Сватба 2018 - II-ра част

• 52 319
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И ние само с дж, ще изберем такъв, който е и водещ (още го мъдря) 😖

# 166
Момичета,
Мислите ли да имате гост-изпълнител, певец, бенд, оркестър или прочие...?
За хора без лимит в бюджета е страхотна идея. Аз много исках Васко Найденов или Графа да ни пеят, но някак не ми се струваше оправдано да дадем 5000 за това.  Simple Smile

# 167
И аз винаги съм си мислела, че е хубаво да се покани някоя известна личност на сватба, но скоро, при разговор с един познат, той ми каза, че сватбата е празник на младоженците и е нормално цялото внимание да е насочено към тях, а канейки някоя известна личност, тя ще обере цялото внимание и всички ще искат да се снимат с нея и ще гледат нея и по-малко младоженците.

# 168
Момичета аз вече мисля, че е време да помисля и за гримьор и фризьор. Май месец са баловете и да не остана разочарована. Един въпрос да ви питам вие ще ходите ли с мъжете си за техните костюми?

# 169
Ооо със сигурност ще ходя с него за костюма той също с мен за роклята,но ще чака в колата без гледане.

# 170
  • София
Ние пък искаме жива музика, оркестър. А не парчета, записани на диск, но още не сме се спрели на никой. От друга страна ме е страх да не стане чалготека... Булката си е от македонския край и си иска хубава народна музика за мноооого хора. Stuck Out Tongue
Иначе, ще отида с моя мъж за костюма, че му нямам доверие какво ще избере. Grinning
P. S. Помагайте с избора на фото и видео за гр. София. Някой мнение? Simple Smile))

# 171
Veronika ние се спряхме на този http://iko-media.com   
Blush дано остана доволна, защото това ще е спомена от този важен за нас ден

# 172
  • London, UK
Ние бяхме с тези: http://www.bgfoto.info/ Останахме много доволни и с удоволствие ги препоръчвам. Можете да видите малко снимки от нашата сватба тук: https://www.facebook.com/BGFoto.info/media_set?set=a.16567821077 … 373606&type=3

# 173
Има тема за сватбите През 2018г,можеш да погледнеш там. И да получиш отговори Simple Smile

# 174
Момичета аз вече мисля, че е време да помисля и за гримьор и фризьор. Май месец са баловете и да не остана разочарована. Един въпрос да ви питам вие ще ходите ли с мъжете си за техните костюми?
Гримьор успях да запазя (преди няколко години на бала ми останах много доволна), но за фризьора съм в пълна дупка. Фризьорката, при която ходя за подстригване е в доста напреднала бременност и общо взето сега стрелям на посоки. Разглеждам разни салони в интернет и се оглеждам за някоя снимка на подобна прическа, каквато искам 👀😀. А за костюмът вече ми поискаха мнението и ще трябва да помагам със сигурност 😀

# 175
Аз вчера получих оферти от една агенция и съм малко шокирана от цени и оферти 😅 пратиха ми няколко оферти,например най-ниската цена беше 800 лв и включва изготвяне на бюджет,предложение и избор на ритуална зала,църка и ресторант 😅 и после всяка става с 200-300 лв по-скъпа и включва дж,водещ и т.н Което за мен е излишно,реално те ще ми предлагат варианти,аз ще си избера и ще платя и на тях и на това което съм избрала.Предпочитам сама да си се ровя ида търся 😃 за окраса не пишеше много,видях само булченска маса 220 лв ..Ще продължа с търсенето.Иначе какво поръчвате от Алиекспрес?Аз търсих обаче само някакви балони ми излизат за декорация ..

# 176
simbatka, кой ресторант си избрахте?

# 177
  • София
Аз вчера получих оферти от една агенция и съм малко шокирана от цени и оферти 😅 пратиха ми няколко оферти,например най-ниската цена беше 800 лв и включва изготвяне на бюджет,предложение и избор на ритуална зала,църка и ресторант 😅 и после всяка става с 200-300 лв по-скъпа и включва дж,водещ и т.н Което за мен е излишно,реално те ще ми предлагат варианти,аз ще си избера и ще платя и на тях и на това което съм избрала.Предпочитам сама да си се ровя ида търся 😃 за окраса не пишеше много,видях само булченска маса 220 лв ..Ще продължа с търсенето.Иначе какво поръчвате от Алиекспрес?Аз търсих обаче само някакви балони ми излизат за декорация ..
аз поръчах доста неща, напиши изкуствени боровинки, цветя, пшеница, панделка от канап и дантела за украса ма шишенцата, поръчах връх за торта, шишарки, пръчки, надпис Mr. и Mrs. за столовете и кълба от клонки 😁 харесала съм и едни много симпатични сватбени салфетки, ама се въздържам за момента. Подаръчетата за гостите също ще са оттам

# 178
Аз за това ще си взема сватбена украса под наем, поне да знам,че като давам пари ще видя реално за какво.

В интернет е пълно с идеи,фотографи и фирми за всичко, та и сам човек може да се оправи. За парите, които искат да ти ''препоръчат'' някой ще си украсиш целия ресторант.
Действително за препоръки и избор на услуги всяка от вас може да се справи сама. Не е нужно да се дават сериозни суми за това. Относно украсата - дали ще си я изработите или ще я вземете под наем,по важно кой ще ви я подреди и кога ще стане това!!!???   В тази връзка по-скоро е необходимо наемането на флорист/декоратор и/или координатор на сватбата, който да свърши тази работа вместо вас или вместо някой от близките ви. В деня на сватбата също е добре да има някой, който да следи всичко да върви по сценарии и да няма липсващи неща и чакане. В ресторанта това може да го направи и техен служител, стига такъв да е предвиден. По време на ритуалите обаче, ако нямате координатор, то следва да натоварите някой близък да следи за това всичко необходимо да е взето, да се спазват часовете, някой да подреди украсата и после да я прибере и т.н.

# 179
Аз от агенцията искам само украса на ресторанта, нищо друго, ще видим какво ще ми кажат.
Аз също искам да има много хорА на сватбата, дано да допадне и на гостите. Дори съм сформирала малка група за частни уроци Grinning
За костюма на младоженеца много ми се иска да отида с него, когато го избира.
Бълбук, ако си доволна от фризьорката си, защо не я попиташ за мнение за някоя друга да ти препоръча, щом тя ще ражда и няма да има възможност?

Общи условия

Активация на акаунт