Сватба 2018 - II-ра част

• 52 179
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Момичета вие бутониери за всички гости ли правите (както се правеше едно време) или само за най-близките?

# 556
  • London, UK
Аз не съм ги правила, но купих за всички гости, като за най-близките роднини, кумове и нас имаше по-големи, а за останалите по-малки.

# 557
Purple_Peanut, голяма съм шматка, но вече забравям с кого какво съм обсъждала Grinning И аз потвърждавам, че много харесах твоите покани.
aDaMaNt, искам да видя и твоите, освен ако не се окаже, че вече и тях съм видяла Grinning
Аз също смятам, че дори да не е професионално направено, е много хубаво, когато имаме личен принос за някои неща около сватбата и се надявам гостите да го оценят. На мен лично ми доставя голямо удоволствие да направя сама всичко, което мога. Не спирате да ме надъхвате с коментарите си да се хвана да ровя и сама да си направя украсата и май май накрая така ще стане, а и, ако си я направя сама, ще мога с по-малко пари да направя по-хубава украса, защото няма да има само цветя.
Да ви споделя идеята ми за разпределително табло, ако на някой ще му отива на стила на украсата, аз го видях от една снимка из фейса. Идеята е да се вземе една дървена стълба от тези, които се разтварят, и да се боядиса. На картончета да се напишат масите и хората, които ще сядат там /така ще може до последно да се правят промени/ и на всяко картонче в горния край да се направи дупчица, през която ще се прекара панделка, с която ще се върже за стълбата, а на самите стълбчета на стълбата да се сложат бурканчета с цветя. Не знам дали го обясних добре, ще се опитам да намеря картинка, за да ви приложа.

# 558
  • София, България
Аз съм го виждала това със стълбата. Много е хубаво и идейно Simple Smile

Нашето мисля да си е класическо табло.

Бутониери ще правя само за най близките,  като за кумата, кума и младоженеца ще са по-големи. Simple Smile

# 559
Ето я стълбата

Аз не смятам да имаме бутониери. Имам идея, че може да направя на шаферките едни гривнички, но не съм сигурна. Може да пробвам и, ако се получи добре, ще им ги дам.

# 560
  • Варна
И на мен ми го препоръчаха, има два пакета основен с 1 фотограф- 1300лв (700-1000 снимки), с двама-1700лв (1000-1300 снимки). Предсватбените и следсватбените фотосесии са с отделна цена, 450 и 550лв следователно.

Ние за видео се спряхме на Ангел Кунев. Имахме среща с него и останах с много добри впечатления. За фото все още не взели решение. Другата седмица ще направим среща с Деян Стоев. Някой има ли мнение за него?

# 561
Момичета, пред дилеема съм.
Тези дни ще резервирам нашите нощувки в комплекса, в който ще е сватбата. Самата сватба е събота, та ще взема нощувка за мен и младоженеца петък и събота. Въпроса е да взема ли нощувка и в неделя?
Сватбата почва в 18.00 в събота, напускането на стаите е до 12 на обяд в неделя.

Как мислите, ще бъдем ли гроги?
Оттам заминаваме за южното черноморие, та не знам дали ми се пътува в деня след сватбата.
Как бихте процедирали?

# 562
Тези дни ще резервирам нашите нощувки в комплекса, в който ще е сватбата. Самата сватба е събота, та ще взема нощувка за мен и младоженеца петък и събота. Въпроса е да взема ли нощувка и в неделя?
Сватбата почва в 18.00 в събота, напускането на стаите е до 12 на обяд в неделя.

Оттам заминаваме за южното черноморие, та не знам дали ми се пътува в деня след сватбата.
Как бихте процедирали?

Според мен ще е хубаво в неделя малко да си починете, тъй като така или иначе ще е голямо напрежение около сватбата, и след това в понеделник да заминете.

# 563
Аз направих бутониери за всички. Може би защото това е първото нещо, което направих, и бях доста ентусиазирана. Отне време, но пък имахме достатъчно и така, по две-три на вечер, ги докарах до 100 и няколко.

Букетът за хвърляне реших да е отделен, за да остане за спомен на момичето, което го хване, както казахте по-горе. Също не знам дали бих се разделила с моя си букет и от леко егоистична гледна точка реших да има отделен за хвърляне Wink

Много ще се радвам и аз да видя в лично съобщение направените от вас покани Simple Smile

Исках да ви попитам как си представяте приемането на поздравления и подаръци. Ние ще имаме Welcome drink и ми се ще да стане тогава, няма да обикаляме масите. Това, което ме притеснява, е че хората пак ще се наредят на опашка, което искахме да избегнем, и ще стане едно леко изкуствено поднасяне и еднотипна снимка с всеки, а ми се искаше да го избегнем. Щеше ми се да имаме един час, в който пием шампанско, хората се снимат, децата се забавляват и имаме време да получим подарък и да поговорим с всеки гост. Подозирам, че няма да се получи точно така...

# 564

Как бихте процедирали?

Поискайте си късен чекаут, на някои места го дават като комплимент за младоженците.

# 565

Поискайте си късен чекаут, на някои места го дават като комплимент за младоженците.

Много добро хрумване, даже не бях се сетила за това. Сега им пратих мейл да ги питам дали предлагат тази услуга!

Знам, че винаги мога да разчитам на вас, дами!

# 566
  • София
Здравейте, не съм писала дооста отдавна, защото нищо не съм организирала досега, освен ресторант. Сега  обаче съм на тема покани. Може ли да ме посъветвате откъде да ги поръчам хем да бъдат красиви, хем и бюджетни, че като гледам по интернет има някакви страшни цени.

И аз като теб - само ресторант си имам, но си поръчах и няколко мостри на покани от pokani.net - харесаха ми като изработка, всичките на практика харесах от тези, които бях поръчала. Дойдоха още на следващия ден. Цената им е около 2лв. Ти към каква цена си се насочила?

# 567
Ами, някъде около 1.50 гледам да са, заедно с надписването. Понеже ще бъде голяма сватба, се старая да не увеличавам излишно разходите.

# 568
Хееей и аз искам да видя поканите! 🤗🤗🤗
Аз другата седмица ще имам вече мостри на нашите.
За букета все още не съм взела решение, но май клоня да има още един по малък.

При нас голям плюс е че сватбата е събота, а след това понеделника е почивен (7 май заради 6ти ) 😎. Идеята ни е с част от гостите да останем и ден след това, за да си починем от купона (или да продължи) .

# 569
И на мен ми го препоръчаха, има два пакета основен с 1 фотограф- 1300лв (700-1000 снимки), с двама-1700лв (1000-1300 снимки). Предсватбените и следсватбените фотосесии са с отделна цена, 450 и 550лв следователно.

Ние за видео се спряхме на Ангел Кунев. Имахме среща с него и останах с много добри впечатления. За фото все още не взели решение. Другата седмица ще направим среща с Деян Стоев. Някой има ли мнение за него?

Да това май е като първоначална оферта. Мисля, ме след като се видим ще добия по ясна представа за човека.

Общи условия

Активация на акаунт