Сватба 2018 - II-ра част

• 52 270
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
И аз успях днес да запазя и датата и часа както ги исках. Но голяма опашка - почти 4 часа чаках.... не мога да разбера защо просто не си записват по всяко едно време, за да може да си запазваш първо датата там и после всичко друго, а не да е така с притеснения.
А и не е нужно записването да е на едно място, че да стават безкрайни опашки като за шпек салам през 90 година. Ако всеки си записва в съответната ритуална зала, може пак да почака, но няма да е 4 часа. Да не говарим, че може да създадат възможност за онлайн резервация. Дали са чули, че има такова нещо!!!??? ooooh!
Просто се изумявам на тази закостеняла общинска администрация. А уж щяха да намаляват административната тежест и да сведат до минимум чакането пред гишетата!!! Ужасни са и са способни да те извадят от обувките с глупавите си късогледи решения.

# 346
БУЛЧЕТААА, привет ! Аз бях писала и преди, но с тези подготовки и чудесии не съм се включвала отдавна ! От Варна съм, имаме си вече ресторант, диджей, сватбена агенция, фото и сега се колебая за видео ! Оооо, и забравих най-важното: ще сме с изнесен ритуал, жената ще дойде от община близо до Варна с книгата,ииии всичко ще е истинско на самия ден !!! Много съм щастлива, септември 2018г  наближава с пълна силаааа !!! Heart

Хехе,супер!Честито!Ако не е тайна къде ще сте и агенцията точно за какво ще я ползвате?

# 347
Мхммм, ами ще проверим. Очаквано е да е такава цената. Виждах подобни модели и на Стоян Радичев от Асеновград, но и неговите са с високи цени. Ако се вместим до 800 - 900 лв. ще бъде добре.

Здравей Simple Smile Аз си избрах рокля от Стоян Радичев преди 2 седмици и струва точно 900 лв. Доколкото си спомням, имаше и с по-ниски цени. Въпрос на вкус е дали ще харесате там, но силно препоръчвам да разгледате на място в магазините му в Асеновград. За Bridal House знам, че правят сериозни намаления на Черния петък, но нямам представа дали има размери, доколко падат цените и т.н.

# 348
  • София, България
fatalina, вие записвахте ли час?

Скрит текст:
Аз честно казано останах с впечателние, че тук в София имат някаква система за запазване в компютъра. Въвеждаше часа и след това ѝ излизаха залите, в които да запише час... И двете жени я ползваха системата, явно е свързана. Интересното е, че моя позната беше ходила преди време да си запише час за тази година и вътре е имало 3 жени. Днес бяха само 2. Вероятно са ги намалили на 2, за да не се получи някакво припокриване на часовете и някой гаф.

Тъпото е, че голяма част от двойките не знаеха работното време на залите и се оказа, че в някои зали първият възможен час е 15:00 от следобедните, а те искаха по-ранен. В общи линии повечето решаваха едва вътре в стаята кой час искат. Аз минах за 3 минути( докато ни попълни данните), но някои седяха вътре доста по-дълго.

# 349
Не знам колко години трябва да минат, за да се въведе онлайн резервация. То пък при нея ако пак я откриват в един ден сигурно ще бъгне 😂
И при нас на едно място записват за всички зали, съответно и тук бе е ясно работното време на всяка от тях и като се наложи да решаваш вътре и познай. Иначе жените бяха безкрайно мили и спокойно, но така или иначе "по-големите" решения за организацията не зависят от тях.

