Сватба 2018 - II-ра част

• 51 912
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Абе, скъпи та скъпи младоженки, вие сте откачили .....Какви са тези суми, които сте дали Simple Smile)) Абе тия именити диджеи да не композират хитовете, които пускат...Simple Smile))) Аз си избрах диджей от сайт. Не е от "именитите" Simple Smile)) Направихме 2 предварителни срещи. Човекът разполага с музика различна по стилове, водеше ритуала и не беше досаднк дрънкало....Цената за 5 часа беше 450лв. и по 70лв овъртайм, какъвто ние ясно имахме...Обаче.....2000лв и само за диджей...Е, ако е от снобария! Фотографски екип и оператор от сайт...Тук повече време беше ровене, въртене по телефон Но в крайна сметка с малко повечко труд избрахме. Отново среща, снимките ги има в сайтовете.....Операторът малко ни беше на риск, но всичко беше ок!!! За 10часа фотограф и оператор-900лв
Снимките са с прекрасни цветове, около 1260.....Операторът също добре на места може и от акустиката да е...малко по-тих беше звукът, но си става отвсякъде! Simple Smile Роклята от сайт нетипична - праскова с прасковени гуменки за ужас на свекървата Simple Smile)) Общо 157лв. Бижута обожавам и си имам много....Обожавам да гримирам и сама да се гримирам. Така чи грим от себе си. Фризьорката в къщи 65лв.-отпуснати едри къдрици. Халките 220лв-класика. Колкото и да е комерсиално ще кажа , че подаръците ни бяха в пликове...Имаше и по 20лв-милите дядковци и бабки, на които ние помагаме... и по 200лв....от родители и приятели и шефове...Общо сватбата  при 73 човека излезе 6200лв Естествено не броя разни допълнения-малки курацийки и т.н.  Обаче беше ПРИКАЗНО! Аз не се имах за много разумна, обаче .....То не, че имаме и много пари и родители ни помогнаха, ама се окзва, че с малко повечко труд съм си устроила ПРИКАЗНА и изцяло практична сватба. Момичета не откачайте да давате тия луди пари за "маркови" диджеи и фото-оператори...Просто малко повечко търпение и време. Повечко ще повъртите по телефоните, повечко галерийки ще поогледате....Ама това е ужаааааааасссс!!!2300 само за диджей! Успех на бъдещите булки. Все ще е красиво! Желая ви успех и умната...

# 586
...Забравих да похваля Акорд - светъл, учтиви и цената излезе за приятно хапване 2810 и нещо....

# 587
roses_roses разходът зависи от хиляди неща. За 70 човека в момента се води малка сватба и това много променя разхода. Освен това зависи какво разбираш под "хубаво" видео и фотография. Например аз видео не искам и няма да имаме, но съм любител фотограф и за мен снимките са много важни и виждам сериозна разлика между основните фотографи и Яна Пенева например... тя е просто уникална и е на световно ниво. Но пак казвам зависи кое колко ти е важно. Аз също не смятам да се изхвърлям с ДиДжей, но примерно имаме 150 гости, което си качва ... Всяка сватба си е различна...

# 588
Абе, скъпи та скъпи младоженки, вие сте откачили .....Какви са тези суми, които сте дали Simple Smile)) Абе тия именити диджеи да не композират хитовете, които пускат...Simple Smile))) Аз си избрах диджей от сайт. Не е от "именитите" Simple Smile)) Направихме 2 предварителни срещи. Човекът разполага с музика различна по стилове, водеше ритуала и не беше досаднк дрънкало....Цената за 5 часа беше 450лв. и по 70лв овъртайм, какъвто ние ясно имахме...Обаче.....2000лв и само за диджей...Е, ако е от снобария! Фотографски екип и оператор от сайт...Тук повече време беше ровене, въртене по телефон Но в крайна сметка с малко повечко труд избрахме. Отново среща, снимките ги има в сайтовете.....Операторът малко ни беше на риск, но всичко беше ок!!! За 10часа фотограф и оператор-900лв
Снимките са с прекрасни цветове, около 1260.....Операторът също добре на места може и от акустиката да е...малко по-тих беше звукът, но си става отвсякъде! Simple Smile Роклята от сайт нетипична - праскова с прасковени гуменки за ужас на свекървата Simple Smile)) Общо 157лв. Бижута обожавам и си имам много....Обожавам да гримирам и сама да се гримирам. Така чи грим от себе си. Фризьорката в къщи 65лв.-отпуснати едри къдрици. Халките 220лв-класика. Колкото и да е комерсиално ще кажа , че подаръците ни бяха в пликове...Имаше и по 20лв-милите дядковци и бабки, на които ние помагаме... и по 200лв....от родители и приятели и шефове...Общо сватбата  при 73 човека излезе 6200лв Естествено не броя разни допълнения-малки курацийки и т.н.  Обаче беше ПРИКАЗНО! Аз не се имах за много разумна, обаче .....То не, че имаме и много пари и родители ни помогнаха, ама се окзва, че с малко повечко труд съм си устроила ПРИКАЗНА и изцяло практична сватба. Момичета не откачайте да давате тия луди пари за "маркови" диджеи и фото-оператори...Просто малко повечко търпение и време. Повечко ще повъртите по телефоните, повечко галерийки ще поогледате....Ама това е ужаааааааасссс!!!2300 само за диджей! Успех на бъдещите булки. Все ще е красиво! Желая ви успех и умната...

