Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 382
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Пилинга го предложих за да освежи тена  и лееките несъвършенства  Grinning Кожата след него е уникална.
Ботокса предложих превантивно, по снимка не може да се разбере има ли нужда. Аз на снимка също нямам гневна или на челото, но при общуване правя много мимики и се виждат, с времето се задълбочават. След първия ботокс зимата се усещам, че несъзнателно вече си ограничавам мимиките.

Филър на брадичката не бих сложила на твое място ( доколко може да се прецени от две снимки) Много би се закръглило лицето, аз не харесвам ефект медената питка  Laughing Бях така след една мезотерапия...

# 616
adiland, първата снимка на къдравелка и кучо е един път!
Страхотна си  Hug

# 617
  • София, център
Момичета, колко позитивна енергия, благодаря! Flowers Hibiscus

Д-р Етугов от Естедерм (не знам как се скрива текст), имах добри отзиви за него от позната...

Цялата история с брадичката е, че имам дълбока захапка и от това брадичката е много прибрана
навътре - идеята му е да я дръпнем визуално напред с 3-4 мм, не търси овал ... Simple Smile - но това
въобще не ми беше важно.

Ботокс ще има нужда, снимките се увеличават като цъкнете върху тях... там  се вижда, години наред
бях толкова активна с челото като говорех, че познати и непознати са ми правили забележка. От една
година се спирам сама и вече има ефект, но искам превенция и си имам нужда...

Друго исках да питам, как протичат вашите консултации - понеже съм ходила само на дерматолог
и то преди години - там имаше близък оглед на кожата, опипване на плътноста, отлеждане на проблема,
а тук влезнах, седнах, той вече ме беше огледал от разстояние за 2-3 сек. и ми изреди
всички процедури, които мисли че ще са добри за мен Thinking

# 618
Аз съм се срещала с 4-ма опитни дерматолози, 3-ма от които много хвалени. Никоя не ме е пипала  Grinning
Относно брадичката... по добре си "оправи" захапката

И да се оплача  #Crazy #Crazy #Crazy
Филъра, които ми поставиха в носа ( за коригиране на едно хлътване) го няма на 90%  newsm78
Една седмица мина. Какъв е тоя моя организъм....не знам  Cry

# 619
  • София
adiland повтарям се, но брадичката ти не бих пипала на твое място. Ти представяш ли си колко е 3-4 мм да се увеличи нещо. Колко филър ще трябва да се сложи там?  Stop
И като се сложи как ще изглежда на фона на цялото лице? Rolling Eyes

За пипане, да пипали са ме, опъвали са ме тук и там, защото аз исках ХЛ, а ме убедиха да сложа филър във скули/по-скоро бузи е/ и е вярно, че се изпънаха НЛ.
За 2-3 сек не е сериозно. Аз чат-пат се отбивам при "моята" само за да си говорим, дали нещо има нужда, кога, защо, без нищо да правим. Първият път стоях около 40 мин.

El, страшно съжалявам.  Cry Но и моя дерматолог е споделяла, че има такива хора. Защо, не съм я питала. Peace

# 620
  • София
Аз съм се срещала с 4-ма опитни дерматолози, 3-ма от които много хвалени. Никоя не ме е пипала  Grinning

Филъра, които ми поставиха в носа ( за коригиране на едно хлътване) го няма на 90%  newsm78
А под очите как е ?

# 621
Нещо не може ли да се направи за да се удължи живота на ботокса първия път , че три месеца ужасно малко ми се струва... Козметика , процедури?

# 622
  • София
Нещо не може ли да се направи за да се удължи живота на ботокса първия път , че три месеца ужасно малко ми се струва... Козметика , процедури?
Освен да не си бръчкаш челото, друго не се сещам. Peace
Може би концентрацията не е била "твоята", а може и да не е сложен там, където е необходимо.  newsm78

# 623
Не , аз съм в самото начало още, прясна прясна на една седмица, но вече на няколко места чувам , че първия път е по-кратко. Иначе сега и да искам не мога да го бръчкам челото, а няма ли ботокс , квото и да правя не мога да се спра. От малка се дразня на тези сбръчкани мимики, но това е положението. То и затова реших да го направя, на 32 нямам сериозни бръчки, но превантивно.

# 624
  • в 1001-та нощ
adiland, аз мисля, че Вива ще ти се отрази много добре вкл. и около очите и не е процедура, която има ефект, само докато се прави. Напротив. 2 процедури - през месец. След това - дай си няколко месеца да се разгърне ефекта и не мисля, че ще имаш нужда от друго. Евентуално за под очите напроелт и PRP, ако е нужно. Но не препускай с процедурите.

Този лекар мисля, че се грижи за Диляна Попова

# 625

А под очите как е ?
Там по начало си остана хлътнало, та.... Общо взето си е същото като преди.
Утре, ако ми остане време мисля да звънна на д-р Джалдети, ако е там да ме види.

Алена, и аз знам, че Диляна Попова ходи при него, но тя като цяло си е с хубава кожа и няма нужда от нещо специално.

# 626
  • в 1001-та нощ
Е, аз не зная какви грижи полага и каква би била без тях. Simple Smile Но мисля, че полага грижи и не се е пуснала по течението Simple Smile

# 627
  • Варна
Здравейте. Може ли да ми препоръчате някой от Варна, който е специалист по инжектирането на хиалурон и кой филър ще ми препоръчате (досега не съм си слагала,ще ми е за първи път).
Благодаря.

# 628
Четох, че не се препоръчва поставяне на филър в устните на хора с брекетно лечение. Някой има ли опит и вие какво мислите?

# 629
  • София
О,дано да не е вярно,защото ми предстои слагане на брекети.

Общи условия

Активация на акаунт