическа с естествено цвете (или цветя)? Изглежда много нежно и непринудено, но дали е издръжливо? Sad

Аз пък харесвам отворен гръб. Нещо таковa, или такова, или тук.

Нашата сватба е лятна, на морето, без църква, та хубавият изрязан гръб е единственото, което знам, че  искам със сигурност.
За цветовете вече казах. Всякакви нюанси на бялото и нищо друго не важи за мен  Joy
Също роклите в бежово с бяла дантела, много са красиви, но не са за мен.

За живите цветя съм абсолютен привърженик на всякакъв вид декорация и венци. Моя приятелка имаше декорация от живи цвета към кока си, издържаха от сутринта до следобеда в добър вид. Но вече за вечерята ги махна.

И трите варианта седят много нежно, особенно с дантелата! Simple Smile
За цветята в косата съм много ЗА, но първо трябва да изберем декорацията на залата и арката и след това ще го мисля. Много харесвам хортензия и божур и мисля да разгледаме варианти за украса с тях. За съжаление обаче нито едно май не е подходящо за прическа. С тъмно дълго каре съм и при мен няма много опции за официални прически. Та сериозно обмислям живо цвете в косата поне Simple Smile

# 137
Моята рокля е екрю и цялата е покрита с дантела. Simple Smile Смятам, че стои много нежно и стилно.

Tвоята рокля е чудесна. Като казах за тези бежовите с бяла дандела, имам в предвид нещо таковa.

# 138
Въпросните бежови с бяла дантела са уникални, най-красивите и стилни според мен. Аз, обаче, за себе си заложих изцяло на цвят мляко /така го нарича дизайнерката/. Simple Smile

# 139
Моята рокля е екрю и цялата е покрита с дантела. Simple Smile Смятам, че стои много нежно и стилно.

Tвоята рокля е чудесна. Като казах за тези бежовите с бяла дандела, имам в предвид нещо таковa.
Ооооо, ДА! Много ми харесва Simple Smile
Алиса_в_страната_на_чудес, интересно ми е да видя твоята рокля, ако не е проблем, може ли да ми изпратиш снимка на лични? Simple Smile

# 140

Момичета, какво мислите за по-разчупените от стереотипа рокли? Simple Smile

Аз съм на 100% ЗА такива по цветни рокли. Моята мечта е синя рокля (оттенък разбира се) и едва ли ще намеря това, което е в главата ми. Gift Ще трябва да ми я ушият. Ходих пробвах няколко рокли в различни стилове и нито една не я усетих като моята. Знам обаче, че силует русалка и тези впитите по тялото отпадат.
Очаквам другата седмица оферта от ДЖ я (оказа се, че този с когото се свързах има цяла агенция за всичко, което ми трябва - DJ Иво - Варна или https://www.partydjs-org.com/gallery-dj-ivo ), от срещата ми с него останах изключително доволна. Надявам се интуицията да не ме подведе само Sweat Smile .

# 141
  • София, България
Аз ще съм с цвете в косата Simple Smile и възнамерявам да съм с чисто бяла рокля. Не харесвам отворените рокли, нито  тези с корсет, при които ако бюстът на булката е по-голям, то той е буквално почти отвън...

# 142
Здравейте отново, само да изразя мнение, може на някой да съм полезна. С две ръце препоръчвам http://atelierivoire.bg/homepage-2/
Много мили девойки, прекрасни модели и страхотни платове. В момента нямат голям избор(до края на месеца имат -10%), но след две седмици ще имат ново зареждане. За сега имам два фаворита, но мисля да си дам още време Simple Smile
Относно прическите много харесвам небрежно направен кок Simple Smile

# 143
А какви са ориентировъчните цени в това ателие? Накой ходил ли е?

# 144
Ехееее..Браво момичета!Вече за рокли и прически мислите..Мисля,че ние намерихме нашето място,но трябва да изчакаме седмица още.Нямам търпение да стане официално и ще ви покажа снимки.Ние сме влюбени в мястото и точно така си го представяме.😊❤ Днес направих първия си опит за покани 😅 не било толкова лесно,колкото си го представях,но мисля че ще успея.И така,гледам агенции за украси и на някой места съм потресена какви неща правят и кой ги иска..други пък са със супер високи цени ..Надявам се да намерим подходящи.

# 145
Аз се опитвам да издебна агенцията, в която искам да разпитам как стоят нещата и се надявам скоро да успея да ви ориентирам в цени. Simple Smile

# 146
Момичета  и на мен вчера ми беше първата проба на булченска рокля. Все още не съм открила моята. Ходих до сватбения център и съм разочарована. Нямаше нищо,което да ми грабне окото. Аз търся по изчистена рокля.  Тези с многото камъни по тях, въобще не ми харесват доста кичозни са. Другата неделя отивам до Асеновград  и дано имам късмет. На пиротска само от един магазин съм очарована и то от отношението на самата продавачка. Обясних и какво точно търся и жената ми извади 6- 7 модела и всичките ми допаднаха. Пробвах ги без да имам записан час и без ограничение на броя рокли.

# 147
  • София
Момичета, имам чуденка между хотел Central и Best Western City Hotel. Ще съм ви благодарна ако някой има мнение да го сподели. Simple Smile))

# 148
 Аз се чудя дали да ангажираме видеооператор..със снимките сигурно,ще излезе над 1000лв.
И в крайна сметка никоя ли не си  е шила роклята в София?

# 149
Аз се чудя дали да ангажираме видеооператор..със снимките сигурно,ще излезе над 1000лв.
И в крайна сметка никоя ли не си  е шила роклята в София?

Ние вчера ангажирахме и капарирахме видеооператор.Двама ще са един при мен и един при младоженеца за 600 лв. ,а снимките предполагам,че пак около толкова ще излязат.Но по принцип видеото е скъпо трябваше да ни е 1000 или 1000 и нещо,но се познаваме и  ни направи отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт