Сватба 2018 - II-ра част

• 52 223
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Вероника, избери Св. Неделя! С пет ръце я препоръчвам! Ритуалът е безкрайно красив и емоционален, хорът е прекрасен, а свещениците отговарят напълно на съдържанието, вложено в думата "духовник"! Изобщо не ни претупаха, пълни глупости са това. Претупването важи за Св. София, не за Св. Неделя!
А защо Триадица, а не по-хубавата зала Средец? Хем е по-закътана и не минават тълпи от народ, хем също е много близо до Св. Неделя.
Дано съм ти помогнала, успех. Simple Smile

# 406
Ester Georgieva, и аз вчера ходих на обиколка в Джъмбо да гледам разни неща за сватбени идеи Grinning
Точно тези букетчета и бурканчета гледах и аз, много ми харесват.
За списъка на първата страничка, наистина форумът не позволява да се коригира, може най-много 24ч след създаването на темата, така че давайте да бързаме към новата тема Simple Smile

# 407
Май трябва да обновим списъка с предстоящите сватби за 2018г. на първа страница. Ние сме в Best Western City Hotel Sofia на 19.05.2018г. Simple Smile)) ...най-сетне го избрахме. Сега се колебая между ритуална зала Триадица и Св. Неделя или Оборище и Св. Параскева... голяма чуденка, голямо нещо Grinning
Имай предвид, че около Св. Параскева паркирането е ужасно трудно. Освен това църквата е доста тъмна.

# 408
Да се отчета и аз с реално свършена работа Simple Smile Датата е решена - 15.09.2018г., ресторантът и dj-ят са уредени и продължавам смело напред 😁

# 409
  • София, България
И аз съм си харесала няколко неща от Джъмбо, които ще изпозлвам за сватбата си. По-специално едни саксии и свещи. Ще видим какво друго, но има доста материал, който би влезнал в употреба на тези, които си изработват декорациите сами.

Честита дата, Anichka!

Не знам дали говоря глупости. Прочела съм нещо, споделям го, вместо да премълча. Simple Smile Успех в избора на църквите и залите. Дано всяка от нас успее да се вмести там, където най-много иска! Relaxed

# 410
И аз съм си харесала няколко неща от Джъмбо, които ще изпозлвам за сватбата си. По-специално едни саксии и свещи. Ще видим какво друго, но има доста материал, който би влезнал в употреба на тези, които си изработват декорациите сами.

Честита дата, Anichka!

Не знам дали говоря глупости. Прочела съм нещо, споделям го, вместо да премълча. Simple Smile Успех в избора на църквите и залите. Дано всяка от нас успее да се вмести там, където най-много иска! Relaxed

Благодаря, Purple_Peanut 😙

# 411
А коя беше залата на Витошка?
Триадица, аз се омъжих там Simple Smile За мен тя остава най-красива след Красно село (която се ремонтираше доста дълго време, за съжаление).

# 412
  • София
А коя беше залата на Витошка?
Триадица, аз се омъжих там Simple Smile За мен тя остава най-красива след Красно село (която се ремонтираше доста дълго време, за съжаление).

Мерси, била съм на сватба там, ама и забравих името.  Simple Smile

# 413
Вероника, избери Св. Неделя! С пет ръце я препоръчвам! Ритуалът е безкрайно красив и емоционален, хорът е прекрасен, а свещениците отговарят напълно на съдържанието, вложено в думата "духовник"! Изобщо не ни претупаха, пълни глупости са това. Претупването важи за Св. София, не за Св. Неделя!
А защо Триадица, а не по-хубавата зала Средец? Хем е по-закътана и не минават тълпи от народ, хем също е много близо до Св. Неделя.
След думите ти за Света София взех да съжалявам, че запазихме за там :/ дано не ни претупат. А утре ще ходя да запиша час за зала Средец, доста добре ми изглежда поне на снимки Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 11:48 от bulbyk_bulbyk

# 414
Момичета мога ли да ви попитам ... гледам, че всички запазвате ритуални зали вече и в някой от отговорите прочетох, че ставало с лична карта ... Искам да попитам може ли някой друг да ни запази дата, тъй като ние не живеем в България?

# 415
  • София, България
Може! Отива с копията на личните ви карти Simple Smile Трябват им на служителите просто да препишат данните. Никой никъде не се подписва и не е нужно лично да ходите. Simple Smile

# 416
Малко глупав въпрос сигурно, но: Ние сме от различни градове. Така като гледам, клоним натам сватбата да е в Стара Загора. Нали няма проблем, че той е от съседен град?

# 417
  • София
Малко глупав въпрос сигурно, но: Ние сме от различни градове. Така като гледам, клоним натам сватбата да е в Стара Загора. Нали няма проблем, че той е от съседен град?

Не, няма проблеми. Като се женихме аз бях по л.к в Пловдив, ММ в друг град.  Peace

# 418
Благодаря sea.sea Simple Smile

# 419
След думите ти за Света София взех да съжалявам, че запазихме за там :/ дано не ни претупат. А утре ще ходя да запиша час за зала Средец, доста добре ми изглежда поне на снимки Simple Smile
Бълбук, съжалявам, не съм искала да разочаровам никого. На нас свещеникът, на когото попаднахме в Св. София, ни се стори изключително арогантен, циничен и груб, пълен контраст с всички, с които общувахме в Св. Неделя. Това се оказа решаващо за избора ни. И от много младоженци съм чувала, че там се кара по бързата процедура, но вие може да имате късмет и при вас да е различно! Пожелавам ви го!
А зала Средец е светла и много красива! След Красно село тя ми е фаворит. А толкова се развълнувах от думите на жената, която ни венча, че забравих да настъпя младоженеца. 😁
Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт