Сватба 2018 - II-ра част

• 52 182
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • London, UK
Според мен 2 дни ще са ти малко, или поне на мен не ми стигнаха. Но много зависи кои магазини и бутици искаш да посетиш. Ако ще ходиш до Асеновград трябва да си отделиш 1 ден само за това. В София магазините за които не се налага запазване на час се минават също за около ден. За останалите ще ти трябват още 1-2 дена спрямо свободните часове.

# 466
  • Andalucia
Здравей Sunflower92, след като обиколихме доста места, избрахме хотел Дунав. Моята първоначална идея беше да е там, така и стана Grinning Вие избрахте ли ресторант?
Аз вече почнах с избора на рокля и... никак не е лесно Sweat Smile Тук от всеки модел има един универсален размер, обикновено голям номер. И като го облече слаб човек се почва едно бодене с карфици и щипки за да може да се добие някаква представа. Според мен не трвбва да се бърза с избора, за мен е важно роклята да е удобна за да мога да се движа спокойно и да танцувам, доколкото това е възможно SmileSmile

# 467
Аз така и не съм влизала в Дунав да видя ресторанта. Чувала съм, че е голям и прав, няма чупки и колони. Аз исках в Теодора Палас и там запазихме.
За рокли - бях обиколила няколко места, за да се ориентирам в цени и модели, но бях решила да отида до Варна в Сватбения център и така и направих. Резултатът беше, че с едно посещение си харесах рокля и край, вече е моя Simple Smile та така и е стигнах до мерене на рокли тук.
Вие нещо друго запазвали ли сте? Ние вече имаме почти всичко. Остана само живата музика за вземане на кумове и булка и сватбената агенция.

# 468
Тази на аватара ми която е съм си харесала но няма да дам толкова пари за нея ще пробвам подобен модел как ми стои ако не си харесам другаде ще я ушия но ми останаха очите на тази Grinning

В Асеновград най-известните са Радичев, Сватбения център, Версай, Сияна. На първо време за тях се сещам, ако ги потърсиш в google ще намериш сайтове или фейсбук страници. На място има магазини на всяка крачка, но аз лично нищо не успях да си харесам. Имаше само 1-2 места със що-годе прилични рокли, но не им запомних имената.

Аз съм си харесала но е много скъпа и първо да мисля да разгледам по магазините.В понеделник ще ходя до най-близкото възможно Сливен,в по-късен етап Асеновград и ако не си харесам ще шия тази,която си харесах.

Най-важното е да пробваш, даже силуети за които не си сигурна, за да можеш наистина да се ориентираш кое как стои. Много често се случва тов което ти харесва да не ти стои добре, а нещо за което не си мислила да ти пасне. Аз моята рокля я взех от София, беше доста скъпа, но изобщо не съжалявам, защото беше точно това което исках и се чувствах уникално целия ден. Ходих до Асеновград с идеята да намеря нещо по-евтино, но никъде нямаше нищо подобно. Предлагаха ми да ми ушият по моя идея рокля, но първо не ми допаднаха материите които имаха (скъпите рокли са със съвсем друго качество платове и се усещат и падат по различен начин), второ ми се вижда рисково без да съм я пробвала предварително какво ще се получи, а реално нямах и възможност, понеже живея в чужбина. Желая ти успех Simple Smile

П.С. Много ще се радвам да поделиш и ти и другите на какви рокли сте се спрели накрая. Много съм любопитна, още ме тресе сватбената треска, въпреки че нашата мина преди повече от 2 месеца Relaxed

# 469
Aз се включвам, за да споделя, че Atelier Ivoire са качили снимки от новата си колекция във Фейсбук.  bouquet
Преди няколко седмици ходих в ателието и пробвах 4 рокли, като две от тях много ми допаднаха. Реших да изчакам, защото ми казаха, че тепърва ще зареждат с нови модели. Момичетата ми се обадиха преди дни да ме информират, че имат нови рокли и на 18.11. ще ги посетя отново. Не са никак евтини, но определено като материя и качество са супер! Blush