# 350
  • Варна
Ще сме в хотел "Елена" на Златни Пясъци Simple Smile Агенцията ще си я ползвам за украса и цветя най-вече, там предлагат украса, но не ме кефи нещо, а и ми се стори по-скъпо. Има някои неща, които сама ще си правя, но основните от агенцията Simple Smile

ink=topic=1000702.msg35768076#msg35768076 date=1509570540]
БУЛЧЕТААА, привет ! Аз бях писала и преди, но с тези подготовки и чудесии не съм се включвала отдавна ! От Варна съм, имаме си вече ресторант, диджей, сватбена агенция, фото и сега се колебая за видео ! Оооо, и забравих най-важното: ще сме с изнесен ритуал, жената ще дойде от община близо до Варна с книгата,ииии всичко ще е истинско на самия ден !!! Много съм щастлива, септември 2018г  наближава с пълна силаааа !!! Heart

Хехе,супер!Честито!Ако не е тайна къде ще сте и агенцията точно за какво ще я ползвате?
[/quote]

# 351
  • Burgas
Anichka 89  Не се притеснявай аз също съм от Бургас и вече всичко сме капарирали, и в общината звънях и ходих до ритуалната и майка ми ходи едно и също тези които ще се женят януари могат да се запишат сега, но ние трябва да изчакаме до 2018

Благодаря, leidi_nimeriq! Хубаво е да знам, че не съм единствената "луда"😂 Удобно ли е за попитам на кой dj и фотограф сте се спрели, защато аз още съм в чуденка и набирам впечатления Simple Smile
За фотото - Мара Радева ,а DJ- ят ни е познат, казва се Николай и знам, че е водил доста сватби и се справя страхотно.

# 352
Малко отчетност и от мен. Simple Smile Имаме си вече:

1. Резервирана дата за подпис: 2 юни, обредна зала Красно село. Малко съм объркана само за музикалното оформление - 60 лв. за пускане на запис на музика от касетофон... (?!) Може би ще проучим дали може да поканим приятел с акустична китарка за атмосфера.. Някой знае ли дали по принцип позволяват?
2. Подписан договор за наем за Ботаническа градина към БАН пак за 2 юни.
3. С кетъринг фирмата е говорено и общо взето и те са ангажирани за датата. Ще помогнат с декорация и (разбира се) маси, шатри, меню, персонал за обгрижване на гостите.
4. Фотограф - ще бъде добър приятел, чиято работа харесваме. Идеята засега е да имаме нещо като фотосесия, а извън това - каквото му харесва, това да снима. Видео - не знам, ако иска да направи, е пак негова воля.

DJ - имаме идея за конкретен човек, но все още не сме се срещнали.
Вчера за пръв път се видях и аз с булчинска рокля - обнадеждена съм Grinning С две ръце препоръчвам на дамите от София да посетят Сватбен Център София до Метростанция Бизнес Парк. Въпреки първоначалния ми скептицизъм и несигурност, че искам да разглеждам рокли (породен от лошо отношение от страна на други продавачки, в други магазини), консултантката, която се оказа и асистент по пробването на рокли, беше изключително мила, отзивчива и сърдечна жена. Определено харесах един от моделите, макар все още да е доста рано. Simple Smile И определено много харесах магазина и отношението.

# 353
  • София, България
Браво. Много свършена работа!

Как успяхте да запазите за Красно село? Нали щеше да е възможно след Април месец?

Това с озвучаването е просто предтекст да си платиш... на мен не ми дадода дори възможнот за избор.
Да те попитат: Искаш ли озвучаване или не? Grin Диретно: 61 лв озвучаване и право на снимане. 22,50 лв.- озвучаване, 22,50 лв - право на снимане и 5,80 някаква книжка "Сватбата от А до Я" = 61 лв с ДДС.
Та не мисля,че ще ви позволят да снимате и да имате собствена музика в залата, ако не си платите Frowning1

Всъщност вие сте в Събота, така че е още по-скъпо. Явно само 60 лв е озвучаването... което наистина е покъртително много, но само така могат да ви вземат парите. Dizzy Face

# 354
Браво. Много свършена работа!

Как успяхте да запазите за Красно село? Нали щеше да е възможно след Април месец?

Това с озвучаването е просто предтекст да си платиш... на мен не ми дадода дори възможнот за избор.
Да те попитат: Искаш ли озвучаване или не? Grin Диретно: 61 лв озвучаване и право на снимане. 22,50 лв.- озвучаване, 22,50 лв - право на снимане и 5,80 някаква книжка "Сватбата от А до Я" = 61 лв с ДДС.
Та не мисля,че ще ви позволят да снимате и да имате собствена музика в залата, ако не си платите Frowning1

Всъщност вие сте в Събота, така че е още по-скъпо. Явно само 60 лв е озвучаването... което наистина е покъртително много, но само така могат да ви вземат парите. Dizzy Face
И аз се присъединявам към питането за зала Красно село. Учудва ме че записват при положение, че ремонтът още не е приключил. Дали някой е успял да я разгледа в новият й вид?!! Децата още се колебаят дали да са там или на ул. Леге, че там им е най-близо.

# 355
  • София, България
Във фейсбук групата едно момиче беше споделила, че е влезнала вътре и се е отказала да я чака ,защото почти нищо не било готово и решила да не рискува.

# 356
Във фейсбук групата едно момиче беше споделила, че е влезнала вътре и се е отказала да я чака ,защото почти нищо не било готово и решила да не рискува.

Съмнявам се да бъде кой знае колко зле. Grinning В края на краищата, риск печели, риск губи. Според източниците, има удобен паркинг, което ще бъде добре за хората с коли/мотори, а има и паркче, ако някой иска да се поразходи/дошъл е рано и др. Също логистично ще ни е по-удобно да се придвижим към "ресторанта", в който ще бъде празненството след това. Simple Smile Разбирам, че информираният избор е по-добър избор, но понякога просто интуицията казва: ето тук. И... Grinning Рискуваш.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 14:15 от Medlinniel

# 357
Здравейте, момичета,

Току що си направих регистрация, само за да можем да споделяме опит и вълнения покрай този така важен ден Simple Smile Изчетох ви и ви следя от около месец Simple Smile
Нашата сватба е планирана за 21 април 2018 г. в София. Но подписването ни ще бъде на 17 април. Ние също запазихме вчера залата Красно село. Изришно попитах дали ще е готова и дамата, която ми записа часа, отговори положително. Надявам се, че е така. Имаме запазен ресторант, DJ, фотограф и видеооператор, църква. Сега съм на тема рокли Simple Smile Аз също бях в Сватбения център и съм изключително доволна. Само там съм мерила за сега. И аз попаднах на една прекрасна консултантка, която беше много съпричастна и много ми помогна. Мисля, че това беше моята рокля, но за всеки случай искам да поогледам още малко. Утре имам записан час за мерене на друго място (трябвало да се записват часове) и ще видим там как ще е.
Също така искам да попитам - някой знае ли как седи въпросът с църквите и заплащането? Една позната ми каза, че не са им взели и стотинка от църквата, в която са ги венчали. Но на мен ми искат капаро, за да запазят датата и часа. Някой знае ли нещо повече?

# 358
  • Варна
 Хей, здравей ! И моята сватба ще е там,
сподели смяташ ли да се възползваш от украсата, която предлагат .. ? Защото на мен ми се стори малко скъпо, но нз все още агенцията какво ще ми предложи ..

Здравейте.

Алиса_в_страната_на_чудесата, ДЖ-я е от Русе - ДЖ Данчо.
sea.sea - не очаквам да си откаже ангажимента, но това което ми каза, че ще води дадената сватба с друг колега, който има повече опит е подобен тип сватби(турска) и говори езика. Обмисля дали не може да го остави сам - това е. Ако каже, че не може ще търся друг, но се надявам да имам късмет.

TsvetiB, сватбата ще е в хотел Елена на Златни пясъци.

# 359
  • София, България
И аз утре вечер след работа ще ходя в Сватбения център. Много много се надявам да открия моята рокля. Харесала съм онлайн в сайта им една ужасно чного, но пише, че я имат само в Асеновград. Утре ще премеря някоя подобна и ако е моята, ще се примоля да ми я доставят до тук да я пробвам. Simple Smile

Стискайте ми палци да си харесам! За роклята се вълнувам нааай-много! ❤

Общи условия

Активация на акаунт