6200 за цялата сватба направо ми се струва нереално ..На нас само храната ни е толкова..Като избрахме може би най-изгодната оферта -45 лв куверт,а на повечето места беше 60+...Но определено броя гости има голямо значение и силно се надявам и ние да намалим бройката поне на 100 ....

# 589
Роузес се изказа малко грубо, но е права. Има разлика между повече пари за качествена услуга и безумни надценки, само защото става въпрос за сватба. Агенция ми предлага букет за 80 лв. минимум. Е, 10 рози и пет дантели толкова ли струват?

# 590
Роузес се изказа малко грубо, но е права. Има разлика между повече пари за качествена услуга и безумни надценки, само защото става въпрос за сватба. Агенция ми предлага букет за 80 лв. минимум. Е, 10 рози и пет дантели толкова ли струват?

И на мен офертата ми за букет беше 60-90лв и май май няма да я приема Grinning

# 591
Уау ... за булчинския букет ли става дума? Това е супер многоо.... аз мислех сама да си го направя защото искам нещо много елементарно за изработка, но ме е страх, че цветята ще увяхнат... Имате ли идея какви са тези течности, които цветарите пускат във водата на цветята, за да изтраят с дни?

# 592
  • София
Уау ... за булчинския букет ли става дума? Това е супер многоо.... аз мислех сама да си го направя защото искам нещо много елементарно за изработка, но ме е страх, че цветята ще увяхнат... Имате ли идея какви са тези течности, които цветарите пускат във водата на цветята, за да изтраят с дни?

Не съм сигурна, че това слагат, но ето какво намерих Grinning

# 593
Скъпи ,
 ама верно скъпи...булки... Няма неуважение към нищо...Адреналинът още ме държи...Красиво беше ! Обаче аз вече бях чула, че много от "именитите" "композитори"  диджеи плащат на разни там шефофе големи суми, за да водят в тяхното заведение....Примерно те слали цена 2300, но реално те си запазват територия за 1000лв и реално получават 1300лв.....Стори ми се логично и тогава предпочетох да се ровя сама и сама да си поема рискът. Не съм сгрешила! Снимките ми са с прекрасни цветове, блясък ....Не са от тези като от ефтините булевардни романи....Насочваше ни фотографката, но не са такив изкуствени....Видеото на места ми е по-глухо, но наистина може да е от акустикат. Аз изобщо не исках видео.....Но родата от двете старни каза, че като ще е да е всичко. Видеото аз го попревъртам Simple Smile)) Но снимките си ги гледам  с наслада... и си пускам красива музичка....Диджеят беше толкова сърцат човек и с толкова разнообразна музика, от детет да дядо....Може би съм търсила много ...Може би е късмет....Но много ми е красиво!  То и тези париш не ми бяха малко, но получих всичко, което изрично си исках! Вярвам, че няма грозна сватба.....Обаче има разлика в цените колосална....И аз просто се рових сама малко повечко.....Видях обаче ужасяващи снимки на моя приятелка за 150лв -3часа-УЖАС!
Не бих търсила обаче "именити" диджей за Бога ми...2300лв....ВДече ми бяха подсказали , че те ползват една и съща програма и НЕ СА КОМПОЗИТОРИ.....А, това дали има вратовръзка или няма ....Изощо не ми пукаше....Аз да не му правя фоитосесия...? Все пак си мисля, че наши хора да ни мамят....не е коректно! Да намериш диджей за 450лв5часа и същият за 2300лв-"КАКТО КАЗВА ПОЗНАТАТ МИ ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ" Simple Smile))) За агенции аз не можех и да си помисля...нито като възможности, нито като доверие!  АЯз месеци наред си подбирах всичко от сайтове и мнооого гледане...Обаче-ВСИЧКО СИ СТРУВАШЕ! Иде ми да не чуе благовеният отново да се омъжа...Simple Smile))) нЕ! нЕ! Да не дава господ....Просто беше прекрасно, но не искам да съм с диджей за 2300лв, който плаща 1000лв на управителя и не искам "марков" фотограф....от същият тип.....Оператор лично аз-изобщо не исках......Но добре му се получи.....Искам да споделя, че емоцията от конкретният ден е наистина приказна, но искам и да съм полезна.....Макар, че аз не съм пример за практичност...Обаче като чета то така излезе....Че съм егати практичната и стисната...Simple Smile)))