# 470
Наистина изглеждат много красиви тези рокли.

# 471
Aз се включвам, за да споделя, че Atelier Ivoire са качили снимки от новата си колекция във Фейсбук.  bouquet
Преди няколко седмици ходих в ателието и пробвах 4 рокли, като две от тях много ми допаднаха. Реших да изчакам, защото ми казаха, че тепърва ще зареждат с нови модели. Момичетата ми се обадиха преди дни да ме информират, че имат нови рокли и на 18.11. ще ги посетя отново. Не са никак евтини, но определено като материя и качество са супер! Blush

Как варират цените на новата колекция?

# 472

И идея си нямам. Но роклите им по принцип са от 1800 нагоре.

# 473

И идея си нямам. Но роклите им по принцип са от 1800 нагоре.

Най-скъпата е около 2200 от новата колекция, но има и намаления от по-старите. Като цяло миналогодишната колекция повече ми харесва, но когато ги попитах дали ще ги има отново ми казаха, че до края на годината ще има подобни. Ще ги попитам кога отново ще има зареждане (ако някой се интересува ще напиша), защото мисля да не избързвам с избора си. Друго като плюс е, че можеш да пробваш колкото искаш рокли и не се заплаща нищо. Исках да отида и в друго ателие https://www.millebridal.com/ , като цените не са по-ниски, но ми казаха, че пробите се заплащат и това за момента леко ме разубеди Simple Smile

# 474
Каква е цената на пробите при Mille? newsm78

# 475
Каква е цената на пробите при Mille? newsm78

Там е работата, че не ми написаха конкретна цена, а само че се заплаща.

# 476
Заплаща се пробването на рокли?? 😀Това за първи път го чувам 😅 Аз само за бала си пробвах рокли и то от първия магазин си харесах първата рокля и не ми се наложи да обикалям ..Само обиколих няколко булчински магазини,останах потресена от качеството,материите и моделите и се върнах в Джулия 😀 дано и с булчинската рокля да имам късмет и да стане бързо

# 477
Момичета , аз имам малко странен въпрос. Измислили сте игрите за сватбата? И изобщо ще имате ли такива?
Искам сватбата ни да е забавна и мисля да включа няколко игри/ като избягвам стандартните с обувката и тази с обещанията в балони/.
Искам да е нещо което не сме правили по другите сватби/ кръга от приятели ни е голям и през последните две години ходихме на няколко сватби/. Харесала съм една с вестник, но много бих се радвала ако споделите и вашите идеи Simple Smile

# 478
Здравейте, момичета! Relaxed
Ние напреднахме много с организацията на събитието като разбрахме, че за нашата дата отсега вече има още 3 сватби и плануваните фотограф и DJ вече бяха заети. Така че не се успокоявайте, че има много време. Добрите специалисти - фото, видео и Dj са много търсени и запазвани с месеци напред.

P.S. Нашата сватба ще бъде на Гергьовден - 6 май 2018 г. Heartpulse във Варна Innocent

# 479
  • Andalucia
За първи път чувам да се плаща за пробване на рокли Open Mouth  Това честа практика ли е?
Наистина добрите професионалисти вече имат позапълнен график за следващата година, така че ако държите на определени имена свържете се.   Ние за сега имаме ресторант, църква, фотограф и сватбена агенция. Видеото още е на етап разглеждане, но трябва да побързам, че ще се окажат всички заети...
Sunflower92, на мен Дунав ми харесва като обстановка, елегантно и семпло е обзаведен. А и нашата сватба няма да е голяма, предполагам че за над 100 може и да е тясно. Ние искаме оркестър който да придружи фолклорната формация в ресторанта, но още не сме намерили. Също обмисляме ретро кола но май в Русе няма голям избор...

Общи условия

Активация на акаунт