# 594
  • София, България
Всеки си преценява колко да даде. Наистина се изказала малко рязко, според мен идеята ѝ е, че ако не искате да давате много пари за конкретна услуга (понеже аз оставам с такова впечатление), то може и с малко пари и пак ще е качествена. Simple Smile Ние също не искаме видео за сега, фотографът ни е 540 лв за 9 часа и по 50 лв/ч. след това.
Не смятам, че е нужно да даваме повече. Ще получа страхотни снимки и по-важното ще ни следи човек с тази цел, няма да ни снимат роднини с нескопосани кадри. Simple Smile

Кой е този диджей за 2300 лв., че аз май не разбрах? Нашият е именит (а вече казах че с доп.часове ще е около 1000лв)

Важното е да уважавате мнението на всеки от темата. Simple Smile всички сме тук, за да споделяме хубави моменти и да се подготвяме заедно за прекрасните ни сватбени дни. Няма нужда от крайни изказвания.

Sunflower, чашите са супер! Ще ги гравирате предполагам?
Аз тази форма на чашите не я предпочитам, но въпреки това са много интересни вашите! Честити! Вие бая напредвате! Simple Smile

Днес от rakhiva поръчах разни сатени и дантелки. Чакам го в Понеделник от куриера. Simple Smile

# 595
Аз предпочитам цветята живи в земята...Обаче в случаят се присъединих към близка аранжорка....Аз съм била на курсове по рисуване...и се изкуших ....Заедно двете направихме букет за 20лв...Стилен, живописен...Важното е, че и аз участвох в изработката му! Дано донесе късмет на моите момичета....20лв и страст...хоби...Много е тъпо да се дават съвети....Аз споделям само опит....И да кажа, че съм много мнителна....Трябва аз да си го видя, да се срещтна...да поговоря......Харесва ми да е мераклийската, но не снобарската.....И колкото повече ми се набиваха някакви имена, толкова повеч се възпротивявах...И то ва което ми каза мойта близка за рушветите-като отражение на държавата ни....Ами сама да си го видя и да си поема рискът...

# 596
Sunflower прекрасни чаши !!! Пускам ви снимка и на нашите. Ние си ги взехме случайно докато бяхме на почивка. Беше ни първата покупка за сватбата .Blush

# 597
  • София, България
Ехее много са хубави. Така като ги гледам (отделно) Вашите, много ми харесват. Ама като отида в магазина и нищо не си харесвам. Т.е. всичко в много хубаво, но нищо не ме грабва Sad Специално за чашите говоря. Simple Smile

# 598
  • София
http://www.wed-market.com/stores/product/5548/svatbeni-chashi-roza Нашите бяха такива. Много се радвам, че бяха различни от масово използваните.  Simple Smile
 Иначе и вашите чаши са хубави, просто аз наистина търсех нещо по-различно.  Simple Smile

# 599
И аз да ти кажа доста се колебаех. Притеснявах се, че ако си ги взема ще видя по-хубави, обаче моят приятел ме хвана за ръката и ми каза, че това са чашите. Винаги може да се намерят по хубави, но няма да са толкова специално избрани както тези. Blush доста мислих, но след неговите думи върнах се в магазина и си ги купихме. Аз съм зодия везни и доста се колебая, но получа ли подкрепата му спирам с колебанието. И да ти призная доста си ги харесвам. Единственото впечатление, което изразих е че ги имаше в София по евтини.  Ние си ги  бяхме взели от Несебър.

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 10:31 от monikrisi

Общи условия

Активация на акаунт